Jump to content

Arch Druid hero class, Emerald Dream and dk info :)

Silencer

Recommended Posts

keke fajgle ti si igrao locka kad se lolcoil castovao 2 sekunde, druid je trebao da bude full resto da bi imao innervate, i shaman je windfjurijem ubijao sve :P

niko nije znao gde je levo, svi su imali po 3k hp, strat scholo se radio kao 10 man, ubrs kao 15, ko je ubio razorgora bio je kralj

Bilo mi je tada lepshe nego sad :<

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ehehehe

naljutili ste figla! =o)

btw, kad si quitovao dechkonja? (i naravno da si ispao gej ovo poslednji put kada si rekao da svratjash na rhh pa nista nije bilo ;o*)

Pre tipa 2 nedelje,puko mi kurac nesto i reko ajde quit,smorila igrica....E mozda dodjem sad u petak,nemam sta pametno da radim,prosli petak sam hteo da dodjem(cak sam i lakija zvao!) ali sam zaboravio :((

keke fajgle ti si igrao locka kad se lolcoil castovao 2 sekunde, druid je trebao da bude full resto da bi imao innervate, i shaman je windfjurijem ubijao sve :P

niko nije znao gde je levo, svi su imali po 3k hp, strat scholo se radio kao 10 man, ubrs kao 15, ko je ubio razorgora bio je kralj

Bilo mi je tada lepshe nego sad :<

Deathcoil se nikada nije castovao 2 sekunde.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

samo je imao 10min cd

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

samo je imao 10min cd

Jep i nije slao u fear... a onda se secam da su kada je blizard najavio promenu warloci whineovali sto ce deathcoil da dobije horror efekat jer kao na foru onda ce u instanci mobovi da puluju druge mobove...

Cudini su putevi Gospodnji...

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Sto se tice topica : Do jaja je sto vec sad najavljuju drugu hero klasu,druid populacija je u porastu u odnosu na pre-tbc.....a kad vec pricamo o potrebnim buffovima,znam masu ljudi koji su igrali druide pre-tbc i jedino zasta su bili dobri je bilo da budu FC u wsg-u(bili su beskorisni u pve totalno),pa jebiga ljudi ne moze igrica da traje 3 godine a da se nista ne menja...neko je jebao keve pre-tbc u pvp-u(tipa magovi koji 1 shotuju sa zerker buffom,paladini koji ubijaju po 3 lika odjednom,warriori koji su isto manje vise 2 shotovali)sada neke druge klase jebu....

Pa kako posle da ne kazhe chovek da lupate kad prochita ovakve gluposti :|

E moj fagojlo ....

Sa resto druidom u mc/bwl/aq vremena sam slagao sve osim dobrih lockova i rogova koji su i dalje najbolje klase za 1vs1.

U pveu neretko bio top healing.

U bgroundsu odlican hiler zbog istih stvari zbog kojih je sad dobar za male brekete arene ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Liku to sto ti pricas vazi samo vs druida. Svaka klasa ima slabost protiv neke, zato sto igra ne moze da se balansira. Ja u duelu ubijem s1/vindi roga stim da me ovaj ne spusti ispod 80%, protiv s2/s3 locka ispusim ko najgora noobara i oduzmem mu samo pola helta, a isti rogue unakazi istog warlocka sa malim poteskocama. Warriori su najbolja anti-melee classa, rogovi su najbolji ant-casteri itd ... nema najbolje klase u 1v1, prestani da se pravis pametan, cak i op warloci imaju manu.

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

Rogue je klasa koja moze dobiti bilo koju drugu klasu i samim time su jedini tog tipa u wowu. To sto ti dobijas s1/leechs3 nublare apsolutno veze nema sa time. Druga stvar je sto da bi to uradio taj rogue mora biti jako dobar igrac, mora da ima mali ping i naravno dobar gear, a akcenat je naravno na ovom prvom "dobar igrac". Druga je prica sto ti mislis da se peglas protiv nekih herkula u s1 ...

I sace opet da ispadne kako ja hejtujem, a ovu diskusiju smo vodili 20 puta ranije ... neka se javi neko ko makar malo poznaje wow pvp i rogue klasu ...

Evo ja se javljam i kazem da me _ni jedan_ rogue nije dobio 1 na 1 duuuuugo dugo, tacnije ne pamtim kada..

A da moze da dobije warriora sa ekvivalentnim gearom..moze..u nekoj teoriji, koja se nece desiti ako warrior ima bar malkice mozga.

Ali zato moze da pwnuje sve ostalo...

Rogue je klasa koja moze dobiti bilo koju drugu klasu i samim time su jedini tog tipa u wowu. To sto ti dobijas s1/leechs3 nublare apsolutno veze nema sa time. Druga stvar je sto da bi to uradio taj rogue mora biti jako dobar igrac, mora da ima mali ping i naravno dobar gear, a akcenat je naravno na ovom prvom "dobar igrac". Druga je prica sto ti mislis da se peglas protiv nekih herkula u s1 ...

I sace opet da ispadne kako ja hejtujem, a ovu diskusiju smo vodili 20 puta ranije ... neka se javi neko ko makar malo poznaje wow pvp i rogue klasu ...

LoL mohi pa ti si glup i ne umes da citas :D

Aj sad polaki citaj moj post jedno 20+ puta dok ga ne ukapiras i bice ti jasno sta sam hteo da kazem ...

Hihi kako si saljiv ...

s1/vind = season 1 leacher sa jednim vindikatorom koji je nalichovo ispravi me ako gresim ...

locku je ez da dobije wara i zato je tebi to logicno dok je tebi ez da dobijes prosecnog nublar roga.

Rogu nije ez da dobije wara ali rog ako je dobar dobitje wara sto se da videti i na cestim situacijama u arena highrated videima kad ostanu rog i war 1vs1. To traje dugo ali rog na kraju, posle 3-4 bendidzovanja i jos ako je sa magom i ima hranu, dobija.

Sve u svemu svidja mi se sto svako za sebe misli da je centar sveta, ali ja pricam o ljudima koji su i skilovaniji i bolje rejtovani i girovani od mene iz gledanja njihovih videoa arene/duela i gledanja duela sa strane itd itd ... AL DOBRO KAPIRAM DA TI SA 1700 REJTINGA I S1/1xVINDIKATOR ROGUE PROTIVNICIMA ZNAS BOLJE ....

kad vidim ove manga/anime avatare dodje mi da se ispovracem

Ja kad vidim onu tvoju sliku iz stilgara odem i poljubim matorce u znak zahvalnosti.

Sta ti nije jasno mohi , ja se javljam i ja poznajem rogue clasu. jel to sto sam warrior znaci da sam retard za sve ostalo ?

Takodje sam rekao da _moze_ rogue da dobije warriora sa istim gearom ako uradi sve sto treba u savrsenom trenutku..itd.

Ne vidim razlog za quote.

Takodje ne kapiram psy-ov post...

Nisi to rekao ... rekao si da war mora da bude dement ...

A da moze da dobije warriora sa ekvivalentnim gearom..moze..u nekoj teoriji, koja se nece desiti ako warrior ima bar malkice mozga.

Tj , ako warrior NEMA mozga , NECE dobiti roga sa slicnim gearom --> rogue > warra pod uslovom da rogue ima malkice mozga . kapiras :)

Na preko 1950ratingu tesko je naci noob rogove svejedno...tako da bude gusto kao sto si i ti rekao.

win win situacija :D

Ja kad vidim onu tvoju sliku iz stilgara odem i poljubim matorce u znak zahvalnosti.

[obesen] [ak47] [ak472] [shock] [rocket] [minigun] [sniper] [izuv] [shock2]

bitno je da mohi skapira,ipak je njegov slucaj kriticniji [;)]

Jap on je tek u procesu rasta pisice i forum trololojstva. Prvo se zadovoljava majka feederskog trolovanja.

troll = bezrazlozan post = u sustini najbolje ih definishu marlenini postovi u zadnje vreme a ni psy sa "ololo druid" nije daleko.

Ja kad pokrenem DISKUSIJU, posto forum tome sluzi, o druidima VI TROLUJETE uglavnom u nedostatku argumenata (OLOLO REZILIJENS CAP OLOLO DRUID TALENT BOOST OLOLO) ... uostalom sta vama ima da objasnjavam, moderatori znaju sta je trol i znaju sta je warn, a ja za trolovanje ban josh nisam dobio.

Kad smo vec kod toga o veliki storme nisi mi jos dokazao da je novi natural perfection u odnosu na stari natural perfection razlog za enormni rast broja druida u areni u s2 i s3 u odnosu na s1. Ocemo da diskutujemo ili ces da odtrolujes svoj odgovor iz ovog pitanja?