Jump to content

Mass Effect stiže na PC

voodoo_

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tek sam sad izvalio foru da igra nagradjuje igrace koji se potrude da zavrse sve kvestove, i koji nabudze neke abilitije na max i koriste ih masu puta. Znaci predjes prvi put, i onda drugi put kad krenes, u zavisnosti koliko si achivmenta uradio, dobijas superiska bonuse na dmg, armor cak i abilitije. Recimo ja sam igram sa soldier-om, a imam bonus ability throw(biotic). A kad se predje na hardcore tezinu, poveca se max lvl na 60. Bas lepo od njih. Za extra abilitije, mislim da moraju da se koriste vise od 75 puta, ili tako nesto, da bi bile dostupne za sledece prelazenje. Da sam ovo bar znao ranije sad bi imo gomilu, al dobro, bar ce se neko odavde ovajditi. :)

P.S.

Assault rifle je najbolje oruzje u igri kad se nabudzi max skill, stavis lvl 10 weapon upgrade heat sink i ja sam stavio combat sensor sto daje bonus na accuracy, i za ammo upgrade stavih inferno rounds (nemaju penal na heat). Znaci crosshair mi na full burst ne bitno koliko dugo stoji uvek najmanji, a ne greje se uopste :) Jos ima dobra fora za snajper, stavis explosive rounds za ammo upgrade(500 weapon force, 500 heat, 28 damage bonus), jes da se pregreje posle svakog pucnja, ali nista ne moze da prezivi, dovoljan je jedan.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

• 1 month later...

Meni deluje kao super i kul ideja, ali se plašim na kraju kako će izgledati ta realizacija. Suviše potenciraju mogućnost izbora i čitavu tu priču, pa da ne bude da ipak sve razočaraju kad na kraju igra izađe a ljudi probaju tu mogućnost izbora.

brate, oftopicili ste svi petsto postova i onda ja nesto:) g, pa ne bih napisao 'ofisl topicu' ako je ovo ofisl topic, tj ako pricam o mass efektu:) a da se vratim na temu: ME2 ce biti sranje isto ko i kec [:D]

edit:

lol tek sad vidim da si zapravo ti krivac za sve!:)

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Sta ima veze ako je offtopic. Pa G!!! prvi skrece u offtopic na maltene svakom topicu. Pricajmo slobodno :)

Back ontopic, ne vidim kako bi mogli da useru ME2. Mogu da ga ne odrade da bude dobar koliko zamisljamo, al kontam da ce biti igrivo. Samo kad bi ispravili sve greske iz keca + kvalitetna prica ko iz keca = super igra. Treba docekati.

Razmisljam da predjem keca opet, al ovaj put da unlockujem sve bonuse, pa da docekam dvojku sa uber likom. Uff svaki put kad pomislim na tu magicnu atmosferu dok istrazujem svetove i napustene brodove, prodje mi prijatna jeza duz kicme. Plus sto su npc-jeve odradili bas sa dusom :)

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

zapravo Lucky je skrenuo sve sa teme, tako da... carry on... there's nothing to se here :D

i jebote shta se primate toliko, ako ukazem ljudski da smo otishli sa teme predaleko, iskluirajte i sa 3 klika vishe sve je u redu.... pfijuuu

fallout_table.gif

Izvinjavam se, imate moju dozvolu da obrišete moje postove u ovom topicu i tako vratite priču na Mass Effect :)

Evo ja, ako mogu da je vratim, gledao sam Mass Effect 2, deluje da će biti ok, mada je dosta sličan kecu, više je kao dodatni set misija uz pokoji novitet, videćemo već kad se pojavi final.

g:

ma niko se ne prima bre:) ja sam eto mislio da si se ti isprimao, mislim, tako deluje:)

zanimljivo ucinilo mi se da smo na Mass Effect stiže na PC topiku

mister fridrih nice:)

bionic:

pa ti ne vidis kako mogu da useru zato sto je tebi prvi deo kul, meni je prvi sranje, tako da moze samo da mi bude sranje i drugi jer ocigledno nece menjati nista preterano:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Da ali smo utvrdili da si ti specifican stvor sa specificnim prohtevima i specificnim potrebama koji trazi specificne stvari u specificnim igrama pa se specificno zali kada tu specificnost ne nadje.

You see where I was going with this? [:D]

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

a ne, ja se samo zalim kad lazu, ne kazem ja da je mass effect sranje IGRA, ja kazem da je sranje RPG. da je najavljena kao skriptovana arkadna avantura ili tako nesto, dizao bih je u nebesa, molim lepo:)

sme i ME da se zove rpg, naravno, ali ne znaci da je to dobar rpg. mislim, znam ja sta ti hoces da kazes, ali to sto je celokupna ponuda jadna ne znaci da sad treba da umrem od srece cim izadje neko polu-sranje:) u prevodu, zasto da spustam neke fundamentalne kriterijume zbog toga sto je ponuda sranje...

kad ne dobijes hed dugo vremena, pa ti onda neka klinka popusi lose, ti si hepi, ali to ne znaci da si dobio dobro pusenje [:D]

zezam se, al nije u tome stvar, recimo, ja sam se lepo proveo uz two worlds koji je hack and slash bezumni otvoreni rpg, ali je kao takav i reklamiran i tako nesto sam ocekivao. stavise, ocekivao sam da bude mnogo gori nego sto je na kraju ispao. tako da mi je to jedno prijatno iskustvo. oblivion ili ne daj boze FO3 svi znamo kakvi su trebali da budu i kako su najavljivani, a kako su posle ispali. kad igram operation wolf ja se super provodim, ali kad treba da igram rpg, a daju mi operation wolf, onda se smorim, bez obzira na to sto je mozda oskudica sto se tice rpgova.

nije samo to sto si nabrojao, fo 1 i 2, arcanum, torment...a icewind je hns totalni:) ali sam uzivao dok sam ga igrao. uzivao sam i dok sam igrao diabla, sad jedva cekam diabla trojku:)

nadam se da sad malo kapiras na sta mislim:)

mada dobro, ja sam takvog misljenja, ne znaci da sam u pravu, ali se rukovodim nekim takvim stvarima. primera radi, mislim da je jednostavno nedopustivo da oblivion kao jedan ozbiljan projekat ima onakav sistem levelovanja i skilova i progresivnog levelovanja protivnika koji dozvoljava onoliki exploit (ako os da budes fajter, napravis lika koji je sve osim fajter, fajt skilovi mu nisu primarni i kad njih levelujes ne levelujes lika, tako da na kraju dobijes lika koji je lvl2, a bije se ko lvl20, pritom su mu protivnici skalirani za lvl2). ja dok sam igrao, trudio sam se da ne igram tako, ali to ne menja cinjenicu da je cela igra ogroman svajcarski sir.

pogledajmo kosarkaske simulacije, doskoro smo imali samo jednu (jednu jedinu) kosarku za pc koja je sranje. i to sto je jedina, a samim tim i najbolja, ne menja cinjenicu da je sranje:) takodje, ni argumenti tipa 'mozda ne moze bolje' ne piju vodu jer je svakom sa pola mozga jasno da moze, totalnom laiku je jasno sta se tu desava. onda smo dobili i potvrdu toga u vidu nba 2k9 koja je dvocifreno puta kvalitetnija kosarka, a i tu ima mesta za napredovanje i za krpljenje i to dosta. a tek kad uzmemo rpg zanr gde smo pre tipa deset godina imali neki folaut ili arkanum ili bg, mislim da tu nema sta da se prica.

u svakom slucaju, probacu ME2 kao jedan visokobudzetni naslov i nadam se da gresim i da ce biti dobar. isto se tako nadam i za dragon age.

Edited by Doolio

"I think that today's gaming audience is more and more sophisticated. [...] While the missions in Mass Effect 2 are very combat-oriented and play like a first-person shooter, that's just to make the gameplay more enjoyable.

[...]

I think your skills as a player do transfer into the skills of your character.

[...]

We've made a few key improvements [over the first Mass Effect]. There is no other game around that has this amount of reality within the digital actors, it's beautiful cinematically, the scenes are set up beautifully, the characters show emotions without speaking.

[...]

We are trying to make the game more accessible to people. [...] because it's a first person shooter, it is a more attractive game, as the word "RPG" can scare people off from playing a game because they think it's going to be boring.

[...]

Your Halo gamer would love this game, because again, it's a more sophisticated gaming audience now."

http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,6952...s_Effect_2.html

eto ti ga sada, halo gejmeri su sofisticirani ALILOLOLOLOLOOOO... kakvo uvlachenje u masne vlazne guzne pore konzolasha... terajte se bre

fallout_table.gif