urgh Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ko se josh pakuje u petak veche, mozda malo zakasnim u tom sluchaju;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 jel cesh se pakovati odmah u pon ili koji dan kasnije, tu sma ako zatreba pomoc, ne samo za tebe, za sve ostale takodje. dovodim chak iorkestar na stanicu da svira "a sad adio". nije sarkazam, ozbiljan sam. Pa eto konkretno meni i santi je najkul vreme (16-27) proslo u smrdenju. Mislim bilo je i kul bleje i besmisla, ali ipak, thats not teh way to go. Ono nismo raspolozeni da ponovimo to ponovo, plus imamo i malo vise obaveza sad. Zato ti taj trip "ja cu vas ispratiti" ne valja. Isuvise je vec otislo. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) previshe i dalje odlazi. mene je samo interesovalo da vidim da li ce odmah da ode ili ce da sacheka koji dan da vidi kako ce biti, ili i on kao ostali bacaju floskule, ja cu da idem, pa idi jbt, mojen ja da te zadrzavam. chinjenioca je da ce od 50 ljudi koji kenjaju da ce da odu, mozda ode samo 1. da je vama bilo sranje tu, to niko ne spori, jbg. Edited January 31, 2008 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Samo vidi da nije u vreme RHH-a, prijavio si se da dolazis, ne smesh ispaliti! veliki vrach haz spoken! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Ne bio si sarkastican, ako cemo iskreno ;) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) naravno, a rechenica nije sarkazam, ozbiljan sam. je najveci sarkazam od svih;) ovo sad stvarno nije bio sarkazam, da ne bude posle zabune neke. Edited January 31, 2008 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 previshe i dalje odlazi. mene je samo interesovalo da vidim da li ce odmah da ode ili ce da sacheka koji dan da vidi kako ce biti, ili i on kao ostali bacaju floskule, ja cu da idem, pa idi jbt, mojen ja da te zadrzavam. chinjenioca je da ce od 50 ljudi koji kenjaju da ce da odu, mozda ode samo 1. da je vama bilo sranje tu, to niko ne spori, jbg. Ti ako stvarno misliš da možeš da me podjebavaš sa svojim foricama iz osnovne škole, onda svaka ti čast. Nemaš pojma ni o meni, ni o mom životu. Odakle ti uopšte ideja da me ti zadržavaš? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) iskuliraj, i nisu to fore iz osnovne nego iz obdanishta. Edited January 31, 2008 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ... chinjenioca je da ce od 50 ljudi koji kenjaju da ce da odu, mozda ode samo 1. brate, daj im kesha i vizu i da vidish CHUDO! mislim da bi bosi trchali do granicnog prelaza... To i jeste fora, ljudi imaju zarku zelju da odu i mnogo im se mrznje nagomilalo prema sopstvenoj zemlji plus su besni zbog osecaja nemoci (nemanja para) da odjebu sve ovde i otpale i ne treba im suditi sto pishu svuda to "ja bi otpalio odmah kada bi..." jer bi 70% njih ZAISTA otpalilo, ali nazalost nemaju uslove za to... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Obicno tvrdnja, "nisam sarkastican, ozbiljno" biva izgovorena kada si toliko ubedjen u svoj stav da ti sve drugo zvuci smesno, i kad prosto ne mozes da verujes sta drugi neko prica. Primer Kjoot :"odlucio sam da postanem zdrav, prav i koristan clan ove nase zajednice, prosto fin gospodin gradjanin" Bilo ko :"Kako to mislis. Ajde objasni. Nisam sarkastican, ozbiljno" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 brate, daj im kesha i vizu i da vidish CHUDO! mislim da bi bosi trchali do granicnog prelaza... To i jeste fora, ljudi imaju zarku zelju da odu i mnogo im se mrznje nagomilalo prema sopstvenoj zemlji plus su besni zbog osecaja nemoci (nemanja para) da odjebu sve ovde i otpale i ne treba im suditi sto pishu svuda to "ja bi otpalio odmah kada bi..." jer bi 70% njih ZAISTA otpalilo, ali nazalost nemaju uslove za to... pa ti nista ne znas... klinci mozda imaju zelju da odu, ali! vecina ljudi sa strane ima zarku zelju da se vrati.. sa 100% tacnoscu i pouzdanoscu. i ne govorim o sitnoj raji, govorim o milionerima i sl.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) vecina ljudi sa strane ima zarku zelju da se vrati.. sa 100% tacnoscu i pouzdanoscu. i ne govorim o sitnoj raji, govorim o milionerima i sl.. rofl Ovo moje drustvo (1970-1979) ima uzasnu zelju da se vrati i uzasno im nedostajemo, i drma ih nostalgija Onda dodju i posle par nedelja popizde i vrate se Edited January 31, 2008 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 milionere boli kurac dal su radikali na vlasti ili ds :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 brate, daj im kesha i vizu i da vidish CHUDO! mislim da bi bosi trchali do granicnog prelaza... vec te zamishljam kako go i bos, samo sa nekim sheshirom od slame, trchish ka horgoshu:)) Obicno tvrdnja, "nisam sarkastican, ozbiljno" biva izgovorena kada si toliko ubedjen u svoj stav da ti sve drugo zvuci smesno, i kad prosto ne mozes da verujes sta drugi neko prica. si to nashao u rechniku ivana klajna;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 pa ti nista ne znas... klinci mozda imaju zelju da odu, ali! vecina ljudi sa strane ima zarku zelju da se vrati.. sa 100% tacnoscu i pouzdanoscu. i ne govorim o sitnoj raji, govorim o milionerima i sl.. Smem ovo da stavim u signaturu pls? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 rofl Ovo moje drustvo (1970-1979) ima uzasnu zelju da se vrati i uzasno im nedostajemo, i drma ih nostalgija Onda dodju i posle par nedelja popizde i vrate se ne vrate se kao jao ovde je sranje vec sto moraju. ko moze da bira opusteno gde ce da zivi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 darijane zar rodjendan da provodis raspravljajuci se o politici :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 @santa: moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 e da rofl za Tomino pozivanje i imitiranje Novaka Djokovica juche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Jedino Maud sa kojim sam se kacio oko pedera onako zestoko me iznenadjuje ovde i njemu skidam kapu. nema shta da skidash kapu matori .. nisam ja nishta mudar ili shta vetj nego pratim celu stvar iz objektivnog kadra. nisam isprana glava, nisam ostrashtjen i silom prilika poslednjih 5-6 godina pratim politiku (domatju, internacionalnu, globalnu) mnogo vishe od vikend politichara, a od nekih shto postuju ovde koji ne prate uopshte .. sam svetlosne godine (da ne bude da sam prepotentan ima takvih ovde josh al su oni suvishe razocharani u sve da bi pisali ishta ili ih prosto mrzi ili nemaju vremena). al ajde shto oni ne prate, ne chitaju nishta .. nego ko retardi gutaju tu jednu informaciju (koju su sluchajno naleteli na tvu il okrznuli okom u novinama) i josh preko toga ni ne razmishljaju, a imaju za prava da dodju i da kazhu ljudima koji neshto znaju, prate, razmishljaju da oni nemaju pojma. pa ako si chovek od 20+ godina, a ne razmishljash i josh pritom si osion da nekome ko o tome zna mnogo vishe od tebe koji ne znash nishta govorish neshto umesto da tjutish, pa onda si u mojim ochima nishta vishe nego retard. brate, daj im kesha i vizu i da vidish CHUDO! mislim da bi bosi trchali do granicnog prelaza... To i jeste fora, ljudi imaju zarku zelju da odu i mnogo im se mrznje nagomilalo prema sopstvenoj zemlji plus su besni zbog osecaja nemoci (nemanja para) da odjebu sve ovde i otpale i ne treba im suditi sto pishu svuda to "ja bi otpalio odmah kada bi..." jer bi 70% njih ZAISTA otpalilo, ali nazalost nemaju uslove za to... oni koji otje da otpale ne prichaju o tome kako tje da otpale .. samo jednog dana odluche tje da otpale i onda rade na tome da otpale. najlakshe je otpaliti, tezhe je snatji se, a najtezhe je biti zadovoljniji kad se podvuche sveukupna crta tamo nego ovde. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Objasni nam kako vidish Srbiju u kojoj je Toma predsednik? Shta bi on bolje radio od Tadica? Mi smo retardi, ti si baja. Ajd' sad, zbog chega da glasamo za Tomu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Kaze on: nisam ja nishta mudar ili shta vetj a onda: nego pratim celu stvar iz objektivnog kadra. nisam isprana glava, nisam ostrashtjen i silom prilika poslednjih 5-6 godina pratim politiku (domatju, internacionalnu, globalnu) mnogo vishe od vikend politichara, a od nekih shto postuju ovde koji ne prate uopshte .. sam svetlosne godine (da ne bude da sam prepotentan ima takvih ovde josh al su oni suvishe razocharani u sve da bi pisali ishta ili ih prosto mrzi ili nemaju vremena). al ajde shto oni ne prate, ne chitaju nishta .. nego ko retardi gutaju tu jednu informaciju (koju su sluchajno naleteli na tvu il okrznuli okom u novinama) i josh preko toga ni ne razmishljaju, a imaju za prava da dodju i da kazhu ljudima koji neshto znaju, prate, razmishljaju da oni nemaju pojma. pa ako si chovek od 20+ godina, a ne razmishljash i josh pritom si osion da nekome ko o tome zna mnogo vishe od tebe koji ne znash nishta govorish neshto umesto da tjutish, pa onda si u mojim ochima nishta vishe nego retard. Nego, Maude, da otvoris ti savetovaliste. Znam da nije originalan naziv i nadam se da se Perek ne obrce u grobu, ali moglo bi - "Zivot - uputstvo za upotrebu". Spreman sam besplatno da ti osmislim promotivnu kampanju. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 brate, daj im kesha i vizu i da vidish CHUDO! mislim da bi bosi trchali do granicnog prelaza... To i jeste fora, ljudi imaju zarku zelju da odu i mnogo im se mrznje nagomilalo prema sopstvenoj zemlji plus su besni zbog osecaja nemoci (nemanja para) da odjebu sve ovde i otpale i ne treba im suditi sto pishu svuda to "ja bi otpalio odmah kada bi..." jer bi 70% njih ZAISTA otpalilo, ali nazalost nemaju uslove za to... Ti si apsurdan jer: - upravo si rekao da vecina zeli da ode ali nema novcanih sredstava za to - ako ih nemaju, nece ih ni imati pobedio Tadic, Toma ili Miki Maus - ako ih nemaju sada kad je Tadic predcednik kako ce ih imati posle 3-eg kad opet postane predsednik - ko je predsednik ne uslovljava da li ti imas pare ili ne, vec da li si lenja nesposobna stoka koja smatra da samim postojanjem ima pravo na ono sto vredna sposobna stoka ima - 1+1=3 @Santa 1. Radikali su bili na vlasti. Nikolic je bio na vlasti. Oces da nastavim? 2. You Sir are a grammar nazi, please do die in flames. Soon. Ako me ti razumes i kada pisem na svahiliju onda nema svrhe menjati to zar ne ?:) 3. Kao sto sam vec rekao. Demokrate su na vlasti, vlada nemastina, ti ostajes. Radikali su na vlasti, vlada nemastina, ti ides. Sta u ovome nema veze sa ostala 2 u recenici ? Ili oces ovako. Demokrate su na vlasti, ti si Miskovic, ti zelis da vidis ostali svet. Radikali su na vlasti, ti si Miskovic, ti zelis da vidis ostali svet. @mohi Zasto sam ja uvek mislio da to ide "Menjas misljenja kao kurva gace" ? Ili "... vojnik carape" ? @Leisure lei·sure (lē'zhər, lĕzh'ər) n. Freedom from time-consuming duties, responsibilities, or activities. A meni kazes da sam penzos ? Mozda i jesam. Bio sa strane, icicu opet cim bude razloga za to. Malo mi je smesno sto ako nastavite sa ovakvom "jebi me ali nemoj da diras moje cose" politikom svako ko je bio van Beograda moze da se pohvali za 20 godina kako je bio u inostranstvu. Jel kapiras na sta ciljam? :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 @Santa 1. Radikali su bili na vlasti. Nikolic je bio na vlasti. Oces da nastavim? 2. You Sir are a grammar nazi, please do die in flames. Soon. Ako me ti razumes i kada pisem na svahiliju onda nema svrhe menjati to zar ne ?:) 3. Kao sto sam vec rekao. Demokrate su na vlasti, vlada nemastina, ti ostajes. Radikali su na vlasti, vlada nemastina, ti ides. Sta u ovome nema veze sa ostala 2 u recenici ? Ili oces ovako. Demokrate su na vlasti, ti si Miskovic, ti zelis da vidis ostali svet. Radikali su na vlasti, ti si Miskovic, ti zelis da vidis ostali svet. Ako je nemaština, jedno 20 puta je manja nego što je bila, a ako se tebi više sviđa kako je bilo, onda glasaj za radikale, boli me kurac. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Posto ocigledno nisi ni procitao sta sam ja, a sumnjam i ostali napisali, na 31 strani do sada ajde bezi nazad na WoW forum. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts