Stator Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 i kakve su cene? :) mnogo manje od onoga sto si ti naveo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 nestalo mi je neta na 2 minuta, u trenutku sam se osetio kao da mi je neko odsekao glavu. idem da spavam, previse kompa za danas ^_^ haha reci, onda je doso net i lasoovao si ikonice po desktopu i refreshovao randomli:) ali ti je srce bilo na mestu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 bio do ortaka u surcinu, napolju duva sve u ses, odo da hasnem nesto pa na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 raspadam se Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 what chizra sad :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 bro jutro? bilo ko? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 mnogo manje od onoga sto si ti naveo :) mnogo manje od 100 jura je 1000 din sta ste jeli, grisine? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ne nego su isli u open source deo restorana. Sami su uhvatili pile, upecali ribu, ocistili, kupili ulje so i zacine, doneli reso i spremili veceru :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 hahaha ali sta cemo sa chinjenicom da su statorovi open source dani bili samo kamuflazha? mislim, u pitanju je osoba koja oce da fura vistu na ibook airu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 odo do panceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Sta ces tamo? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 kako je dobro kad te na poslu docheka ludnica ranom zorom... juche puko telekomov link i vishe od pola grada ostalo bez neta, a retardi ne znaju da sada samo treba restartovati modem, pa zovu ko poludeli... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 ah da, to je izgleda taj problem sa netom kojeg smo svi imali prilike da iskusimo, s tim sto se kod mene sve sredilo samo od sebe posle nekoliko minuta. Dobro jutro radni narode, ko god da se prijavio :) Da cisto pomenem da me je juce zaustavila interventna, nisu davno pa eto da ispune kvotu. Smarali sa standardnim - da li si osudjivan - nisam - mogu da proverim - proverite pitanjima, al' kad su videli da drzhim tetrapake mleka u gepeku, pustili me da idem dalje odma' ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 IJAO al sam se odvalio od klope...... btw dobro jutro radni narode :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 ajmo u skolu a nista se nije ucilo ou jea Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) ah da, to je izgleda taj problem sa netom kojeg smo svi imali prilike da iskusimo, s tim sto se kod mene sve sredilo samo od sebe posle nekoliko minuta. sredilo se samo zato sto si bio konektovan pa su mogli sistemski da te restartuju i kod mene kuci bilo isto... problem je bio sto su oni koji nisu bili konektovani u tom momentu morali sami da restartuju modeme... a znash restartovanje modema i riperovanje konekcije su veliki posao, atomska fizika takoreci... danas ce verovatno da bude opet ista situacija, barem smo mi dobili takvu dojavu od telekoma... Edited January 28, 2008 by WickedWitchOfTheWest Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 *ZVRRR ZVRRR* ja: halo gospođa: taj_i_taj? j: da, izvolite? g: ovde šipad, molili bismo da neko bude kod kuće, danas vam isporučujemo plakare! j: o.O? g: vi ste taj_i_taj, ona_ulica 20? j: da, to sam ja... i prilično sam siguran da nisam kupio plakare oO g: pa ovde piše da ste 11. januara kupili neki_plakar i tražili isporuku za 20 dana j: izvinite, ja zaista ne znam ništa ni o kakvim plakarima... g: hmpf [verovatno misli da je neko zajebava ili da sam lud] j: [setim se da keva ima naviku da ostavi ćaletovo ili moje ime i kućni broj telefona na tako nekim priznanicama] ali sačekajte da proverim sa ostalim ukućanima, pa ću vas nazvati g: hmmm, u redu, proverite pa se javite ["jebeni buržuji, kupili su plakar a ni ne znaju da su ga kupili"] j: u redu, imam vaš telefon, javljam se brzo *KLIK* zovem kevu koja je na selu, na ivici dometa *TUUUU TUUUU* minut i po kasnije, skontala je da joj zvoni mobilni: k: halo j: e, je l' znaš ti nešto o nekim šipad plakarima koje smo navodno kupili? k: [krr]am, [krrr]ekaj, zo[krrrrrrrrr]etke, tamo s[kkkkkkk] j: kod tetke da zovem? važi sa'ću *TUUUU TUUUUUU TUUUUUUUUU TUUUUUU TUUUUUUU TUUUUUUU TUUUUUUU* k: halo j: pa javi se jbt k: ma opet smo izgubili ovaj bežični grrr j: dakle, plakari? k: pa kupila sam onaj plakar što ti se sviđa, rekla sam ti j: WTF?! k: pa znaš onaj, pokazala sam ti j: daj, nemoj da me zajebavaš, što si kupila plakar? k: pa treba ti, taj tvoj se raspada j: istina, ali ne sećam se da smo o tome razgovarali k: pa rekao si da ti se sviđa j: ne sećam se toga, al ajde.. al siguran sam da ti nisam rekao da ga kupiš k: pa jebi ga, ti si rekao da ti se sviđa, ja kupila j: i dalje ne znam o čemu pričaš... kad smo uopšte išli da gledamo plakare? k: pa nismo išli j: kako mi se onda sviđa?! k: pa video si sliku j: O.o dobro, O.o i šta sad da radim, O.o ovi hoće da donesu plakar a majstori upravo hobluju parket k: ja sam im rekla da ćemo im javiti kada da donesu j: oni kažu da si kupila 11. januara i da si rekla da ti donesu za 20 dana k: pa da, za 20 dana kad završe majstori j: za 20 dana ili kad završe majstori?! k: pa ne znam, valjda kad završe majstori... j: ... k: ... j: ajde, sad ću da ih zovem da im se izvinim. i onda me pitaju zašto ne volim sitkome... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 jebeni buržuji, kupili su plakar a ni ne znaju da su ga kupili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 jebeni buržuji, kupili su plakar a ni ne znaju da su ga kupili Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 picz!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 jebote nikako da se sastavim .. il ne zhelim da se sastavim, sav sam ko zhvaka koja bi se razvlachila po krevetu/stanu 24/7 .. a super je dan, mozhda se iscimam da se promuvam po gradu na neku kafu samo josh da vidim skim :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 "jebeni buržuji, kupili su plakar a ni ne znaju da su ga kupili" ovo treba u sig keve mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 sredilo se samo zato sto si bio konektovan pa su mogli sistemski da te restartuju i kod mene kuci bilo isto... problem je bio sto su oni koji nisu bili konektovani u tom momentu morali sami da restartuju modeme... a znash restartovanje modema i riperovanje konekcije su veliki posao, atomska fizika takoreci... Dobro, ja sam doduse na ADSL-u :) I ima i ovo obavestenje: Najava radova u Telekomu - 011 Beograd, vise centrala Usled planiranih radova na redovnom održavanju mreže doći će do prekida Internet saobraćaja, ADSL i SHDSL saobraćaja korisnika na centralama : - CSND Borča - CSND Krnjača - CSND Sivi Dom Radove će ekipe Telekoma Srbija obavljati u noći između 29. i 30. januara u periodu od 22 časa do 06 časova. Molimo korisnike da uvaže naše izvinjenje usled neprijatnosti u radu koje mogu nasupiti. Sivi Dom :)) Lol :) minut i po kasnije, skontala je da joj zvoni mobilni: Ahahaha, znaci sve keve imaju taj problem ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 heheheh u mojo kuci je drugi problem, 3 mobilna, sva 3 imaju razlichite melodije za zvonjavu, poruke i "sistemska obavestenja" (aka batery low 'n' shizz) i kad se ijedan mob oglasi ide "jel tvoj, jel moj" pricha =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts