Pekarman Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Jos jedna mogucnost. Sabio bi njegovu flajku piva. HA!!! Jer bi ga tukla kafana u tom trenutku pa ono ... da ne izvetri ili ugreje. @profa Jos mi niko nije rekao sta predajes. Nema ni veze, ocigledno jesi profesor. Stoga ... TI CES MENI DA KAZES DA SAM SOCIJALA UCITELJSKI KADRU, NANANA NA NA! :P A za sline da si rekao pre nedelju dana pa da te i poslusam. Sad sam zdrav, hvala na pitanju. Ah, jos jedan "internet conan destroyer"... You got that one right !!! ;) Moje secanje na '90 ... sta znam, cekanje u redu za hleba, prodavanje cokolada i ostalog sto cale donese iz bugarske na pijaci i tako. Gradjenje kuce posle zivljenja privatno dobrih 15 godina. Jedenje pite sa mesom/sirom/jabukama jedno mesec dana dok se ista gradila. Secam se da sam prosejao brat-bratu 4 kamiona peska. Ima jos. E sad sta si ti radio '90 osim sto si strajkovao za plate ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Mda, fluffy feet killers. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Jos mi niko nije rekao sta predajes. Nema ni veze, ocigledno jesi profesor. ...informatika bejbe :* ali vise ne radim kao profa, to je bilo samo godinu dana, dooljno da osetim koliko su jadni prosvetari u ovoj banana republici... Moje secanje na '90 ... sta znam, cekanje u redu za hleba, prodavanje cokolada i ostalog sto cale donese iz bugarske na pijaci i tako. Gradjenje kuce posle zivljenja privatno dobrih 15 godina. Jedenje pite sa mesom/sirom/jabukama jedno mesec dana dok se ista gradila. Secam se da sam prosejao brat-bratu 4 kamiona peska. Ima jos. E sad sta si ti radio '90 osim sto si strajkovao za plate ? ...90tih kao sto zakljucujes nisam ni radio kao profa (informatike) jer sam studirao... ...neam ja 100 godina jbt! ovi sa foruma koji me poznaju znaju vrlo dobro sta sam sve radio u karijeri... od fizikalisanja kao klinac, preko valjanja mobilnih i hardvera, preko piratskog radija i igraonice pa sve do zvanicnih poslova vezanih za informatiku i menadzment... kao profa sam radio samo godinu dana a sada radim u jednoj kulturnoj ustanovi... ps: odakle ti pare 90tih da zidas kucu i da mrsish pite s mesom jebote? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ni cale ni keva nisu studirali vec radili posle srednje, ni ja ni sestra nismo studenti plus neke parice sa strane sto su kanule, neke parice sto uzajmis i tako. Rupa po rupa temelj, cigla po cigla zid i eto kuca posle 4-5 godina. Aaaaaaa....zato si ti taki. Dovoljno si mator da se secas kako je bilo lepo za vreme JB Tita a dovoljno mlad da "vreme za zezanje" provedes u '90-im. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 PRIZNAJ U KOJOJ KULTURNOJ USTANOVI RADIŠ, DEBELI! DA NIJE REX, AAAAA?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) @ Ivan STFU BIAAATCH! @ Seth Fix Kad je umro Broz, dete u parku na igralistu pored mene je kada su se zacule one sirene pocelo da plache... Sada kapiram zasto. highlight za vreme tileta: baba me odvodi u robnu kutju i trazi najvece pakovanje LEGO kockica za mene. prodavac: evo upravo su stigle ove najnovije, cena je 500 maraka! baba: kupujemoooo! ja: OMG OMG OMG !!! ps: baba je radila u "kluzu" i imala sasvim prosecna primanja... Edited January 28, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 I jesi pojeo lego kockice? :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Hajlajt od pre sankcija - odvede me ćale u robnu kuću, ja da pitam da mi kupi isto neke zajebancije, i on kaže "NE MOZE LOL" Ovaj niger samo kuka a proveo je mladost u veselju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) pioniri maleni... ;))) Edited January 28, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) PS. el gleda neko ovaj serijal "Smrt Jugoslavije" na "placenickoj sorosevsko-izdajnickoj" B92? jes da je to stara emisija al naravno nema boljeg trenutka da se ista reprizira, cisto da se obnovi gradivo najjachi materijal je ja mislim onaj vezan za raspad yuge... ono vanredno zasedanje i istovremeni slobini manevri u senci, krmece brigade nadrndanih generala, policija, slovenci i hrvati... kakvo sveopste ludilo jbt ne mogu da poverujem da je svo sranje moglo da bude izbegnuto da je beograd SIMPLE pustio da se slovenija i hrvatska MIRNIM PUTEM ODVOJE i postanu nezavisne drzave... tada bi kitu mogao zloga sa tudjmanom da se dogovori oko podele BiH jer ne bi bilo sranja iza kojeg bi ovi mogli da meshetare i trguju tudjim zhivotima... Al najjache je sto se tacno vidi JEZIVA SLICNOST tadasnje frke sa slovencima i ovog sranja sa kosovom: imas teritoriju na kojoj 90% stanovnistva NE ZELI da zivi u srbiji i zeli da se ODVOJI, ali ne, ti ih jebenim RATOM prisiljavas da zive po tvojim pravilima. Nije ni cudo sto gubimo sve u zivotu zarad virtuelnih ciljeva... Edited January 28, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ponovi jos jednom, nisu svi procitali od prosli put. :) Jel ovo Zeko i kompanija ispusili za ugovor o prikljucenju da bude potpisan pre 3-eg ili mi to tako samo zvuci ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 PS. el gleda neko ovaj serijal "Smrt Jugoslavije" na "placenickoj sorosevsko-izdajnickoj" B92? jes da je to stara emisija al naravno nema boljeg trenutka da se ista reprizira, cisto da se obnovi gradivo najjachi materijal je ja mislim onaj vezan za raspad yuge... ono vanredno zasedanje i istovremeni slobini manevri u senci, krmece brigade nadrndanih generala, policija, slovenci i hrvati... kakvo sveopste ludilo jbt ne mogu da poverujem da je svo sranje moglo da bude izbegnuto da je beograd SIMPLE pustio da se slovenija i hrvatska MIRNIM PUTEM ODVOJE i postanu nezavisne drzave... tada bi kitu mogao zloga sa tudjmanom da se dogovori oko podele BiH jer ne bi bilo sranja iza kojeg bi ovi mogli da meshetare i trguju tudjim zhivotima... Al najjache je sto se tacno vidi JEZIVA SLICNOST tadasnje frke sa slovencima i ovog sranja sa kosovom: imas teritoriju na kojoj 90% stanovnistva NE ZELI da zivi u srbiji i zeli da se ODVOJI, ali ne, ti ih jebenim RATOM prisiljavas da zive po tvojim pravilima. Nije ni cudo sto gubimo sve u zivotu zarad virtuelnih ciljeva... bez virtuelnih ciljeva nema dobre reference na prave ciljeve lololo. ti si profa informatike barem ti to znas lololo mislis li da je to bilo SAMO odvajanje i da se zbog toga ratovalo!? i ti mi prosipas neku pamet ovde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 ponudili su nam neki prelazni sporazum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 jeste, rekao je, al kao zajebancija, realno to mu nije trebalo. @ostale poshtene demokrate cela ta kampanja koju ste pokrenuli danas, seti se devedesetih, treba vam odati priznanje, reklame su vam /\. dogorelo vam je do kostiju, ovo vam je poslednja karta na koju mozete da igrate i to je tadicu jasno. kad kontrolishesh sve medije onda mozesh i da zastrashujesh, nadam se da ce te 4og februara da pojedete sva govna koja ste izasrali. vesti b92 su danas bile humoristichki program, za svakog ko ima malo mozga. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 sad su rekli na rts-u da su ovi iz eu rekli da ako izaberemo tomu nista od bele sengen liste! e moj glas sad ide tadicu! tomo picko ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 rekli su da nema liste ako ne isporuchimo mladica, a ovi su preneli da nema liste ako dodje toma, a ovi se sve pretrgoshe da ga uhapse kao, tako da se svodi na isto, izabrali tomu ili ne. I da, b92 je gori od rts-a 90ih! nije gori, isiti su. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Meni je vazno da na RHH-u (i forumu na kraju krajeva) imamo pripadnike svih politickih opcija, tako da smo pokriveni bilo koja da je vlas' ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 A Bole koji se dere "IDI GLASAJ ZA CEDU", u koju on opciju spada? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 koga na kraju podrzava kostunica? socijalisti i narodnjaci su uz tomu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 jeste, rekao je, al kao zajebancija, realno to mu nije trebalo. @ostale poshtene demokrate cela ta kampanja koju ste pokrenuli danas, seti se devedesetih, treba vam odati priznanje, reklame su vam /\. dogorelo vam je do kostiju, ovo vam je poslednja karta na koju mozete da igrate i to je tadicu jasno. kad kontrolishesh sve medije onda mozesh i da zastrashujesh, nadam se da ce te 4og februara da pojedete sva govna koja ste izasrali. vesti b92 su danas bile humoristichki program, za svakog ko ima malo mozga. Znachi ti se nisi smejao? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 budalo Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 jeste, rekao je, al kao zajebancija, realno to mu nije trebalo. Ma sta ga boli kurac, tih finih malih sala nije nikad na odmet. Ha Ha kako se lepo nasalio Jos samo da napise knjigu o svojoj maloj maturi, haljini skrojenoj od bakine stare cipke, i baletankama pod zvezdanim nebom, dok sneg pada na razgranalu tresnju..... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts