Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tachnije u 102. min :)))

DARKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! :)))

ne seri! jebote :)...a ja izasao napolje i otpisao vec tiket posto sam imao trabzon kad ono preokrenuli rezultat :/

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

ja singlirao wehen,popusio.

sad sam vezao frankfurt i valensijen i pusim ga.

imao sam neki tiket portsmut,palermo,udineze,ali sam dodao kremoneze i pukli idioti.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ja u plusu za vikend nekih 30 jura,usao mi bruka retardiran tiket mariehamn,gazijantep,levante i rozenborg,na 250 kinti,4 soma :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

za vikend u plusu 2850 din, dosao jedan tiket od 3850, pao na arsenal za 4.4k qq (ali bar mi je taj 3+ doneo kes na drugom) i na atletiko za 2.5k :P

ae sad neki predlozi za sutra, mala kvota?

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

qpr za 7k :(

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

sutra cu inter, lpool, barsu 3+, celzi jos 1k pa da vidimo

▲

▲ ▲

sahtjor se raspada, R A S P A D A, a barsa je pocela lepo da igra. samo malo da se skapiraju u odbrani i bice to dosta jak tim.

nema, ostavljam ovde tiket, pa sta bude... cisto rekreativno, za 150din:

Inter-Werder 1 - ne znam ni sam zasto.. al kontam da ih je murinjo malo stis'o posle poraza u gradskom derbiju!

Cluj-Chelsea 2 - hteo sam i iz dvojke, al reko sto je sigurno- sigurno je!

Shakhtar-Barsa 2 - obrazlozio

Liverpool-PSV 1-1 - nesto kao shahtjor, psv ima mozda najslabiju ekipu u poslednjih 10-15 godina, mislim, sve su to mladi momci, koji tek treba da se dokazu :)))

JAMOOOO!!!

a barsa se ne raspada.Meni je to 1x,ali necu plakati ako dodje dvojka,jer necu ni igrati.

gruja novi alen

chelsea...nisam verovao stvarno...

ostalo jos 2k pa cu da vidim

Edited by vLaDa_

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...