SavKe Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Hmm evo upravo sam reshio da verovatno preskachem svoj prvi ispitni rok u zivotu :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 nije bilo tesko zar ne ?:D sedim kuci cekam da se krene idem na neko krstenje :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) heheheh u mojo kuci je drugi problem, 3 mobilna, sva 3 imaju razlichite melodije za zvonjavu, poruke i "sistemska obavestenja" (aka batery low 'n' shizz) i kad se ijedan mob oglasi ide "jel tvoj, jel moj" pricha =o)) kod mene je jos gore, caletu kad zvoni telefon njemu se mnogo svidi melodija pa hoce da je odslusa do kraja... do sada mi se ni jednom nije javio na telefon... @topic umoran sam kao pas spavao sam nocas dva sata i tek sam sad seo malo da odmorim, znaci uzas... mrzim jebene zene :) Edited January 28, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Hahahhaha Joe Kerr,isti trip,samo sto moj tjale jos pocne da pevusi :/ "jebeni buržuji, kupili su plakar a ni ne znaju da su ga kupili" hahahahahhaa xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ah, do jaja ovaj trodnevni raspust, taman da se naspavam :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 koji sam baksuz jebote .. zabodem se u isto oko kao proshle godine i sad nikako da stane curenje, valjda netju morati da nosim zavoj ponovo popizdetju. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 imao sam odlichan hejt da ti bacim (krenulo me ovih dana) ali ajde, bitju blag. ozdravi nam :* It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 odo da odspavam do nekih 7.. veceras u kafani projekcija maidena iz bg-a prosle godine :) pivo+maiden = ownage Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ne nego su isli u open source deo restorana. Sami su uhvatili pile, upecali ribu, ocistili, kupili ulje so i zacine, doneli reso i spremili veceru :) Kako si non tr00 ulje i samo sami napravili naravno da nismo kupili a so smo pozamili od slicnih projekata :) @svetac 4k din za 2 osobe ono mnogo manje od tvoje projekcije 5k za jednu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Statore, jes' to postao predsednik Microsoft Srbija ili kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 priznaj da ste narucili leba i pastete :))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 i evo me kutji sa zavojem :| znachi koja je verovatnotja da se zabodem u isto oko pre 7 meseci i onda josh koji morash da budesh baksuz da se u identichno mesto zabodesh tamo gde sam vetj imao eroziju .. dodushe nije strashno kao proshli put, al opet zavoj pa sutra kontrola .. imao sam odlichan hejt da ti bacim sisaj kurac i ti i taj tvoj hejt budalo • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 @svetac 4k din za 2 osobe ono mnogo manje od tvoje projekcije 5k za jednu :) propala madera :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 evo odmaram malo popodne...i tako cu nastaviti do kraja veceri verovatno... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 kako si uspeo :( i nemoj da sedis za kompom papane, idi odmaraj ochi Hahahaha ne pitaj lol :P OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Juche sam ceo dan izlejao u igraonici buljetji u komp. Sad snosim posledice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 mega bleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 I obavezno kamilicu na ochi! Chaj od kamilice pa natopish vatu! Bio sam do grada nesto dugo, pa sad stigoh kuci. Skinuo se V for Vendeta u dvd formatu, ne znam ko mi dade ideju, pa cu mozda da pocnem to da gledam, jer nema sanse da odgledam ceo film odjednom, imam nesto da malo raduckam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 zavrsila se predaja studia, sad tje da blejim. bar dva dana. To tibore kralju. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 sunshine, everybody loves the sunshine (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 moj zivot je u poslednje vreme kao kad igras fallout sa luck na 2, samo sto u falloutu ima i smeshnih situacija a kod mene ne odneo pauk kola... puche silna lova... jel treba da spominjem da nisam parkirao na pola sata gde treba jer mi je neki kreten blokirao prilaz garazi? josh malo pa okrecem novi list, jebo ti ovakav zivot gde ti se sve dobro vraca gotovo najgorim mogucim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Molio bih te da odjaviš moderatorsku funkciju sa RPG foruma, da ne bi najebali mi nedužni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 odneo pauk kola... puche silna lova... jel treba da spominjem da nisam parkirao na pola sata gde treba jer mi je neki kreten blokirao prilaz garazi? josh malo pa okrecem novi list, jebo ti ovakav zivot gde ti se sve dobro vraca gotovo najgorim mogucim.... Cudi me da ti toliko puno pauk nosi auto. Ipak taj Nisan nije mali, nov je, prakticno dzip, takve nesto redje nose, barem ovde kod nas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Molio bih te da odjaviš moderatorsku funkciju sa RPG foruma, da ne bi najebali mi nedužni! kada okrenem nov list, bice mnogo lepse na rpg forumu :P Cudi me da ti toliko puno pauk nosi auto. Ipak taj Nisan nije mali, nov je, prakticno dzip, takve nesto redje nose, barem ovde kod nas :) necesh verovati koliko su u ovom gradu revnosni ti pauci, imaju neke modifikovane verzije nose sve moguce dzip suv najnoviji mercedes nebitno, i treba da nose samo sto sam ja sam kriv jer ih nisam zvao da sklone nekog jugica ispred ulaza u garazu... a i bilo je smao na pola sata... na 10 m od garaze... ironija? meh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 ja bih olupao jugica :D ili je doticni pobegao :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts