Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Sve nas drka net,evo pola Jagodine mi se zali na msnu.

Inache neshto sam jebano happy pitam se shta li je? [:D]

Mislim da znam :)

Edited by Elvis J. Kurtovic

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobro jutro/dan kako kome!!!!!

Nema lepseg jutra nego kad se probudis sa ushinutim vratom :(((((

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

veliko iznenadjenje da je divno jutro nakon jucherashnjih prognoza da ce biti golden showers/snow

mora se napolje na ovo vreme =o)

[:0]

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ali recimo kari sam jeo i zaista je jedno od najodvratnijih stvari ikada....

Kari je zachin/sos, sta tu ima da se jede? :) A i pride je sjajan, ne znam kako mozes da ga ne volish :)

Pijem chaj, planiram se za veceras, jer imam ceo dan obaveze, i tako :) Uveche RHH, zabava :)

divan dan...

sunce sija

nebo je plavo

pticice pevaju

imam jace veze za posao za koji planiram da konkurisem nego sto sam mislio

zhivot je lep :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

E da, na konto priče oko Carine, ajde da iznesem i nastavak, koji će pohvaliti našu carinu i poštu kao ipak fer i korektnu, ili sam možda samo naleteo na neke ok službenice.

Prvo - ona zgrada pošte na železničkoj je kao konc.logor. Sve raspalo, matoro, prljavo, krpljeno ... strašno.

No nema veze, uđem ja tu, a sa idejom oko one molbe i onih 2000 dinara koje moram da platim itd itd. Uđem, pitam gde da idem, kažu mi gde da idem, dođem u tu sobu 119, dam papir, čekam na drugom šalteru. Pre mene bilo dvoje već iskusnih, znaju i službenike i sve, tako da su oni brzo išli.

Dođem ja na red, pita me ova gospođa šta smo, šta radimo, aha, izdavaštvo, super, tralala. I onda mi da sve papire kao "mustru" za popunjavanje naredni put, kao, pošto ste prvi put nećemo vam tražiti (mada i to potvrđuje koliko je ta carina na "dođeš mi"" fazon), sve mi lepo zaokruži, ovo ono, i pride ne platim na kraju 2000 dinara već 395 dinara, woohoo. Tako da eto, ipak sam prosao manje vishe ok.

Btw, pre nego sto sam usao na glavni ulaz (koji je sa strane) uđem tamo na onaj sporedni, a koji je ipak onaj koji se jasnije vidi i to, i tamo svi oni lokeri za pošiljke, kako izgleda strašno, k'o u horor filmu.

kvaka je u tome sto su ovo posebna klasa mrava koju ostali normalni mravi goje kada je kishna sezona i hrana u izobolju jer ovi izigravaju zivi frizider. Kada je susha ovi debeli mravi na neki nachin te rezerve vracaju obichnim mravima

a ti si nesto poput tih mrava? mislim, jel i tebe koriste kao zivi frizider? hehe sala :*

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...