Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dajte jos dojava :S

Evo od mene Grcka 2. liga Rodos 1 javio mi drugar. Neznam koji je njegov izvor cak neznam ni gde ima Grcka 2. liga u ponudi. Ako neko nadje neko odigra

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

E ovako. Planiram sad za vikend da krenem da igram na Mancester ili celzi i Real x-1 ili x-2. Sad sam uradio malu analizu sta bi bilo da sam igrao mancester ove sezone x-1 svaku tekmu. U plusu bih bio 9500. Pocinjem sa 200 dinara i dizem za 40% ako padnem. Najduzi niz bez x-1 7 utakmica, doslo je na osmoj. Za taj niz mi je trebalo ukupno 7000 da bih ga ispratio a dobitak na toj tekmi je bio 9680, sto znaci da sam u plusu bio 2640. Na 27 odigranih kola, osam puta je doslo x-1 ili x-2.

Ljudi su ovako jurili ikseve, al meni deluje logicnije da igram na favorite iz iksa, a i veca je kvota.

ja mislim da to funkcionise samo za X,za prelaze ces se zajebati :) i mislim da treba za 30% da se dize ulog.najbolje je lepo uzeti aston vilu (najvise ikseva od kad postoji premijer liga) i juris ko covek :p

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Ne igram kladionicu skoro pa nikad, a danas me prvo Stanko pita shta cu da igram, a posle i Alfa i ja posle toga odem i odigram bezveze za 100 kinti na pobede Intera i Cska i uzmem pare :D (3 hiljade, to znaci da sam sada sigurno u plusu sa kladionom)

Hvala Stanko, nisi vise Hrvat. :D (vazi samo za danas)

Hvala Vanja, da ti se ugao gledanja u dobre sise nikada ne uzjebe.

imate pivu :D

znaci ne moram da ti kupim vops za jug-godisnju kartu :)

ja puko na sevilju,tako sam mislio da ce unistiti cska,igrao ih u hendikepu

igrao inter x2,vilu,kardif gg i moj voljeni reding :)

Edited by alpha

Um caruje, Dundo Maroje!

srusio me botafogo za 13000 na 100 dinara,igrao inter x2,cska 3+,botafogo,jankovicku,almagra i bagdatisa 20+ gemova.jbna juzna amerika,ne znam da li ikad pogodim nesto tamo

edit:nije botafogo vec banfild,isti djavo :)

Edited by Hell

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...