leisure Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 MUZICKO LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 http://www.novinepress.co.yu/vest.jsp?id=2...mp;sectionId=37 ljubav na birackom mestu :O :O tj secks :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 bilo prethodnoj strani:) Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Neda je kandidat za predsednika? neda je na slobodi??? predsednicki kandidat je obecao da ce resiti tu mizernu pricu??? lako je menjati teze... jos je lakse napusavati protivnika... postoji li u ds-u afirmativna kampanja??? pitaj brata lazova... lol za topic...posaljite margija i deija u hag kao vojine advokate:) za deija bi imali vise "dokaza" citirajuci samo rur od onih smehotresnih prica u slucaju vosjislav seselj... treba makar biti toliko realan pa reci: hvala ti seselju sto se nisi krio... realno spisak nam je kraci za jedno ime... šešelj zaista jeste u hagu zbog verbalnog delikta, hag zaista jeste politički paravan i zaista ne poštuje osnovne pravne principe, ali ne vidim kako to menja činjenicu da je šešelj (kao i cela SRS) ratni huškač i demagog bez vizije i programa (osim da se nakradu kada opet dođu na vlast). e ovako se zapusavaju usta... dovoljno je biti realan... ;) mi samo vagamo ko ce manje da nas pokrade... pa verovatno samo u srbiji i okolini mozes da cujes 3 komada iz cz-a kad teniser osvoji GS a posto niko sem nas nema tenisere vise za tako nesto, onda jeste "samo u srbiji" :) ROFL... ja profu gotivim veoma... jer svi smo mi produkt usrane zemlje u usrano vreme... on se nagutao suzavca malo vise od nas, pa je zato i malo ostraceniji... podseca me na mog caleta... 1998... prolazimo pored genex-a oko ponoci i smrzavamo se jer je u marutiju crklo grejanje... stoji temperatura 0 stepeni... cale: sloba majku mu jebem mrtvu... trebalo je cale da mu se obesi pre nego sto je napravio degena... evo nulu je zakucao na genex-u... ima -10... e pa deco da vas tata izljubi... idem sutra da vezem tonu dinamita oko sebe i da odnesem cvece predsedniku... ;) i da ne zaboravim... nikolic je imao mnogo veci uspon u odnosu na tadica u odnosu na prethodne izbore... dss-ovi glasovi su se razdelili na cetiri strane: velja, boris, toma, apstinenti... ali je ds bio jaci za standardnih 8-10 g17+... canka cu zanemariti... pokusavam da ne razmisljam o njemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) ahahahhaha brate kako sam se sad ismejao...cale ti je za neki film zreo :))))) i ko bre drzi ovaj press i qrir...cudi me da ih neko nije zatvorio kolika sranja pisu po novinama =/ Edited January 27, 2008 by Sharulja Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 E da, posto nisam hteo da govnjam temu o tenisu. Fatboy, nigger, profesor ili kako te vec zovu. Napisi cifru i destinaciju gde zelis da zivis i u kom konforu da ti skupim pare i platim put. Ti ces nekome da placas nesto... skupi taj sitnish djecace i pohrli na trafiku po papirne maramice, te odstrani sopstvene sline... Jer ne da si me iznervirao sa tvojim komentarom "samo u srbiji" da bi ti najverovatnije sabio flajku piva da smo u kafani. Ah, jos jedan "internet conan destroyer"... Ti si ziveo u toliko zemalja za svojih 30+ godina pa znas da li samo kod nas ljudi od srece opale koji hitac. Seronjo. U nekoliko, sto evropskih, sto onih udaljenijih. Negde samo par meseci negde i do godinu dana. PRICELESS FAKIN EXPERIENCE !!! Sa mojih 30+ sasvim solidno. Zato i imamo toliko razlicite poglede na svet oko nas... Ne verujem da si toliko mali da nisi osetio krizu 90-tih, ali pravi je fenomen koliko se ludi pravite ove na forumu, kao da ste juce izasli iz kinder jajeta u kojem ste snivali cokoladni san protekle dve decenije jbt... Pa ako nista drugo POGLEDAJTE ONE USRANE EMISIJE koje se sad emituju bas pred izbore ne bi li podsetile sta se ebeno desavalo u ovoj usranoj zemlji! Jes da mrzite B92, al pogledajte ovaj serijal o PADU JUGOSLAVIJE ili onaj zvani SAV TAJ FOLK da vidite koja armija olosa i tardova naseljava ovu SIROTU ZEMLJU. Pa neka je i POLA od tog materijala u tim emisijama CISTA LAZH, pa opet ostaje gomila uzasa... I posle saberite 2 i 2... Ne trazim od vas da pozicionirate dilitijumski kristal i cepate atome u 4-toj dimenziji jbt... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Ah, jos jedan "internet conan destroyer"... Brate, covek je rekao da bi pred tobom sabio celu flajku piva. Verovatno na eks. Sta se odma' brecash?! ;) Uzmes onda i ti sabijes jednu i posle drugujete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ali trazis. Valjda si za 30+ ukapirao kakvi smo. I da nece nikad ukapirati. I da ce pre obrqaditi dilitijum nego promeniti stav. ;0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Brate, covek je rekao da bi pred tobom sabio celu flajku piva. Verovatno na eks. Sta se odma' brecash?! ;) Uzmes onda i ti sabijes jednu i posle drugujete! mislio je "sabio flajku pivo o glavu" pretpostavljam :) nigerovi postovi su za arhivu, dilitijumski kristal, sav taj folk, i cokoladni san u kinder jajetu, sve u jednom postu Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 mislio je "sabio flajku pivo o glavu" pretpostavljam :) E jebote, ko da do sad nisi navik'o na to Lakijevo naivno trpanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 uvek me prevari :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) [razbijaci mitova] Ovim smo dokazali da metak ispaljen uvis nema dovojnu probijajucu moc da usmrti nekog tokom pada nazad [/razbijaci mitova] "For the first time ever, this myth has been deemed as busted, plausible, and confirmed. All of their tests, from the pig's head to the 9mm firing to the balloon, showed that a bullet fired perfectly straight up into the air is not lethal, as it will fall down on its side and have too low of a terminal velocity to kill. However, it is also very difficult to shoot perfectly straight up into the air and, with the cases cited by Dr. Mohler, they have confirmed that people have died from bullets falling from the sky. So: -confirmed, since there are clear cases of bullets fired at a trajectory killing people miles away; -plausible, since it's possible a bullet fired straight up may have some trajectory to it, just enough to maintain its killing velocity; -busted, since a bullet truly fired straight up will fall to Earth with barely enough velocity to give you a bruise;" Oftopik je, al' rek'o vredi, da dopunim do kraja. Proceed. Edited January 27, 2008 by ⋘√∪Ng∟∃ ⋙ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 mislio je "sabio flajku pivo o glavu" pretpostavljam :) Pripisacemo to tome sto si bolestan :) Sto se pucnja tice, nama je profesor fizike rekao da ce ubiti coveka kad padne! A cisto dokaza radi, secam se pre x godina da je neki klinac vozio bajs i spichio ga metak koga je neko ispalio u vazduh. Srecom promasio mu je kicmu i tako to pa je ovaj preziveo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Jos jedna mogucnost. Sabio bi njegovu flajku piva. HA!!! Jer bi ga tukla kafana u tom trenutku pa ono ... da ne izvetri ili ugreje. @profa Jos mi niko nije rekao sta predajes. Nema ni veze, ocigledno jesi profesor. Stoga ... TI CES MENI DA KAZES DA SAM SOCIJALA UCITELJSKI KADRU, NANANA NA NA! :P A za sline da si rekao pre nedelju dana pa da te i poslusam. Sad sam zdrav, hvala na pitanju. Ah, jos jedan "internet conan destroyer"... You got that one right !!! ;) Moje secanje na '90 ... sta znam, cekanje u redu za hleba, prodavanje cokolada i ostalog sto cale donese iz bugarske na pijaci i tako. Gradjenje kuce posle zivljenja privatno dobrih 15 godina. Jedenje pite sa mesom/sirom/jabukama jedno mesec dana dok se ista gradila. Secam se da sam prosejao brat-bratu 4 kamiona peska. Ima jos. E sad sta si ti radio '90 osim sto si strajkovao za plate ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Mda, fluffy feet killers. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Jos mi niko nije rekao sta predajes. Nema ni veze, ocigledno jesi profesor. ...informatika bejbe :* ali vise ne radim kao profa, to je bilo samo godinu dana, dooljno da osetim koliko su jadni prosvetari u ovoj banana republici... Moje secanje na '90 ... sta znam, cekanje u redu za hleba, prodavanje cokolada i ostalog sto cale donese iz bugarske na pijaci i tako. Gradjenje kuce posle zivljenja privatno dobrih 15 godina. Jedenje pite sa mesom/sirom/jabukama jedno mesec dana dok se ista gradila. Secam se da sam prosejao brat-bratu 4 kamiona peska. Ima jos. E sad sta si ti radio '90 osim sto si strajkovao za plate ? ...90tih kao sto zakljucujes nisam ni radio kao profa (informatike) jer sam studirao... ...neam ja 100 godina jbt! ovi sa foruma koji me poznaju znaju vrlo dobro sta sam sve radio u karijeri... od fizikalisanja kao klinac, preko valjanja mobilnih i hardvera, preko piratskog radija i igraonice pa sve do zvanicnih poslova vezanih za informatiku i menadzment... kao profa sam radio samo godinu dana a sada radim u jednoj kulturnoj ustanovi... ps: odakle ti pare 90tih da zidas kucu i da mrsish pite s mesom jebote? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ni cale ni keva nisu studirali vec radili posle srednje, ni ja ni sestra nismo studenti plus neke parice sa strane sto su kanule, neke parice sto uzajmis i tako. Rupa po rupa temelj, cigla po cigla zid i eto kuca posle 4-5 godina. Aaaaaaa....zato si ti taki. Dovoljno si mator da se secas kako je bilo lepo za vreme JB Tita a dovoljno mlad da "vreme za zezanje" provedes u '90-im. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 PRIZNAJ U KOJOJ KULTURNOJ USTANOVI RADIŠ, DEBELI! DA NIJE REX, AAAAA?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) @ Ivan STFU BIAAATCH! @ Seth Fix Kad je umro Broz, dete u parku na igralistu pored mene je kada su se zacule one sirene pocelo da plache... Sada kapiram zasto. highlight za vreme tileta: baba me odvodi u robnu kutju i trazi najvece pakovanje LEGO kockica za mene. prodavac: evo upravo su stigle ove najnovije, cena je 500 maraka! baba: kupujemoooo! ja: OMG OMG OMG !!! ps: baba je radila u "kluzu" i imala sasvim prosecna primanja... Edited January 28, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 I jesi pojeo lego kockice? :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Hajlajt od pre sankcija - odvede me ćale u robnu kuću, ja da pitam da mi kupi isto neke zajebancije, i on kaže "NE MOZE LOL" Ovaj niger samo kuka a proveo je mladost u veselju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) pioniri maleni... ;))) Edited January 28, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) PS. el gleda neko ovaj serijal "Smrt Jugoslavije" na "placenickoj sorosevsko-izdajnickoj" B92? jes da je to stara emisija al naravno nema boljeg trenutka da se ista reprizira, cisto da se obnovi gradivo najjachi materijal je ja mislim onaj vezan za raspad yuge... ono vanredno zasedanje i istovremeni slobini manevri u senci, krmece brigade nadrndanih generala, policija, slovenci i hrvati... kakvo sveopste ludilo jbt ne mogu da poverujem da je svo sranje moglo da bude izbegnuto da je beograd SIMPLE pustio da se slovenija i hrvatska MIRNIM PUTEM ODVOJE i postanu nezavisne drzave... tada bi kitu mogao zloga sa tudjmanom da se dogovori oko podele BiH jer ne bi bilo sranja iza kojeg bi ovi mogli da meshetare i trguju tudjim zhivotima... Al najjache je sto se tacno vidi JEZIVA SLICNOST tadasnje frke sa slovencima i ovog sranja sa kosovom: imas teritoriju na kojoj 90% stanovnistva NE ZELI da zivi u srbiji i zeli da se ODVOJI, ali ne, ti ih jebenim RATOM prisiljavas da zive po tvojim pravilima. Nije ni cudo sto gubimo sve u zivotu zarad virtuelnih ciljeva... Edited January 28, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ponovi jos jednom, nisu svi procitali od prosli put. :) Jel ovo Zeko i kompanija ispusili za ugovor o prikljucenju da bude potpisan pre 3-eg ili mi to tako samo zvuci ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 PS. el gleda neko ovaj serijal "Smrt Jugoslavije" na "placenickoj sorosevsko-izdajnickoj" B92? jes da je to stara emisija al naravno nema boljeg trenutka da se ista reprizira, cisto da se obnovi gradivo najjachi materijal je ja mislim onaj vezan za raspad yuge... ono vanredno zasedanje i istovremeni slobini manevri u senci, krmece brigade nadrndanih generala, policija, slovenci i hrvati... kakvo sveopste ludilo jbt ne mogu da poverujem da je svo sranje moglo da bude izbegnuto da je beograd SIMPLE pustio da se slovenija i hrvatska MIRNIM PUTEM ODVOJE i postanu nezavisne drzave... tada bi kitu mogao zloga sa tudjmanom da se dogovori oko podele BiH jer ne bi bilo sranja iza kojeg bi ovi mogli da meshetare i trguju tudjim zhivotima... Al najjache je sto se tacno vidi JEZIVA SLICNOST tadasnje frke sa slovencima i ovog sranja sa kosovom: imas teritoriju na kojoj 90% stanovnistva NE ZELI da zivi u srbiji i zeli da se ODVOJI, ali ne, ti ih jebenim RATOM prisiljavas da zive po tvojim pravilima. Nije ni cudo sto gubimo sve u zivotu zarad virtuelnih ciljeva... bez virtuelnih ciljeva nema dobre reference na prave ciljeve lololo. ti si profa informatike barem ti to znas lololo mislis li da je to bilo SAMO odvajanje i da se zbog toga ratovalo!? i ti mi prosipas neku pamet ovde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts