Elvis J. Kurtovic Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Mislim da se Nestor debelo zajebao sto je usao u dubl sa Zimonjom, gube od svakoga :) Jeleni svaka cast, doduse i Serena je bas dosta gresila ali to ne umanjuje Jeleninu pobedu Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Prebacim ja oko 7 i 30 na Eurosport, kad ono repriza Jelena vs Serena, tako da sam uhvatio baš taj šesti gem i još par pokoji pre i posle njega, tako da sam odgledao taj drugi set negde oko polovine :) A za Zimonjum šta ga znam. On i Santoro su išli ok, pa se razišli, sad se možda "traži" sa nekim drugim. Nisu delovali loše na ovom turniru, šta ga znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 lol!!! svaka cast jelena, najiskrenije, nisam ocekivao da ce dobiti serenu, zaista me je iznenadila!! ali najveci lol je to sto sam igrao 21.5+ gemova da ce biti!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Pa pošto nisi očekivao, gde je onda epitet princeze, kraljice i carice? Neko ti je ukrao nalog, ja lepo rekoh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 one rambo down, one to go:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 a i venus je rambo? venus je opasnija bash jer nije nabildovana groteska pa se mnogo bolje kretje, ono, mozhe da ti bude zhna i da je mrzish ali da je svrstavash u istu kategoriju sa "krshnom sestrom" nije realno ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Bravo Jelena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 Ja sam mazohisticki ipak odgledao Jelenu...nije normalno kako je pogadjala linije, pogotovo u 1. setu...malo sam se ukenjao kada je servirala za pobedu, ali dobro je proshlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 kole+venus to su srca dva, ljubili se grlili se sve do pola dva;)) evo sad repriziraju zimonju, kontam da ce odmah posle i jelena. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Sharapova sabila pacova ! :) Jelena - Sharapova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 da, 6/4, 6/0, ubila je. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 omg, ali šta se to desilo? Kad sam video na livescoreu 5/2 za Šarapovu, rek'o dobija ... onda ova krenula da se vraća, onda igrale dugo taj odlučujući gem, i na kraju dobi Šarapova. I opet sam mislio kao, ok, sa'će Žastin da sredi situaciju, kad ono, 6/0. Kako je tako lako razvalila? Sve u svemu, ako ništa, zbog Jeleninog kompleksa bolje je što je dobila Šarapova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 opaaa... mislim da ce Jelena uspeti da dobije Sharapovu...ima vece sanse protiv nje,nego protiv Henin,jer ima komplex od ove... @kole koji je odgovor na pitanje za "cik-cak"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Možda su joj se uvukle gaće u dupe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 lesko - ne znam, zato i pitam...mislim, primetio sam i sam da se tako kretje (kad dobije poen kamera je skoro nikad ne snima celu, ali vidi se da se kretje po nekom imaginarnom slovu Z =o))) al mislio sam kao ima neki imbaprofi razlog pa kao pomenuce neko nekad...i onda komentatori na jurosportu krenu da pominju da i njima nije jasno zasto tako hoda pa reko' da pitam, mozda neko ovde zna....=o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 e gledao sam i ja jutros zhstin marija, i neka vam pera kaze sta sam prognozirao na ircu.. pre meca.. JAVI SE PERO!! :)) i sta fali venus? meni je ona bas mljac mljac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 nego zna li neko u koliko sati po nasem pocinje nole? plasim se da ce ovo biti jedan od tezih duela za njega do sada na openu...doduse nisam gledao nesto fererrove mecheve ali kapiram 5ti je nosioc i spanac a dobio je huan karlos ferera,ne moze da bude lak protivnik. ali kao i uvek,nadajmo se najboljem :) i ono sto me malo nervira jeste nadalov zhreb.cigan je dobio prolaz do finala bukvalno :) nijednog znacajnijeg protivnika nije imao,doduse jesu izbacheni neki bitniji nosioci,ali sve u svemu mislim da ce i pored dosta dobre igre tsonge da ga razbije i u finalu ce igrati nadajmo se vs novaka! a ako pogledamo gornji deo zhreba imamo federera,blake,ferera i noleta,sto je realno mnogo zajebanije od donjeg u kome je nadal. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ako se ne varam (ali nisam proverio), Novak igra treći na terenu gde mečevi počinju u 01h, znači realno neće pre pet ujutru, ako i tad. Mada, ako devojke pre toga budu igrale brzo, možda bude i nešto ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ja sam odvalio popodne kunt, tako da veceras cekam nasu anicu, nasu princezu!! da je bodrim do jutra!!! ANA ANA ANAAA!! :))) SPREMIO SAM I PETARDU DA BACIM U SLUCAJU PLASMANA U POLUFINALE!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 omg, ali šta se to desilo? Kad sam video na livescoreu 5/2 za Šarapovu, rek'o dobija ... onda ova krenula da se vraća, onda igrale dugo taj odlučujući gem, i na kraju dobi Šarapova. I opet sam mislio kao, ok, sa'će Žastin da sredi situaciju, kad ono, 6/0. Kako je tako lako razvalila? Sve u svemu, ako ništa, zbog Jeleninog kompleksa bolje je što je dobila Šarapova. sabila je sharapova kako je dobro igrala, stvarno je extra odigrala :) nego zna li neko u koliko sati po nasem pocinje nole? plasim se da ce ovo biti jedan od tezih duela za njega do sada na openu...doduse nisam gledao nesto fererrove mecheve ali kapiram 5ti je nosioc i spanac a dobio je huan karlos ferera,ne moze da bude lak protivnik. ali kao i uvek,nadajmo se najboljem :) ferer mu bash ne lezhi, jako me zanima kako ce da odigra nole :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ko skida onaj torent federer vs tipsarevic, nek zna da nije CEO mec. preskoce prvih par gemova u svakom setu... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 el bi voleli da gledate Serbia vs Serbia u finalu (zhene) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Bash bismo voleli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 kad igra Ana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 U 2:30 AM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts