Atelas Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Auuu bas mi je drago :) lep mech nema sta,drago mi je sto je bio u finalu sa Tsonglom kul je lik :p Znaooooo sam da ce Nole spomenuti NAS,navijace kraj malih ekrana :D dobar je nole ko lebac! Ali brate,mora malo manje da psuje xD pogotovo kada ide usporen snimak pa se vidi lepo tecno sa usana"p u s i t e k u r a c j e b e m v a m m a t e r" Ako bude docek,ce biti svi ili samo Nole(i Zimonja valjda?) Posto zhene idu na onaj kup... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Kad idu na kup, nije valjda već sutra ili tako nešto? Kapiram da će doček biti sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 sto se tice psovki... nije jedini :) svi psuju,to je sastavni deo igre.a i treba publiku da psuje kad ima svinja kojima je mnogo krivo sto nisu cilic ili karlovic usli u finale. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 zanimljivo je chitati neke komentare u toku mecha posle gg za noleta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 @Atelas jel se bavis nekim sportom?Profesionalno ili rekreativno?! ako se bavis,obrati paznju sta kazes kad propustis neku priliku,ili te nesto iznervira... to je sastavni deo sporta,i to mu nikako ne treba zameriti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 YOU GOT SERBED!!! To je sada nova fora, ovamo, po teniskom svetu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 lol, svi pitaju kad je docek, izgleda da ce biti pola miliona ljudi:)... mene su upravo zvali neki rodjaci iz slovenije koji bi da doju na isti:)))) tako da ako neko sazna, neka javne:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 lal ole nole! ne znam kako su nasi komentarisali,ali pad tsonge(pre svega fizicki-klecanje noga,merejev sindrom:)) se i mogao ocekivati s obzirom da do sada nikad nije dobio 3 meca za redom.takodje nikad nije igrao 5 setova,tako da,i da je nole izguibo taj-brejk,u sledecem setu bi sve bilo mnogo lakse.za razliku od meca protiv federera,za ovaj sam bio ladan ko spricer:)dobro mozda sam bio malo nervozan u prvih par gemova:) od sad mi je tsonga treci najomiljeniji igrac(pored noleta i santora,doduse cini mi se da se santoro povukao).stvarno je faca covek,ogroman potencijal ima,izuzetno je psihicki stabilan uzevsi u obzir iskustvo.ja mu ne bih mnogo zamerio za onaj celendz,jer je i sam izvalio kolko je nekorektan odmah posto ga je trazio.videlo se po izrazu lica,a trazio ga je vise onako refleksno.doduse,jeste se posle cudio kako to da je aut:) a nole carina,svaka mu cast za govor posle dodele.stvarno treba imati i mozga i srca pa izjaviti ono za publiku:)inace mrzim te doceke,al ima da idem ako bude bilo vremena,pa nek ide zivot:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 tako da ako neko sazna, neka javne:) Nisu rekli nista u dnevniku, tako da kapiram da ce sutra tokom dana da objave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 nece biti organizovanog doceka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 mozda je i bolje tako. bojim se da bi neko ispolitizovao na neki nachin tu priliku. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 rekli su na dnevniku da ce da bude ispred starog dvora, bla bla, klasika samo nisu rekli kada je. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Ziv bio hiljadu godina Nole! E bas me je obradovao, skako sam od srece ovde po stanu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) Ne znam da li si svestan, ali upravo si rekao da: a) ili novak dobija lagano b) ili tsonga dobija lagano c) ili tsonga dobija neizvesno Fali ti jo samo "novak dobija neizvesno" da popunish sve moguce scenarije osim Cunamija ili bombashkog napada :) Sjajno. E sad vidite zasto je ovaj Lucky admin... ;) Respect za Novaka... Edited January 27, 2008 by zEky Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ok ok ok upravu ste,nek psuje :) Lucky ---> pa nemam pojma,znam da je komentator(valjda) rekao da nisu dosle da gledaju noleta zbog Kupa,vec su otisli za srbiju ili tako nesto :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Sve u svemu, najnovije sto sam cuo iz Jutarnjeg Programa je da ce u Beogradskoj Hronici aka Beogradskom programu (Ako bude vodila ona margijeva on ce sigurno da to prati ;)) objaviti detalje oko doceka, jer jos uvek nije poznato kada tacno dolaze iz Australije, pa moraju da se usklade. A evo i jos malo: Alimpić: Veličanstven doček u Beogradu - Šampionu Australijen opena Novaku Đokoviću spremićemo veličanstven doček, zaslužio je - najavio je u izjavi za „Blic“ Zoran Alimpić, v.d. gradonačelnika Beograda. Gradske službe, Sekretarijat za sport i protokol, u kontaktu su sa Đokovićima i očekuju da saznaju tačan datum povratka u Beograd. - Problem je što još ne znamo kad dolaze. Teniseri obično idu direktno sa jednog turnira na drugi. Za tradicionalni doček ispred Starog dvora smo već sada spremni. Moguće je da, zbog velikog interesovanja, doček bude i preko puta, ispred bivše Savezne skupštine - kaže Alimpić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 ako rada ne zna kada je, onda niko ne zna, shto enma u bg hronici, nije se ni dogodilo;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ja ne znam dal' cu stici kuci do bgd hronike (jel beshe u pola sest ili sest ili kad je?) tako da margi, znas sta ti je ciniti! Ispred televizora pa lagano! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 zaduzicu kevu ovaj put:)) mislim da je u pola shets. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 17:45 :)) jel rada ona bezobrazna, kratko osisana, sto se ubacuje ljudima u pola recenice i sto mlatara glavom ko nezdrava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 kolko ja znam rada odgovara savrseno tvom opisu :D Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Da, to je ta, mada kapiram da bi margi imao ponešto protiv takvog opisa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 nemam, to je ona:))) samo ja te ne bi nazvao bezobrazukom, nego zeljom da se iz emisije izbaci bilo shta shto nije informacija:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 brate, videcemo kad vam pukne neka vodovodna cev i kad ne budeet imali vode 2-3 dana, koga cete da zovete:)) kad se pojavi hronika, poslovi se zavrshavaju u roku od odmah:)) i onda se direktori javnih preduzeca zahvaljuju istoj shto imaju tako dobrun saradnju, jer aman oni ne reaguju na apele obichnih smrtnika:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts