Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vratio se sa posla, jeo, uskoro u dzim. kad smo kod posla, ona vincha je uber selo. pola beograda je u stvari selendra prve klase. ne mislim samo zbog izgleda, infrastrukture, vetj su ljudi prosto pesanti.

pa i ja imam dileme, jel jednostavno barselona nema cenu.

ma nemoj da ti bacim implozhn!

pa chim nema cenu, nema ni dileme. ide se!

igijeva dilema je dal da ide u barsu na apsolventsku, ili da te pare utroshi na put kojekuda u sopstvenoj rezhiji :]

a sa implouzhnom ste probali, nije vam pomoglo protiv kapice i mog neprevazidjenog skilla! mohi i njegov univerzum :D

idem basom ka centru izmedju 1 i 2 dakle rush hour sto se tiche srednjoskolaca koji idu u popodnevnu smenu, i pochnem da uporedjujem kako je to bilo kada sam ja isao u gimnaziju a kako je sada i vidim da mi nesto chudno.... u basu sa jedno 30 mlade zenske dece niti jedna ne nosi ranac u skolu ili bilo sta na ledja nego sve stavljaju knjige u one klasichne ruchne torbe, koje su uglavnom neki von dutch, crno i zlatno kich kao da idu na obilicev venac a ne u skolu. mislim nije da je ovo vazno,niti da je nesto ruzno, nego prosto chudno kako se neke male strane promene za koju godinu.

Btw lep dan za shetnju, malo hladno, ali lep

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

JAPANESE high school uniforms? say no more ;o))

naravno. da vidish posle bato, kolko bi bilo vishe seksa kod omladine :]

ne ovako, ustane u 6 ujutru da bi se skockala, nashminkala, opeglala kosu, i takva doshla u jutarnju smenu. kako posle da balim kad je vidim isto tako obuchenu u nekom klubu :[

Danas nam je dobar deo profesora indiskretno naglasio da mozemo da se oprostimo od drushtvenog zivota u drugom semestru ako mislimo da damo godinu :(((

No, navik'o sam se i pre da haram,zarim i palim i da ispunjavam obaveze,pa nece ni sad da mi bude problem XD

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

polozio ispit... lud profan... prvo me isprozivao zbog nekih stvari a onda mi dao devet... drugim ljudima govorio kako im je sjajna prezentacija i dao im 6-7

skroz lud

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...