chegster Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 bah moja gf je bila u demiji ako saznam neshto recem ti ;) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 bio sinoc u expu,it sucked !!! ustao kasno,naravno,sad da jedem,pa idem posle podne na basket,i tako....bleja,uzivanje... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 svaka vam cast :)) ali strasno koji trip, bio je ispod novcanika, neverovatno misterija.. najzalije mi je sto sam u tih sat vremena bez fona bio sa nekom devojkom, i kao, niti da joj dam broj, otkud znam, reko ode kartica kao da je nisam ni imao... a tako lep parfem ima, jooj ne znam nista o njoj vise.. Iva reche da se zove Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 to je moja devojka shalim se XD ako je sudjeno nacicesh je negde opet, a parfem mmmmm ultra violet mmmm ne moze se odoleti tom parfemu... www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ma sta sudjeno, ja sam ozenjen covek : )) samo mi je bedak malo, zbog parfema.. nisam stigao da joj kazem da je vonderful :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Ivu mozes da nadjes i na RUR-u Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 pa u dzepu, kao i svakom pijanom govedu :) a gde je bila karta za swayzaka :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 e jurio sam tako jednu devojku kroz ceo autobus samo zbog jebenog parfema... od zadnjih do prednjih vrata duplog :D i izvali, a kako i nece kad me ima fala bogu 100kg, i pita wtf shto me pratish, i ja kazem ultra violet :D inace me parfemi ne zanimaju i nisam bolesnik neki, rekoh i nasmejah se :) stvarno je savrshen... ajd necu smaram vishe, samo mi dosadno na poslu :) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Jbt promeni avatar, sve mislim da je Nudla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 e jurio sam tako jednu devojku kroz ceo autobus samo zbog jebenog parfema... od zadnjih do prednjih vrata duplog :D i izvali, a kako i nece kad me ima fala bogu 100kg, i pita wtf shto me pratish, i ja kazem ultra violet :D inace me parfemi ne zanimaju i nisam bolesnik neki, rekoh i nasmejah se :) stvarno je savrshen... ajd necu smaram vishe, samo mi dosadno na poslu :) wait... what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ustao, i po usranoj atmosferi u kuci skontao da nisam samo sanjao da se se pokrvio sa kevom lol. osim toga, pijem kafu, pa rucak, pranje kose, i malo da radim diplomskog :) uvece na rodj \o/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 wait... what? in the butt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Jbt promeni avatar, sve mislim da je Nudla... 2x ... citam i kao "noodle ima 100kg ? Oo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 stoka mi ukrala naocare don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 swayzak? bio swayzak ovde? :) Tako su se predstavili. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 uh sinoc je bilo mnogo dobro : Dmora da je longlijeva zelja doprinela tome ;) i vrhunac veceri dolazim kuci ispred ulaza dva lika koja prvi put vidim u zivotu i kao izljubimo se i cestitamo novu godinu aahahahahahahahaahaaha :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 uh sinoc je bilo mnogo dobro : Dmora da je longlijeva zelja doprinela tome ;) i vrhunac veceri dolazim kuci ispred ulaza dva lika koja prvi put vidim u zivotu i kao izljubimo se i cestitamo novu godinu aahahahahahahahaahaaha :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) uzas se osecam... bio sinoc na nekoj zurci bilo ekstra sem sto sam se prebio... ali bas prebio... imam taj problem, kad krenem da pijem ne prestajem dok se ne obezdanim, ne povracam nikada, samo pravim sranja a potom se obezdanim... moram da prestanem da pijem... sjebao sam oko 0.7 j&b-a... horor i naravno umesto da ustanem ujtru u 6 da idem na posao, ustao sam u 10, javio im da sam bolestan i nastavio da kuntam. onda me sef zvao oko 2 i krenuo da me drka, ja mu pricam kako sam bolestan, prehladio stomak a on meni "aj ne seri, malo si se sinoc prebio"... ja gledam onako i kazem "pa malo " :) uglavnom sad mi je promenio smenu tako da radim od 3 a ne od 7 ujtru sto je skroz kul. em krace radno vreme em ne moram da ustajem u pola sest em manje posla :) inace jos uvek sam mamuran... glava me razbija ne vidim na oci... horor Edited January 14, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 brate probaj kafetin, meni pomogne posle besane noci.. i danas sam ga upotrebio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ne,ne ..sad ce da slozi neku pricu da je on suvise jak za to,vidis da covek cak ni ne povraca kad se napije :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Stavio sam drugi display name za promenu... [:o] Btw, pozdrav za chegija! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 za razliku od sheyn koja baca peglu samo tako Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Cisto videh da neko ovde spomenu u istoj recenici akademiju, zensko i parfem :S Razumite, impuls/rexona+znoj =/= parfem ;) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Jeo sam kupus i gledao slagalicu. Konachno je onaj matori ispao ... ja mislim da se nije pojavio takmicar sa nizim prosecnim skorom koji je uspeo da dobije tri ili cetiri epizode koliko je ovaj prisutan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 uuu ja sam u cilju ochuvanja sopstvene mentalne stabilnosti bio prisiljen da skipuje slagalicu danas...pusti ga u 3 lepe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts