NemaN!-!-! Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Evo ga Toma na TV-u, čestita Tadiji na pobedi. Skroz je opušten, vidi se da nije iznenađen rezultatom. Tuzan je sto nije isprobao svoj novi ashov kojim bi pokopao Srbiju. A naravno da nije iznenadjen rezultatom, on je rodjen kao gubitnik a fala bogu ostao je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Za nase radikalcice na forumu : :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 amin nego kontam da ce i radikali da prsnu kad im dodje ses0ljzord, nema vise 'znam kako je biti majka' i 'obracam se invalidima', zardjale kasike ftw, ne znam sta ce oni s njim:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Nigeru ma šta kažeš? Ti znaš za koga oni glasaju? Ček ček, vi ih pitate pa zaokružujete umesto njih? A sa druge strane, i ljudi koji navodno smrde su ljudi. Mislim kakva je to diskriminacija. Zamisli ja kažem ti si glup i debeo, znači nisi čovek, ne bi trebao da glasaš.. Straaašno moram po prvi put na ovom forumu da se slozim sa dakijem. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) Evo ga Toma na TV-u, čestita Tadiji na pobedi. Skroz je opušten, vidi se da nije iznenađen rezultatom. Realno, on je ovde na dobitku. Sad kad ode Kosmet za mesec dana ili manje, onaj ko to bude morao da prihvati (ako zapad krene da preti i postavlja drastične uslove) najebao je politički, a radikali će moći da dobacuju "aha, izdajnici!" sa strane... zasto lupas ovako? to sto Tadic nece da posalje trupe na Kosovo znaci da je ono izgubljeno? kakvo lupetanje..... edit: samo da kazem da je poslednja stvar oko cega bih se svadjao politika,ali jednostavno nisam mogao da predjem preko ovakve izjave... Edited February 3, 2008 by LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Zasto mislite da radikali ne vole Srbiju i zasto mislite da ne zele bolje? Da li vi zaista mislite da postoji i jedan normalan covek koji kaze: "Jeste, zelim Srbiji sve najgore, voleo bih da zivim losije i da svi zivite losije.." o mon dieu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Pravi trenutak da se naguzi Kostunjavi mamicu mu jebem! I najbolje od svega je to shto je Tadic pobedio bez njegove podrshke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 gg tomo dokazao si da si covekCHina... btw ni tadic realno nije los,samo kad bi malo vise razmisljao svojom glavom i kad bi se resio onih lopova oko sebe(jelasic,djelic,dinkic...) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Zasto mislite da radikali ne vole Srbiju i zasto mislite da ne zele bolje? jebem ti zivot Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) zasto lupas ovako? to sto Tadic nece da posalje trupe na Kosovo znaci da je ono izgubljeno? kakvo lupetanje..... edit: samo da kazem da je poslednja stvar oko cega bih se svadjao politika,ali jednostavno nisam mogao da predjem preko ovakve izjave... Excuse me, are you from the past? Pratiš li šta se događa ovih dana? EU dole otvara neke kancelarije uveliko, objavljuju "pripreme za stvaranje novih institucija", šiptari šilje kitu i najavljuju proglašenje nezavisnosti u roku od par nedelja, Amerika pritiska članice EU da ne talasaju ako se to desi... i ti kažeš "oh, Kosovo nije izgubljeno"? Objasni mi kako. Poslaćemo Ivanu Žigon da nariče dok se šiptari ne smore i ne pobegnu? Elem, ovo sam možda i pričao, ali najpovoljniji scenario za nas je uzeti ceo sever gde su Srbi većina, prisvojiti ga centralnoj Srbiji a oko ovoga dole ne svirati kurcu previše (kapiram i da već postoji neki tajni trejd oko toga, koji se ne širi u javnosti). Potom kad šiptari proglase nezavisnost, pritisnuti ih ekonomski maksimalno (pošto npr. hranu ionako uvoze iz Srbije bez carina i slično), pa kad prođe godina ili dve a oni ostanu ekonomska crna rupa na Balkanu, da ih dodatno deremo (nisam ekonomista al pretpostavljam da postoje razni načini eksploatacije ekonomski nerazvijenih suseda). Pa da se svaka srušena crkva debelo naplati. Edited February 3, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 zasto lupas ovako? to sto Tadic nece da posalje trupe na Kosovo znaci da je ono izgubljeno? kakvo lupetanje..... edit: samo da kazem da je poslednja stvar oko cega bih se svadjao politika,ali jednostavno nisam mogao da predjem preko ovakve izjave... au Lesko batice, al si se nalupetao u par redova, Kosovo je otishlo odavno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Fino, fino. Preko dva miliona siromasnih, smrdljivih i neobrazovanih... Mnogo fino po Srbiju. I nije fasizam sta je rekao neko pre, nego jednostavno logicko stanje stvari. Tadic ima skoro pola miliona manjihskih glasova kako god ga ti sabrao. Ne bunim se niti kazem ista, samo konstantujem. DS nema skim da pravi koaliciju. Ako bi izbacio DSS iz vlade. Jedino sa SRSom. (realno, posto znam da nikome ovde do politicare ne seva paja za ideologiju i program, stvarno mi nije jasno zasto DS i SRS ne naprave vladu i otarase se ovih parazita i luzera) Ceda nema dovoljno poslanika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Pravi trenutak da se naguzi Kostunjavi mamicu mu jebem! I najbolje od svega je to shto je Tadic pobedio bez njegove podrshke. zbog toga je i meni draza pobeda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 samo u srbiji nazalost, deca od 15-16 godina znaju "sve" o politici. iskreno, zadatak svakog do 25 godina je da uci, radi na svojoj budicnosti, a ne da se zamlacuje politikom i vredja pola naroda,starije ljude, neistomisljenike (ovde mislim o vredjanju i demokrata i radikala). pravo punoletnih je da glasaju, nista vise, daju glas onome koga postuju. Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Nigeru ma šta kažeš? Ti znaš za koga oni glasaju? Ček ček, vi ih pitate pa zaokružujete umesto njih? A sa druge strane, i ljudi koji navodno smrde su ljudi. Mislim kakva je to diskriminacija. Zamisli ja kažem ti si glup i debeo, znači nisi čovek, ne bi trebao da glasaš.. Straaašno shta mislish, koliko je teshko sa mesta garija koji ti shprica prst videti dal je neko zaokruzhio ono gore ili ono po sredini? omg 1337 haxori su provalili majin firewall na prvom krugu pa su tako svojim mocnim tajnim metodama analize videa sa jutjuba zakljuchili da nije za radikale glasala Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 gg tomo dokazao si da si covekCHina... btw ni tadic realno nije los,samo kad bi malo vise razmisljao svojom glavom i kad bi se resio onih lopova oko sebe(jelasic,djelic,dinkic...) e da,ne znam kako sam zaboravio i obavezno da se resi onog chanka OBAVEZNO ,on ce raditi sve protiv srbije ... morao sam da kvotujem sam sebe :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 cestitam pobedu borisu tadicu i svima onima koji su glasali za njega... makar se po izjavama suprotnog tabora vidi da priznaju gorak ukus zbog vise od dva miliona ljudi kojima je pun qrac njihovog sranja i koji su spremni da glasaju za satanizovani srs... kostunica je glasao... velja je glasao... tadic je pobedio u cacku... tako da naucno-fantasticna prica o neizlasku premijera na glasanje, sada zvuci smesno... pobeda tadica od preko 5% se takodje pokazala kao preterani optimizam... ali najsmesnija od svih teorija na ovom topicu je bila: "sta ako radikali kazu da su pobedili, a zapravo nisu"... kada shvatite da sloba milosevic nema nikakve veze sa tomislavom nikolicem (pocevsi od kradje glasova, pa nadalje), mozda nas kao i predsednik republike srbije (makar i posle izbora) priznate za gradjane istog reda... samo jedna izjava me je veceras nasmejala do suza... i to je bilo jedino odstupanje od korektnog ponasanja, koje sam primetio... naime, sutanovac je u euforiji rekao da su tadica JEDINO podrzale manjine... da li to znaci da canak predstavlja hrvate, a dinkic jevreje??? dragi moj (ko zna cime ne) napuseni rapide... da ima sta da ti se poduva, verovatno ne bi visio na forumu dok ribe bleje kod tebe... najlakse je biti idiot... podseticu te na onu staru narodnu o pobedi i porazu... desam desi deje desmo deste desu vic dana: razgovaraju marija serifovic i boris tadic... tadic: ne mogu da verujem da podrzavas nikolica... serifovic: jbg on mi je dao pun dzak para tadic: a kada te je sule oslobodio vosjke, to si zaboravila??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Kapiram da je prerano al posle mozda ne bude prilike... Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 samo u srbiji nazalost, deca od 15-16 godina znaju "sve" o politici. iskreno, zadatak svakog do 25 godina je da uci, radi na svojoj budicnosti, a ne da se zamlacuje politikom i vredja pola naroda,starije ljude, neistomisljenike (ovde mislim o vredjanju i demokrata i radikala). pravo punoletnih je da glasaju, nista vise, daju glas onome koga postuju. bravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 i btw, pod "prljavi cigani ovo ono" se ne podrazumeva to da je neko ruzhan i siromashan pa nema prava glasa nego se misli na ochigledno siromashno i needukovano stanovnishtvo kojim se lako da manipulisati, daju se nagovoriti na to da su pogreshne stvari ispravne i uglavnom padaju na "dovoljno puta rechena lazh postaje istina" metod podilazhenja stanovnishtvu. kad imash prosechnog lazhova, hoce li lakshe prevariti nekoga sa osnovnom shkolom i punom glavom survival problema ili lika koji je doktor nauka? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 sarmo, kostun je morao da izadje, ali kladim se da je glasao za vejdera, a velja je video koliko je sati:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Alo. Ceo bivsi DOS treba da stavi papirnu kesu na glavu i da place od sramote i straha za buducnost Srbije a ne da slavi. Uspeli su svojim govnima da po prvi put u istoriji nateraju preko dva miliona ljudi da glasa za radikale. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 znas kako, kontam da je ovo radikalima bio poslednji voz, sad je cao vojo, cao tomo, tako da se ne bih ja brinuo, tadija ce sad da probije bilbordovu listu:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) Tadija kao precednik garantuje da neće biti ratovanja sledećih pet godina (u smislu da mi nećemo nikom pretiti silom; njegova pozicija je jelte istovremeno i pozicija komandanta vojske). Sa te strane mi je pao kamen sa srca, ali po pitanju "internih" poslova (socijala, privatizacija itd) nisam optimističan nimalo. Al šta ću, strah od rata mi je jači od straha od opšte besparice i bede. Mada ako su imalo pametni, sad će imati priliku da se raskantaju se sa Miškovićem i drugim (bivšim) finansijerima, inače će onih dva miliona da naraste na tri najmanje, i za to neće morati da čekaju pet godina... Inače, ma koliko se nervirao čitajući Darijanove rezone "ma de će Toma da nam naudi", i ja sam sa 19-20 godina bio u fazonu "Srbija se saginjati neće, svima ćemo im jebati mater!1"... al za koju godinu će kapiram shvatiti da sve što ti u životu treba jeste koliko-toliko stabilna država i pare za hranu... inače ako si slabijih živaca, ne gine ti konopac oko grede u podrumu ili makar šaka bensedina dnevno... (ok, smorio sam i sebe sa pričom o ratovima, al šta ću... beda se nekako preživi, rat teško) Edited February 3, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 ako ti je to bila jedina briga, mogao si i za tomu da glasas, ne bi bilo rata. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts