manager Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 pa pozhurite vitju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ustao sam ovako rano da overim travian. back to sleep Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) jutro jutro !!! idem do doktora na kontrolu,pa cu posle toga verovatno odkuntati jos malo... ma da bre... Edited February 13, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Omg, slusham RATM :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 brat mi slomio ruku,rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Nisam ni danas dobio asa iz filozofije, sreca prati hrabre!! :))) Da prelistam forum i odo' da spavam... EDIT Tebi ili njemu? :) Edited February 13, 2008 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) da ej slomio njemu ne bi se smejao verovatno:) Edited February 13, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 nit bi kucao uopste ^^ Debil se iznervirao i udario sakom u kosh,prelomio shaku blaahahaha kreten ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 vratio se sa posla, jeo, uskoro u dzim. kad smo kod posla, ona vincha je uber selo. pola beograda je u stvari selendra prve klase. ne mislim samo zbog izgleda, infrastrukture, vetj su ljudi prosto pesanti. pa i ja imam dileme, jel jednostavno barselona nema cenu. ma nemoj da ti bacim implozhn! pa chim nema cenu, nema ni dileme. ide se! igijeva dilema je dal da ide u barsu na apsolventsku, ili da te pare utroshi na put kojekuda u sopstvenoj rezhiji :] a sa implouzhnom ste probali, nije vam pomoglo protiv kapice i mog neprevazidjenog skilla! mohi i njegov univerzum :D Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 od kada je vinča deo beograda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 od kada darko tamo poseduje zemlju, tj kucu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 nesto me smara stomak, odo kuvati cajeva :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 od kada je vinča deo beograda? ja sam pod utiskom da je vincha deo beograda isto koliko bataja, ili ovcha recimo :o Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 idem basom ka centru izmedju 1 i 2 dakle rush hour sto se tiche srednjoskolaca koji idu u popodnevnu smenu, i pochnem da uporedjujem kako je to bilo kada sam ja isao u gimnaziju a kako je sada i vidim da mi nesto chudno.... u basu sa jedno 30 mlade zenske dece niti jedna ne nosi ranac u skolu ili bilo sta na ledja nego sve stavljaju knjige u one klasichne ruchne torbe, koje su uglavnom neki von dutch, crno i zlatno kich kao da idu na obilicev venac a ne u skolu. mislim nije da je ovo vazno,niti da je nesto ruzno, nego prosto chudno kako se neke male strane promene za koju godinu. Btw lep dan za shetnju, malo hladno, ali lep It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 svima bi ja podelio shkolske uniforme pa da vidish!!! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 JAPANESE high school uniforms? say no more ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 od kada je vinča deo beograda? Sedam minuta do centra brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 cime to, konkordom :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 JAPANESE high school uniforms? say no more ;o)) naravno. da vidish posle bato, kolko bi bilo vishe seksa kod omladine :] ne ovako, ustane u 6 ujutru da bi se skockala, nashminkala, opeglala kosu, i takva doshla u jutarnju smenu. kako posle da balim kad je vidim isto tako obuchenu u nekom klubu :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Danas nam je dobar deo profesora indiskretno naglasio da mozemo da se oprostimo od drushtvenog zivota u drugom semestru ako mislimo da damo godinu :((( No, navik'o sam se i pre da haram,zarim i palim i da ispunjavam obaveze,pa nece ni sad da mi bude problem XD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 svima bi ja podelio shkolske uniforme pa da vidish!!! hoho od kad se kurac hoho zove shkolska torba hoho • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 mislish uniforma :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 polozio ispit... lud profan... prvo me isprozivao zbog nekih stvari a onda mi dao devet... drugim ljudima govorio kako im je sjajna prezentacija i dao im 6-7 skroz lud If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Čoveče, napraviš prezentaciju i dobiješ 7... a ja krv pljuvao za šesticu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Čoveče, napraviš prezentaciju i dobiješ 7... a ja krv pljuvao za šesticu. ahaha vudu zvucis kao neki tuberan iz ere pre antibiotika:)...btw, jos nisam uspeo da nabavim sva dokumenta za spansku vizu, nadam se da cu sutra konacno to odraditi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts