vlada92 Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 ja u minusu 1k za vikend... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 puko na tirol za 20 soma,uplata 500...al igrao sam u mocartu,imam karticu,kvota je bila preko 29 tako da su mi vratili ulog,a na drugom sam pukao na lion za 3 soma :/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ja sam oko 6 soma u minusu za vikend. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 a ja -0.25AH @ 1.93 :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 a ja 3+ @ 1.75 na bet at homeu zajedno sa jos nekim tenisom. :) mozda ne bi bilo lose igrati tacan rezultat newcastle - man city 1:2 @ 10.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 vitju dushmani navukli na kladzhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ne igra owens, ne znam za obafemija, ali ako newcastle i uvali jedan gol, vise od toga nece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ja sam uzeo i 2 i man city -1, duvaj ga rure, DUVAJ GA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) btw, first goalscorer son rajt filips @ 8.5 primamljivo typo Edited October 20, 2008 by zotra Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) jebem vas u usta,jos se ja cudim kako su ovi dali golove sa igracem manje.Jebo vas rur. Edited October 21, 2008 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 uf uf uf, danas lsh! steaua bez pola tima, lionu treba pobeda jako. fener se raspada kao nikada do sada, totalno neuigran sastav, dok arsenal toplo-hladno, mogu da dobiju 0-5 a i da izgube 3-0. seltik bez napadaca na old trafordu, samaras na operaciju najverovatnije, a venegor ne igra sto posto. ali i pored toga ocekujem gol seltika, tako da bi golovi mogli da se igraju. runi i ronaldo najverovatnije odmaraju. znaci tevez daje gol :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 danas sam bacio tiket posle godinu dana: Steaua - Lion X (nisu normalni 3-2 poluvreme) Turci - Arsenal 2 (sabija ih arsenal za sada) Bordo - Kluz 2 (lol preko 5 kvota + se igra sutra a ja sam majmun shto sam igrao na jednom tiketu dva dana, a to najvishe mrzim) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Poludeli ljudi... ne znam da li je u celoj istoriji ls bilo ovoliko golova u jednom kolu. Kapiram da ce sutra biti bar 3 tekme 0:0 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 danas je sto se mene tice epic win! 70e online, ne vredi da kucam sta sam sve pogodio, samo sam omasio notingem forest AH0, sto znaci da mi je vracen ulog a u lokalu +3k pogodio man utd, lids 3+, lion i hartlpul (hvala grujane :*) ja i dalje ne verujem :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 ja sam uzeo 5 soma na soma.I sjebo me zenit za 3 i po soma.Nisam nezadovoljan ali ostaje gorki ukus zbog Zenita.Ali hartlpul,kakvi ludaci. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 ne spominji mi zenit :/ prodao me tako lepo... a za vecheras sam odigrao 7-8 tiketa, svaki za 200-300 kinti, a prvo sam mislio da nishta ne igram, jer mi je 5 puta tezhi dan nego juche... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 pa, brate, i nije! mislim, imas celzi, imas barsu, koji su, kao, sigurni. imas bordo i shahtjor, koji bi isto tako trebali da dodju, ako ne oba onda bar jedan. imas dva 3+, a.madrid-lpool i psv-marsej, isto tako, jedan od dva je ok. imas pao-werder koji se ne dira i inter koji je mala kvota pa mozes da eksperimentises :)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 e sad mi kazhesh :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 pao na barsu konto bitje 2-3 gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 singlirao frankfurt za soma,pa dobijene pare prebacio na bordo,barsu i inter.6 i po soma.Ja zadovoljan.Ne znam da li da kazem na koga sutra stavljam pare.Ali da,na njih stavljam :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 (edited) pa neces valjda?!?!? inace, moram, ja mislim da je ovaj fix jaci i od rura SCHALKE - PSG 1 da rezonujem: psg je dosao bez 5-6 standardnih prvotimaca, najavili su drugu postavu, posto za vikend imaju tezak mec vs marseja.. shalke igra kod kuce, a znamo sta znaci startna pobeda, posle moze i da se kalkulise. znaci, fiks dana :))) Edited October 23, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 (edited) cska 1 <- jako SU JAKI 3-0 tot'ham 2 <- jebem im ocheve !!! PARTIZAN 1 <- MORA :) ajax X <- 2:2 KRAJ :D 100dingera ~ 5660 Edited October 23, 2008 by dps-sale krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 sve u svemu dobri rezultati danas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 ja mentol nisam imao uslov u mojoj kladionici za salke,a svuda pala kvota a ja hteo po 1.8,i vezao sa partizanom i udinezeom.Na soma,8 soma.Jebote kako sam se iznervirao. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 ja juce pogodio samo salke, i to keca, u eh -1, iz keca na tiketu, al me ujebala galata-oly 3+ tako da sam za juce u minusu 30e :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts