Sa1Nt Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 hahah:)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Evo moram i ja da se pohvalim kako sam dao zeni jedan dan da mi igra AV... 3k honora me kostalo 20+ super mana pots, 20+ healing ones, 40 raznih elixira, svih 20 unique bg mana potsa 2 flaska... Posle par sati me zvala da mi kaze da nema vise mane i da kupim jos plavih bocica... Hhahahahah zamalo da me sefica izbaci sa posla kolko sam se smejao! "im je frka"? Sjajno :D Kao da nisi koliko prošle nedelje ostavljao linkove i uputstvo za bota i savetovao da se nabavi neki memory guard da te ne provale. Pa daj, ne čita niko iz blizza ovaj forum:D Screenshot or it didn't happen ! memory guard = Process guard kknp ja sam jednom pustio sestru u av... i rekao sam joj nemoj nista da koristis osim dugmica 1 2 3 samo skachi okolo trchi divi se cvecu drvecu i snegu! Koje ti je god sestra ? xD Edited January 16, 2008 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 hahahaa 89to... nije dugo potrajalo to abusovanje kineske radne snage... jbg... a bash sam imao velike planove... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 hahahaa 89to... OMG NICE !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 manijace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 offtopic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 haha Lo, koji bedak =) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 @lowre - i? jesi joj kupio plavih bocica? :D:D:D @stevica - bolest najmilija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 OMG NICE !!! nenene kao u south parku iz epizode kada dodju da prijave kako ajk kara uciteljicu pa panduri kazu ... So u say he fucked teacher and that she is blone ? Najsssssss Najsssssss Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Evo moram i ja da se pohvalim kako sam dao zeni jedan dan da mi igra AV... 3k honora me kostalo 20+ super mana pots, 20+ healing ones, 40 raznih elixira, svih 20 unique bg mana potsa 2 flaska... Posle par sati me zvala da mi kaze da nema vise mane i da kupim jos plavih bocica... Dajte ovom coveku jednu majicu ako je ostalo od nagradnih anketa :) Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Evo moram i ja da se pohvalim kako sam dao zeni jedan dan da mi igra AV... 3k honora me kostalo 20+ super mana pots, 20+ healing ones, 40 raznih elixira, svih 20 unique bg mana potsa 2 flaska... Posle par sati me zvala da mi kaze da nema vise mane i da kupim jos plavih bocica... Kako posle da ne voliš žene? :) Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 "From 16th Jan to 22nd the following servers get a free char transfer to Xavius: Al'Akir, Burning Legion, Stormscale and Magtheridon".... Valjda ovo nije blizzov nacin resavanja problema.. Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 zar oni imaju drugi nacin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 I to sto kaes.... Nece niko transferovati i da im placaju, a kamoli 4 free. Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 "From 16th Jan to 22nd the following servers get a free char transfer to Xavius: Al'Akir, Burning Legion, Stormscale and Magtheridon".... Valjda ovo nije blizzov nacin resavanja problema.. Pu pou nedaj boze :) Najveci PAID transfer sa xaviusa je bio bas na tim serverima, a i vecina ljudi koji igraju na xaviusu ima alta / maina na tim serverima ;) Ovo je po meni vise zonfa da vrate ljude nazad na xavius koji su migrirali sa istog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 ja se secam nekog guilda sa xaviusa bas sa pocetka servera kad se otvorio likovu su fazon njih 10-15 izlevelovali za nedelju dana svi na 60. i ocistili zg i slicno odma bukvalno :o ako ne postoje vise onda je server totalno sranje :D u alijansi su btw :c dok su oni uzimali lvl 60 ja sam uzimao 50golda dnevno na mining i skining :D i naravno posle toga opet rerolao :D nema veze sa topicom ali opet ljudi se zale na svoje servere ko da im od toga zavisi njihovo igranje ako vam se ne svidja transfer tu je valjda igrate zbog ljudi na tom realmu a ne zbog toga sto je low ili full populated :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Da, najjaca fora ovo sa stormscale-a na xavius, jedno 30 otprilike najjacih ljudi na serveru je bas otislo na stormscale,neki su rekli kao i da bi hteli da se vrate ako se popravi situacija......samo ne znam zasto bi sada bilo ko migrirao na xavius :/ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 valjda igrate zbog ljudi na tom realmu a ne zbog toga sto je low ili full populated :c Ovo je istina ja sam tamo zbog Ljudi koje znam :P Na primer ovog geja valda92 :) A da korupcija, kriminal mito je veliki na serveru :) da ne pricam o areni :P samo pogledajte 5v5 i 3v3 Ladder na Ruin Bgroup. Da, najjaca fora ovo sa stormscale-a na xavius, jedno 30 otprilike najjacih ljudi na serveru je bas otislo na stormscale,neki su rekli kao i da bi hteli da se vrate ako se popravi situacija......samo ne znam zasto bi sada bilo ko migrirao na xavius :/ Mozda zato sto nisu nasli svoj mir na stormscale serveru, a i zato sto blizzard radi nesto povodom pitanja Ruin Battlegroupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 takve battlegrupe su savrsene za igranje arene prvo sto ako si malo bolji mozes da budes u top timovima a druge lakse je organizovati manje ljudi :D mozes lakse da radis fixed arene napravis dogovor tipa jedne nedelje mi vama pustamo druge vi nama i tako svi srecni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 napravis dogovor tipa jedne nedelje mi vama pustamo druge vi nama i trece nas sve banuju fixed* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 trece nas sve banuju Nah ne mogu da te banuju, bar nisam cuo da banuju. Jedan tim na Hakkar serveru koji je prijavljen za varanje 5v5 ima 133 pobeda 0 izgubljenih preko 2k ratinga. Ja sam prijavio tema na forumu postoji screenshot sve i nista nije uradjeno povodom toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Juce je Veneras objavio na WOW EU Forumu: http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...21620&sid=1 In our continued efforts to support fair gameplay in World of Warcraft and to provide a positive experience for players, we are currently taking steps to ensure fair and enjoyable competition in the Battlegrounds. Starting immediately, we will be issuing warnings and penalties, including suspensions, for non-participation in Battleground games. We are taking action against a large number of accounts immediately, and will continue to monitor these situations and regularly take action against violators. If you encounter a player in a Battleground who is intentionally not participating in the battle for an extended period of time, please help us track the situation and report the player as AFK. For information on how to complete an in-game AFK report, please go here: (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/battlegrounds/info.html). All reports will be thoroughly investigated, and corrective action will only be taken if the violation is confirmed. Thank you for your support and best of luck to you in all of your games in the Battlegrounds! Korisnici koji su banovani su se vec javili: http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...91405&sid=1 http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...11429&sid=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) trece nas sve banuju Realno nemoze ban ako se ne koristi "unauthorized third party program". Jeste da win trade nije u skladu sa fair playom al toga nemam nista u Blizzardovim polisama :D Mada cenim da ce i to da sjebu nekako ako pocne da se preteruje kao sa botovima Edited January 17, 2008 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Sta je dovelo ljude da leechuju i botuju - mogucnost epix za male pare (vreme) i dosadan AV koji je najbrzi/jedini nacin doci do istog. Prema tome, ja vise krivim blizzard koji je namestijo da svi ostali betlgraundovi se igraju samo zbog markova i ljude bole patka dal dobili ili ne (provale tipa - "leave them to take all flags, its fast mark" na pocetku fajta je smesno). Tako da se sve na kraju zavrsava u AV-u koji je da se razumemo posle 30 igre smor da veci ne moze biti ... I naravno da ce likovi da botuju, licuju da bi sto pre prevazisli agoniju av-a i isli u arene na primer. E sad, naravno svako to odmah vezuje sa moralom, al se niko jebeno ne pita sta blizzard radi po tom pitanju. Eto prerdili su av? Kako? Isti kurac, samo malo drugacije ... sto nisu napravili effort related system, pa ko licuje dobije 2 honora, ko igra 100. I sta sad imamo - neke tu warning wall of text i 100 likova koji su popili ban na 3h a bukvalno nisu taj script gasili imaju sve sto za pvp moze da se kupi i 10 lifetime killova i 500 AV markova u posti. Mislim da to realno problem ne resava, jer kapiram da bilo ko iole malo bolje koristi tog bota i ne ostavlja ocevidne tragove moze da licuje do mile volje i dalje i da ga niko ne provali. Plus, ja na primer sam do sada mozda 4x video lika koji botuje AB, WSG ili EoTS ... jer realno sto manje ljudi vise se vidi na rezultatu dal vas je manje ili ne, plus sto su gore pomenuti bg zabavniji. U AVu je jebeno nebitno dal vas je 40 ili 35 ... Prema tome, po meni ovo nije resenje. Ovakve stvari je potrebno resavati sistemski, ne strahom. Jer dovoljno je da se malo stvar zatisa i here we go again. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Sta sam rekao pre par strana. .. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts