tibor2 Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 EVO ustao sam i STA sad .. A DA pisatju mrtvi seminarski pa onda jos jedan veci i ETOOO. SVI zadovoljni ?! brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 odoh ja sad kao da radim, suzen izbor asistenkinja na plavushu i crnku :> Gief Pix!! Ionako vec imamo anketu "Crno ili belo", daj samo da potvrdimo!! ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 joj moram u grad. ne znate vi kakav je zivot bez javnog prevoza The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 @g go with a blonde, tu nema greshke, trebalo bi da su laksha roba:))) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Ova nasha Carina je show živi. Oduvek je sa njima bila zabava, ali se zabava nastavlja i nadalje :) Stigla meni neka pošljika iz inostranstva. Još uvek ne znam šta je ali je skoro sasvim sigurno da su u pitanju promo materijali neki, tipa čestitka za novaka, privezak i možda šolja. I stiže mi pismo od pošte da moram ja lično da idem u glavnu poštu po to, radi procesa carinjenja i da ponesem sva dokumenta vezana za pošiljku. A čak i kad bih imao neka dokumenta ne bih znao koja da ponesem jer piše da je pošljika od "PCA" i to je to. Jel to rsa ili pca ili na kojem je pismu nemam pojma. Piše i da je iz Francuske doduše (still not helping). Zovem ja tamo, oni kao, treba vam na memorandumu molba za oslobađanje od carinjenja i molba za ubrzani proces carinjenja i to sve da im se odnese. Kao ok ... i plus 2000 dinara za troškove (?!). Koje troškove da mi je znati. Ajde što će da mi ispadne skuplja dara nego mera, ali koliko je to sve retardirano, nemam reči. Ne samo da ja moram da idem u 8h tamo (radno vreme je od 8 do 14:30 uz pauzu od 10h do 10:30h) nego moram i da pišem memorandume i plus da dajem 25 evra. Pošto naravno carina, jer su oni mnogo dobri i vode računa o svemu, ne sme da otvara paket bez mog prisustva. A kad su ljudima dizali kompletne kompove koji prosto "nestanu" ili miševe iz kompleta miš+tastatura pa kažu da je paket "kalirao", to nikom ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 laki je sinoc pio :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) @Laki i budesh srecan ako sve to zavrshish u jednom danu :o) Edited January 31, 2008 by WickedWitchOfTheWest Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Hmm kako sam se naspavao....16 jebanih sati \o/ \o/ \o/ Odo sad da trchkaram malo,pa na kaficu :D Bahs mi je lep dan i ako napolju beda od vremena :D Hepi rodj Daki ;) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 realno lale bolje je tako nego da dodje neko i podigne to sa carne umesto tebe pa da te zove "dobar dan, mi smo agencija 'ololol crnci' koja se bavi carinjenjem. vidite, podigli smo jedan vash paket, nashi troskovi su bili 100e kada mozhete da dodjete da ga podignete?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 zabo ne normalno, da se osvestim, jedem pa do majstora.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Ma jasno je meni sve šta vi meni pričate, nije ovo prvi put da me zove carina, nego prosto eto, hteo sam to da podelim sa vama. A to sa "agencijom ololo" mi se već bilo desilo, pa sam im lepo rek'o da vrate nazad to što je stiglo. Mog'o bih da idem da čalabrcnem nešto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ja naruchio CD sa amazona pre mesec dana, i josh nije stig'o :( a verovatno ni nece :( dodushe sa .us :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 skinuo sam zavoj \o/ oko mi je dodushe dojaja smoreno josh al bar mogu da ga koristim :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Izashao sam iz kuce u 9 i malo pre sam ushao...Uspeo sam da padnem voznju prvi put, i to zbog jebene gluposti, malo sam naglije zagochio pred peshachkim poshto mi je par retarda izletelo ispred kola, da sam bash neshto sjeb'o ne bi mi bilo zao, ovako sam se smorio...Video se sa devojchicom i bio u teretani. Sad cu d'edem neshto pa vecheras u kafanu...Life is cool! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ma nema tu sjebo nesjebo, bio si na redu da padnes:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) life is fucking brilliant :) o razlozima necu jos da pricam ali zhivot je lep, necu da ureknem :) Edited January 31, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ma nema tu sjebo nesjebo, bio si na redu da padnes:) Ma nek' se gone u kurac. Otishao sam tamo i bio spreman da padnem jer nisam siguran u moju voznju i onda odvezem bukvalno savrsheno i on me obori...peder . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 raspadam se. posao, faks, posao, spavanje po 4 sati dnevno.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 sad dosao od majstora, umesto da dajem pare na kurve ja dajem pare na kola ,da da, odo da jedem nesto pa do ortaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 sad sam gledao nasu repku u cs-u,izgubili... :( sad malo neko blejkanje,mozda neki film nesto,da jedem,i spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 smorila se najgore... crkli mi slotovi na maticnoj za memoriju i sad se vozam sa tricavih 128, procesor odavno stuca, a i grafichka trazi novu... :o( a nove komponente stizu tek sutra... by, by NWN... :o( Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Sjebao sam cevanicu sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Srela sam kojota danas u gradu... ponovo nisam isla u sk, ponovo nista nisam ucila ni za skolu ni za prijemni... blah :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 spavaaa miiii seeee :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Jao, a sa kim ti se spava? :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts