MaudDib Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 niggeru jel sam ti rekao sinotj preko icq-a da ne lupash vishe gluposti jel nema smisla i vredja intelegenciju to shto ti pishesh .. tipa djindjitj izmislio koshtunicu, a ovaj izabran na predsedniskim izborima, nisu ga ubili, izabran 2x za premijera .. samo pokazujesh koliko ni elementarne stvari ne znash, ono diskutabilno je dal bi ta tvoja vozhnja izvozala i naduvane marsovce koji ne znaju nishta o politichkoj sceni u srbiji. iskuliraj tebra sve tje biti uredu ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 shta je to sa tobom i marsovcima, bate?;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 To je laka droga kakve ovde nema nigde, Cepanjem atoma,parchica na krishke, Dobija se kristal koji predivno mirishe, Marsovci mi salju sms gde pise... VOLIMO HASHISH, OCHI NAM SE CAKLE, VOLIM I JA ZLJUT, KENTOR I MESPATLE samo rep tebra! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 43/23 o/ Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 niggeru jel sam ti rekao sinotj preko icq-a da ne lupash vishe gluposti jel nema smisla i vredja intelegenciju to shto ti pishesh .. tipa djindjitj izmislio koshtunicu, a ovaj izabran na predsedniskim izborima, nisu ga ubili, izabran 2x za premijera .. samo pokazujesh koliko ni elementarne stvari ne znash, ono diskutabilno je dal bi ta tvoja vozhnja izvozala i naduvane marsovce koji ne znaju nishta o politichkoj sceni u srbiji. iskuliraj tebra sve tje biti uredu ;) Jako je prosto zapravo ... Da djindjitj se odluchio za kostunicu ispred cele opozicije na tim ODLUCUJUCIM izborima da bi sva gamad kome je djindjitj bio gadan zbog dugogodisnjeg ispiranja mozga smogla snage da glasa za njih. A sad jedno pitanje, zasto kostunica nije bio pljuvan tokom 90tih? Zasto je on bio neko kome nisu imali sta da prebace kad je poznato da je slobin rts reshetao lazhima po svim politickim protivnicima? Zato sto gosn legalista nije prstom mrdnuo protiv tog istog slobe te nije predstavljao pretnju tj nije bilo potrebe da se doticni diskredituje kao sto su djindjitja po rtsu non stop razvlachili jer im je on bio smetnja. Tako da kenjajte do zore i izmishljajte VELIKU POLITICKU KARIJERU GOSN SOVA LOVERA ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Mohi vam je objasnio svima shto se Koshtunjavog tenakre tiche. Posle ovog danas da Tadic prihvata uslove za NIS,definitivno cu apstinirati izbore.Kad je ubijen Djindjidj osetio sam ogroman strah za Srbiju,jer sam znao da on jedini moze da izgura neshto ovde.Medjutim potajno sam se ponadao da Tadic bar pristojno moze da nastavi njegovim putem,medjutim izgleda da ne moze... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 pa kolko ja kontam, bilo je "ili potpishi ovo za nis, ili podrzhavam tomu" :[ ali i da nije bilo toga, ne znam dal postoji nachin da se izbegne taj dil sa rusima. previshe su energetsko jaki, a mi smo previshe zavisni :[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Posle ovog danas da Tadic prihvata uslove za NIS,definitivno cu apstinirati izbore. Naravno da ce sve sad da prihvati jer je shne-nokla koja sad mora da cuti dok ga gosn. Howl ucenjuje tipa "ja cu sad da prodam NIS rusima a ti ima da cutis i pusis!" jbg, hteo je KOMPROMIS a sa sljamom NEMA KOMPROMISA !!! Ili crno ili belo! Sad nek pati i nek gricka nokte za vreme ove kampanje dok se mr.howl premislja da li da "podrzhi DS ili mozda ne" (a koga bi on zapravo mogao da podrzhi anyway?) i neka se prpi do zavrsetka II kruga izbora tj do finalnog prebrojavanja. Edited January 23, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 e pa tako je i sloba dobio ultimatum za kosovo daj kosovo ili te bombardujemo i vama opet kriv sloba za bombardovanje ...... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 pa naravno. mogao je da ga da onda. ionako tje ga uzeti. ili vetj jesu? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 a onda bi bilo u sloba picka prodao kosovo :D e jebiga...:D visa je to sila :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 e pa tako je i sloba dobio ultimatum za kosovo daj kosovo ili te bombardujemo i vama opet kriv sloba za bombardovanje ...... Sloba i njegovi prethodnici su doveli do toga da nama neko zapravo postavi taj ultimatum. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Zapravo mnogo pre toga je doshlo do te sitacije,mnooogo, mnogogo pre toga.Sloba je tu samo poslednja karika u lancu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 kriv je onaj kralj sto nas je ujedinio :D jebem li mu mamu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ne,okrivicu mog caleta za bombardovanje pa nego koga cu nego Slobu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Sloba i njegovi prethodnici su doveli do toga da nama neko zapravo postavi taj ultimatum. Zapravo mnogo pre toga je doshlo do te sitacije,mnooogo, mnogogo pre toga.Sloba je tu samo poslednja karika u lancu. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Ovih 37 sto je glasalo za SRS... Jesu se oni zezali ili su ozbiljni? Ne kontam kako neki mlad mozak moze biti radikalski? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Naravno da ce sve sad da prihvati jer je shne-nokla koja sad mora da cuti dok ga gosn. Howl ucenjuje tipa "ja cu sad da prodam NIS rusima a ti ima da cutis i pusis!" jbg, hteo je KOMPROMIS a sa sljamom NEMA KOMPROMISA !!! Ili crno ili belo! Sad nek pati i nek gricka nokte za vreme ove kampanje dok se mr.howl premislja da li da "podrzhi DS ili mozda ne" (a koga bi on zapravo mogao da podrzhi anyway?) i neka se prpi do zavrsetka II kruga izbora tj do finalnog prebrojavanja. brate evo opet lupash gluposti i pokazujesh svoje neznanje link najbitnije: Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da su pregovori sa Rusijom o energetskoj stabilnosti Srbije počeli posle promene režima 5. oktobra 2000. godine. "Predsednik Rusije Vladimir Putin i ja smo započeli te razgovore pre tri godine", rekao je Tadić u Kikindi na mitingu u okviru njegove predizborne kampanje za drugi krug predsedničkih izbora. jel ti uopshte znash ishta o tom sporazumu ? jel znash koja je situacija u svetu sa energijom ? jel bi znao da mi objasnish shta je loshe u tom sporazumu i koje bi reshenje bilo bolje ? jel znash ti ishta ili samo seresh ko reta ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 napisao bih nešto o dilu sa rusima ali kontam da ne vredi pričati o ekonomiji na političkom topiku... edit: sad vidim da se ćilim uključio. napiši im razloge sad kad si već načeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 pa ima tu podosta loshih stvari. rusko zanemarivanje ekoloshkog dela sporazuma recimo. ali da nema alternative, nema. pritom nije toliko losh dil, s'obzirom da je jedina solucija. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 jel znash ti ishta ili samo seresh ko reta ? Znam da je jos neko iz evrope ponudio kintu za NIS, ali mlohavi ni da chuje, pitam se ZASHTO kad mu putin JEBENO NECE spasiti jebeno Kosovo i NECE mu pomoci da opravda svoju dugogodisnju politicku mlohavost, amofrnost i odvratnost. Na brzaka su to sredili i idemo dalje... i onda DS krade, mlohavi spasava kosovo a SRS se bori za prava gladnih i potlacenih, jebote zar ne lici previshe na ALAN FORD ? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Ovih 37 sto je glasalo za SRS... Jesu se oni zezali ili su ozbiljni? Ne kontam kako neki mlad mozak moze biti radikalski? i na ovim izborima smo se samo zezali;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Zapravo mnogo pre toga je doshlo do te sitacije,mnooogo, mnogogo pre toga... ...da, sve je pocelo zapravo onda kada je prva amfibija krochila na kopno... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 oko nisa ono shto bi dobili tim sporazumom je gasovod od koga bi ubirali 200 milki godishnje chistog kesha, dalje to povlachi pitanje nisa i koliko on to zaista vredi, naravno da je smeh da ga prodamo za pola milijare, koliko su rusi prvo ponudili i s tim bi ih trebalo oterati u qrac. kontam da je neka ok rachunica: cena NISa-2 milijarde(koje bi zaradili od transprota tog gasa tokom 10 godina). sve ostalo bi bila pljachka. kao pricha se da je trenutno na stolu cena od 2 milijarde, shto je ono kao ok, al glavno pitanje je koliko on to vredi, najoptimistichnije ponude idu do 6 cigli, tako da jbm li ga. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) pa ima tu podosta loshih stvari. rusko zanemarivanje ekoloshkog dela sporazuma recimo. ali da nema alternative, nema. pritom nije toliko losh dil, s'obzirom da je jedina solucija. HAHAAHAHAHAHAHAHA, brate od kad su prodali zelezaru NIKO ali NIKO ni ne pominje zagadjivanje vise, zagadjuje se punom parom naravno to Ameri drze i niko ne sme da pisne e od ekologije, da li si ti stvarno normalan. Inace kod sporazuma sa Rusima imamo izrazito dogovorenu ekolosku klauzulu, znam ove stvari jer moj otac radi sve medjunarodne ugovore vezane za RNP, ajde manje lupetanja. Sto se tice problema NISa, ako niste znali NIS je u velikim dugovima jer drzava krpi sve iz NISa, pare idu odavde u NS i BG, jel vi razumete da bi RNP mogla sama da se potpuno modernizuje posluje sa ogromnim plusom ali je u ogromnim dugovima jer se drzava krpi odatle, tako da ko bude preuzeo NIS preuzece i te silne dugove, ono sto je za nas bitno je da mi prodajom dobijemo dugorocni plan za razvoj NISa, jebes pare od prodaje ono sto je za nas bitno je da se uloze pare i otvore nova radna mesta. Edited January 23, 2008 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts