Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

daj mendzi cuti jebote :)))

peglacu groblje,rapid i ne znam da li da probam anderleht.Ali mi sve u glavi Kaunas od juche.

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

brateeeeeeee

samo molim boga da dodje rapid, pa makar i 2-1... inace ce biti 'stanko, stanko, zove te brankov most!!!'

dobro je, ne moram na setnju do mosta :))))

doslo 3-1, sto znaci da je i hendi iskoriscen :)

inace,

danas bi mogao da se isprati rapid cak i u hendiju!!!!

mogao bi i tromso dvojka kao i visla krakov!

:))))

Edited by manager

jebote,mrtvi anderleht,kad nesto odigram i znam da ce da me proda,i svejedno odigram.A lep kombo bio,u picku materinu.

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

ja hteo da vezem brazilce i italijane za velike pare,ali se uspavao.

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

morao si monpelje da spomenes.Samo me oni sjebali za pare.

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

• 3 weeks later...

malta - portugal 4+ @ 2.15

croatia - kazakhstan 4+ @ 2.15

romania - lithuania 3+ @ 1.75

luxembourg - greece 4+ @ 2.35

~4k na 200 , resio sam da pocnem da trazim parove za 4+ i da samo to ( 90%) igram, jebem ti kidanje zivaca :) a ovo mi je nekako bilo najblize dunno :P

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

• 2 weeks later...

pa ko je uzeo pare otkad je krenula sezona,taj je keva.Ove sezone numansija prvak spanije,a hul premier lige.Verovatno ce Bolonja da se kolje za calcio sa Katanjom.

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ma bre, samo trazim idealne 4+ parove, pa vise para, manje stresa i srecno ;)

danas me mrzelo da izlazim, cela druga nemacka koja se igrala danas dosla 4+, real 4+ , reac (madjari) standardno 4+...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

GibanicA said:
vec vidim sebe kako sl nedelje uzimam puno para na milan-lacio x2..bice kvota jedno 2 i lepo cu da dupliram novac..lacio sa zarateom pere a milan ne zna nista..jos ako nadjem jos neki tako fin par da dodam jebacu kevu mocartu zbog ovog mrtvog vikenda..frustracija je prevelika a tek smo poceli

brate, to je toliko tacno da nisi svestan!

juce je i doslo koliko toliko realno, za one koji nisu dirali milan.

manager said:
grujo, koja ti je treca?

nadam se da si uzeo hanover....

brate cuti.Usrao sam se.Uzeo sam bio hanover,real,cska i dodam i dalje NE ZNAM zasto psg :)

Najmrtvija utakmica,samo sam cekao da mi neka chamuga srusi tiket.Ali je doslo,jebem ti zivot.Sad se lakse dise.

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...