iguana Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ahaha, samo zato sto je neko kelner u puzicu ne znachi da ne treba da mu se obratim sa postavanjem...ili vas tome nisu nauchili na tom mashincu ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 kada kelneru u puzicu kazesh izvinite molim vas, on prvi pomisli, koja je sad ovo budala;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 brate, ja ovde radim na popravljanju imidza simpatizera opozicije, a ti mi ovako vracash... :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 lol, igi ne seri:)...medicina isto ide za 300 ojra i to 12 dana tako da ono...poslednjih nekoliko godina je bilo tako i svi su mi rekli da su se ekstra proveli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ne razumesh ti to douley...ti ces se MOZDA "provesti extra", ali oni ce se SIGURNO "provesti za 500 jura" ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) ja vam lepo kazem koliko mi traze i koliko treba za 7 dana puta...900 evra, 800 minimum ispravka: totalno nisam dobro procitao email koji su nam poslali sa faksa. Radi se o 12 dana Polazak je 15. aprila 2008. Destinacija Barselona 12 dana Krstarenje Mediteranom - bus + brod Cena je 450€ i ona ukljucuje: - prevoz modernim turistickim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO...) - kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja - posetu gradovima Veroni, Veneciji, Nici, Knezevini Monako, Monte Karlu, Piz i Ljubljani (bez placenih karti) - 6 nocenja sa doruckom u centru Barselone u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama - 1 nocenje sa doruckom u Lido di Jesolu u hotelu sa 3* u 1/3 i 1/4 sobama - 1 nocenje na brodu na relaciji Barselona - Djenova u 1/4 kabinama Edited February 12, 2008 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 zavrsio neki rad koji treba sutra da prezentujem na faxu kao ispit... estetska analiza hotela in :) oh boze :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 posle sam uzeo malo novog hardvera... kol ov djuti hir aj kam! javi se preko msn-a kad budesh hteo da se pucamo malo :] koji horor od izbalansirane mape ... rofl koje spucavanje vremena :)) ma pushi ga hejteru :D razmisljam se da li da dam 900 evra na apsolventsku ekskurziju ili da te pare pametnije potroshim na neki drugi put u svet. nekako mi se ne mili da idem sa mojim fensi coca cola light faksom 7 dana do spanije i nazad autobusom. jebem ti dilemu :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 900 evra? jbte nesto to mnogo ah tek sad videh.. nebitno... vruca pizza, hladno cola, sins of solar empire, neka pocne vesela noc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ... ajde dodir realnosti... ko je prvi poceo ovaj topik pre 2 godine ili koliko? Inace, dao sve ispite, iskulirao u Indjiji par dana, pa picim sutra nazad za Ns... I VIDEO SAM DAKIJA NA FAXU!!!! OLOLOLOLOONE!! lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ceo dan za kompom...nisam se mrdnuo od njega...strasno... barem smo dobili prvi mec u grupi \o/ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 grow e-peen, grow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ceo dan za kompom...nisam se mrdnuo od njega...strasno... barem smo dobili prvi mec u grupi \o/ !!! to ono "ne idem u skolu 3 dana, moram da smislim nekako konstruktivno da iskoristim to vreme" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 e bas to... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ... ajde dodir realnosti... ko je prvi poceo ovaj topik pre 2 godine ili koliko? vege :) @topic, spavao sam 3 cuke, ne znam de se nalazim, odo da se komiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 sashio sam se u 'kafani' kod srednje skole!!! garazha ftw!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Radim ko konj po ceo dan , a opet nemam para , jebem ti drzavu :( i tako kazem bice bolje , bice bolje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Ucinilo mi se da sam negde video Ivanov_ post! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 sisaj ga igi .. jebena barselona :(((( kako bih sad, odmah, ovog trenutka bio tamo :( ma pushi ga hejteru :D titju kapice! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 pa jbga, al igi ima dileme :> i nema vadjenja na kapicu. i won, fair and square! @topik kretjem sa shljakom sutra opet. taman malo da se trgnem iz ovog mangovenja. a i kinta je dobrodoshla. jedino tju da patim sa popodnevnim termnima u dzimu. jbga, makar je tada aerobik pa dolaze shetalice iz kraja :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 pa jbga, al igi ima dileme :> i nema vadjenja na kapicu. i won, fair and square! pa i ja imam dileme, jel jednostavno barselona nema cenu. ma nemoj da ti bacim implozhn! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 odo da spavam. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 dobro jutro, fino ovo rano ustajanje nekako ti duzi dan :) izasao na terasu na min i smrzo se ko piii brrrr odo da jedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 evo ga ale sa dorucka :) poz ale Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Dobro jutro G!!!. Dobro jutro radni narode, a i oni koji još spavaju. ;) Doručak još nije na programu...biće tamo negde oko 11h! Živi bili! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts