Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Hmm evo upravo sam reshio da verovatno preskachem svoj prvi ispitni rok u zivotu :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

heheheh u mojo kuci je drugi problem, 3 mobilna, sva 3 imaju razlichite melodije za zvonjavu, poruke i "sistemska obavestenja" (aka batery low 'n' shizz) i kad se ijedan mob oglasi ide "jel tvoj, jel moj" pricha =o))

kod mene je jos gore, caletu kad zvoni telefon njemu se mnogo svidi melodija pa hoce da je odslusa do kraja... do sada mi se ni jednom nije javio na telefon...

@topic

umoran sam kao pas

spavao sam nocas dva sata i tek sam sad seo malo da odmorim, znaci uzas...

mrzim jebene zene :)

Edited by Joe Kerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Ah, do jaja ovaj trodnevni raspust, taman da se naspavam :)

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Ne nego su isli u open source deo restorana.

Sami su uhvatili pile, upecali ribu, ocistili, kupili ulje so i zacine, doneli reso i spremili veceru :)

Kako si non tr00 ulje i samo sami napravili naravno da nismo kupili a so smo pozamili od slicnih projekata :)

@svetac 4k din za 2 osobe ono mnogo manje od tvoje projekcije 5k za jednu :)

i evo me kutji sa zavojem :|

znachi koja je verovatnotja da se zabodem u isto oko pre 7 meseci i onda josh koji morash da budesh baksuz da se u identichno mesto zabodesh tamo gde sam vetj imao eroziju .. dodushe nije strashno kao proshli put, al opet zavoj pa sutra kontrola ..

imao sam odlichan hejt da ti bacim

sisaj kurac i ti i taj tvoj hejt budalo

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

I obavezno kamilicu na ochi! Chaj od kamilice pa natopish vatu!

Bio sam do grada nesto dugo, pa sad stigoh kuci. Skinuo se V for Vendeta u dvd formatu, ne znam ko mi dade ideju, pa cu mozda da pocnem to da gledam, jer nema sanse da odgledam ceo film odjednom, imam nesto da malo raduckam.

moj zivot je u poslednje vreme kao kad igras fallout sa luck na 2, samo sto u falloutu ima i smeshnih situacija a kod mene ne

odneo pauk kola... puche silna lova... jel treba da spominjem da nisam parkirao na pola sata gde treba jer mi je neki kreten blokirao prilaz garazi?

josh malo pa okrecem novi list, jebo ti ovakav zivot gde ti se sve dobro vraca gotovo najgorim mogucim....

fallout_table.gif

odneo pauk kola... puche silna lova... jel treba da spominjem da nisam parkirao na pola sata gde treba jer mi je neki kreten blokirao prilaz garazi?

josh malo pa okrecem novi list, jebo ti ovakav zivot gde ti se sve dobro vraca gotovo najgorim mogucim....

Cudi me da ti toliko puno pauk nosi auto. Ipak taj Nisan nije mali, nov je, prakticno dzip, takve nesto redje nose, barem ovde kod nas :)

Molio bih te da odjaviš moderatorsku funkciju sa RPG foruma, da ne bi najebali mi nedužni!

kada okrenem nov list, bice mnogo lepse na rpg forumu :P

Cudi me da ti toliko puno pauk nosi auto. Ipak taj Nisan nije mali, nov je, prakticno dzip, takve nesto redje nose, barem ovde kod nas :)

necesh verovati koliko su u ovom gradu revnosni ti pauci, imaju neke modifikovane verzije nose sve moguce dzip suv najnoviji mercedes nebitno, i treba da nose samo sto sam ja sam kriv jer ih nisam zvao da sklone nekog jugica ispred ulaza u garazu... a i bilo je smao na pola sata... na 10 m od garaze... ironija? meh

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...