faq2 Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 slika(ne znam zasto nece sliku da prikaze normalno) Kalicanin je levo za one koji nisu gledali tehnokratiju na 3.kanalu :) Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Ja samo mogu da zalim sto sam bio dete i u periodu 2000-2003 dok su zurke jos uvek bile iole normalne,a kamoli pre. :'( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 zhurke su bile normalne u periodu od 94 do 00, pa je onda bilo malo loshije 00 do 02 .. a onda je sve otishlo u kurac. iskreno krivim trensere! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 pa em vishe nije uderground, em smo proshli kroz magnovenje =) nije ni chudo :| Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ovima da sam ja vrteo bilo bi im dobro... sta je bre ovo je-bo-te??? aj idi upucaj se u nogu ;) ND...Calci, bili i ostali :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 @ hvala na objasnjenima :D secam se ovog coravog a i ovaj pored njega mi je poznat :D moji drugari su nosili te majice :D meni nista nije bilo jasno sta je to :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 nema veze ispasao si se pa ti je postalo jasno!1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 video sam negde skorašnju kaličkovu sliku sa neke svadbe, u odelu. bilo bi kul da se neko iscima da je pronađe, rado bih se opet smejao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 nije svadba nego NG05 koliko se setjam .. ova levo mu je zhena/riba valjda .. svi su ol' school Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 bolje da ti se providi sisa nego potkošulja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 lol slika, prvi put je vidim, vidi se da je omatorio covek, ali vazno je da je rep i dalje tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 boli ga njonja za potkoshulju on je svoje odradio .. po poslednjim nekim informacijama ima 2 kafitja/kluba u bechu i josh jedan negde u zapadnoj. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 krava vas ubola bezobraznici jedni!!! sram da vas bude i onog ko se setio da uzburka stare lavine i prichu o tehnokratiji,paradizu i kalichaninu! ta zurka kad je bila imao sam 9 godina i nosio sam majcu prodigy-a koju mi je cale kupio za rodjendan kod kineza...a thunder rejv se slushao i slushace se! jbte nemogu da verujem...imam skoro 23 godine i dalje volim istu muziku,iste ljude,iste stvari...a tehnokratija se pisala po svim zidovima...kockice...omg... prvo kad sam pustio,reko shta je ovo...kad sam video naziv Techno Therapy 1994 najezio sam se... drugo kad sam chuo ko pushta,kez sam nabacio i setih se old frendova... trece kad sam chuo muziku i video igrachice...ne...necete videti kako pinki plache! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Aaaaaaaaaaa hocu i ja nesto ovako . Napravicemo nesto opet kod nas u ns-u , LAG JAVI SE :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Teško da možete da napravite nešto ovako troo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 a i paradiza vishe nema za transplant tako da ns u velikom shirokom luku izbeci Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 paradizo postoji samo se vise tako ne zove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 paradizo postoji samo se vise tako ne zove. ne postoji brate. al nikako. ne samo sto se vise ne zove tako, nego je cela koncepcija promenjena. ok, ovo pricam za ljude van ns-a. tehnokratia zurke, u dizu, su okrenule moj life za 359stepeni :D imao sam 15 kad sam otisao na prvu. i think.. ah.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Pa ok, i ja sam pricao za ljude van ns-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ja sam dva docheka za redom bio u paradizu kako sam samo bio mali i jadan kako je bilo do jaja hm,ako se ne varam u proceni,dochek 2004 na 2005 mi je bio najbolji dochek ikada kako je bilo do jaja jebote Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 nije svadba nego NG05 koliko se setjam .. ova levo mu je zhena/riba valjda .. svi su ol' school Ako se ja dobro setjam ova nashe desno, njegovo levo mu je riba/zhena ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Jennifer Garner? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ja sam dva docheka za redom bio u paradizu kako sam samo bio mali i jadan kako je bilo do jaja hm,ako se ne varam u proceni,dochek 2004 na 2005 mi je bio najbolji dochek ikada kako je bilo do jaja jebote Ja sam bio na docheku novog Milenijuma u paradizu...najjacha zurka ikada. Secam se da je radio Nikolica, Marko Nastic(lol)... + mambo orkestar na bazenu, do koga si mogao da dodjesh iz diskoteke. totalni pwnage od muzikice na bazenu sa dojjajnim osvetljenjem da isprati...Najbitnije je, da nije bilo dizela na zurci. :))) ehhhhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 nema uslova za ovako neshto vishe kapitalizam i industrija su ushli u ovu muziku to vishe nije to svi su djevi, svi su producenti, svi su najtrazheniji/najpopularniji/najbolji, a muzika smrdi i smara publiku ne chine bash totalni retosi pa to osete ili kapiraju sad kad pravish neshto veliko morash ili tigu ili tako neku ikonu nema vishe uslova da dodje bajonet i pushta ono shto je u tom trenu tr00 i da dodje brda mase (i josh plati kartu!) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts