Sajro Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 jbt bio sam prikovan za tv celo popodne :) ali zao mi je ipak shto fedeks nije pobedio, ipak pored fedija ne mogu da navijam za nakurchenog shpanca na steroidima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 realno.do jaja. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 pitanje: koji moj dodje gavin rosdejl federeru? ono, on peni, ona mirka kulira, a gven stefani smorena za medalju i kao navijamo =o)) Gven aka "jebem ti kishu, moram da sedim ovde ceo dan, umesto da promovishem svoju liniju odetje" ? :)) Odlican mech, odlican ... a ono sto me uvek impresionira kod wimbledona i finala istog je to sto sam poceo da gledam mech kod kutje dok sam ruchao, onda sam otishao napolje neshto kratko, onda nastavio da gledam mech u redakciji, onda sam opet otishao napolje kad je bio prekid, onda sam uveche otishao na trece mesto i tamo odgledao mech do kraja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 VAMOS.... cekamo sejnta da dodje da kaze kako je Rodzer bolji :) nemam pojma, tek sad se ne zna od kad ga je rejpovao na RGu i dobio sad na vimbldonu.. :) vrlo lako fedja moze da batali tenis :) mada ja i dalje mislim da je on em bolji em kompletniji igrach od nadala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 eto kad su nasli da menjaju optiku za kablovsku.... jbmti sbb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 meni se nadal uopšte ne sviđa. kao prvo, i najopštije, nikad igrač sa a priori defanzivnim stilom igre ne može da bude zanimljiv za gledanje onoliko koliko to može biti ofanzivac. nadal najviše prednosti stiče time što je u stanju da iz mnogo teške pozicije odigra mnogo nezgodno, čime tera ofanzivnog protivnika da mnogo više radi za svaki poen, diže mu broj neiznuđenih grešaka i brže ga umara. dalje, stil mu je ružan, ima ružno držanje i ružnu facu, odvratno stenje i nosi preterano uske pantalone koje mu ističu nesrazmerno veliku guzicu . napokon, niko ne želi da #1 bude neko ko između poena gura sebi prste u dupe :( al sve to na stranu, dečko je ras-tu-ri-o. samo da ga kolena ne izdaju i uzeće grand slam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Ovaj Federer ima 9 zivota... nadal je ocigledno imao 9 metaka :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) Vamos rafa, rekao sam ja da imamo novog pobednika wimbledona a vi me iznapusavali... :) jebiga meni se nadalov stil igre svidja zato sto je slican mom... sve u nogama, stigni loptu pa je vrati pa sta bude... mada znam i serve&volley koliki sam grmalj. jos kad me usere prvi servis, leleee xd a sto se tice federerove krune... lik ima mesta za napredak u montrealu i to od samo 150 bodova. sve ostalo mu visi... nadalu je ovo poslednja sansa da bude prvi :) hihihi pobednike U.S. Open-a ne mogu da vidim jednostavno... u singlu rafa rodja i djoka i eventualno neko iznenadjenje, a u zenskom singlu... lele... svi i da, nestor je zgrabio 1. mesto... jos malo pa ce i zimonja da mu se pridruzi, kad prodje god dana od njihovog "sparivanja" zbog trenutne razlike u bodovima btw ko prenosi olimpijske igre, ocu da vidim zimonjica i djokovica u dublu da se malo kidam XD Edited July 8, 2008 by Synd Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Vamos rafa, rekao sam ja da imamo novog pobednika wimbledona a vi me iznapusavali... :) jebiga meni se nadalov stil igre svidja zato sto je slican mom... sve u nogama, stigni loptu pa je vrati pa sta bude... mada znam i serve&volley koliki sam grmalj. jos kad me usere prvi servis, leleee xd matori pa što nisi ti osvojio vimbldon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) zato sto me retko usere dobar prvi servis :) a i na wimbledonu ne bih nikad igrao. mrzim da nosim belo. svejedno, dobrodosao si da izadjes na teren samnom ;o Edited July 11, 2008 by Synd Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Društvo, ja donosim jagode sa šlagom, nek neko ponese piće neko. Vas dvojica samo javite kad i gde da se pojavimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ja donosim pivo!!!! al bicemo tihi, da ne remetimo koncentraciju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 i daj da napravimo peticiju odma sada odma da mogu i druge boje da se nose :D da ovaj osvoji turnir Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ma jok, ja sam bulja u tenisu, nit mogu da trčim nit znam servis-volej. al synd je fenomen, vraća ko nadal a servira ko filipusis, pa predlažem da za početak sparinguje sa tipsom :D bez dress code-a, naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Ne interesuje mene publicitet XD Igram za svoju dushu... Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Jel' gleda neko Montreal? :O Fedja ispao u drugom kolu od Simona, Nole pichi lagano za sada ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Ja ujutru pokupim info pre posla u jutarnjem programu. Ako sam dobro razumeo, i Cilic je izbacio Rodika, Fedi je ispao, josh jedan takav mech je bio sad ne mogu da se setim koji. Vrlo zanimljiv turnir. Sa druge strane, Jelena igra svoj u Los Andjelesu (beshe?). A posto Ana ne brani titulu ako Jelena odigra ok mozhe ona da postane No.1 na svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 tako je lale ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 prenose upravo novak vs murray...nemam nameru da gledam =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 ^dobro po tebe... e moj Djokovicu...dozvolio si da dobije bledoliki,rahiticni,anoreksicni,mutavi britanac...ncncncnc...koliko sam se samo iznervirao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 ahahahhaahhahha desi lesko!!!! nesam gledao mec, al cu sada verovatno nadala, ako krene u narednih 5 do 10 minuta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 (edited) DOBICU SRCHANI UDAR ALO BRE SHTA JE OVO ?! GASKE DOBIO PRVI SET POSLE TAJ BREJKA 14:12 !!! koji kralj jebote, brejkovo ga nadal za 3:5 i ovaj se vratio u mech, a da ne pricham koji je haos bio u tie brejku :))) :/ dobio mogli Edited July 26, 2008 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 ^dobro po tebe... e moj Djokovicu...dozvolio si da dobije bledoliki,rahiticni,anoreksicni,mutavi britanac...ncncncnc...koliko sam se samo iznervirao... mutavi Britanac je odigrao do jaja, plus je stizao nemoguće lopte, ko jebe Noleta kad neće da se potrudi očigledno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 murrey je vise vracao nego sto je diktirao tempo...i bio mu je dan! a sto se tice Noleta,poceo je da se izdrkava i da glumi nekog smekera na terenu...i treba da ga ispusi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 realno Novak svira kurcu u poslednje vreme... Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts