Veljok Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 a shta je pogreshno u tome "chak shtavishe" ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 pleonazam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 da ali npr, kad je jedna reporterka rekla tipa: jesi li pripremio neki govor na balkAnu? i posle bukvalno pola sekunde na balkOnu, on kao " na balkAnu HEHEHE" mis'im bzvz, ostalih ne mogu konkretno primera da se setim, no dobro, valjda se nece bas uobraziti, ipak mora malo.. ja gotivim noleta mnogo ali jbg ne bih voleo da se previse uobrazi. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 a shta je pogreshno u tome "chak shtavishe" ?? Ni meni nije jasno Kakve veze ima sto se nasmejao sto je ova pogresila? Ispao bi nafuran i uobrazen da je slozio neku facu "jaoj sta joj je?" E iskreno ne znam,jel su federer ili nadal isto tako bili docekani kada su osvojili prvi put jedan od slemova,mislim dal je bio docek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Ali je dobio Mini, pederko jedan! Moracu i ja da krenem da se bavim tenisom ;) A novinari i njihova pitanja su bili show zhivi :) prvo ona sto je pitala "dal' srbija da se okrene istoku ili zapadu", pa onda onaj "taj_i_taj ti je napravio frulu. Da li hoces da naucis da sviras frulu" itd :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 kad sam radio u shvajcarskoj nije bilo docheka pls no delete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 da.. to pitanje je bilo vrh, da li da se okrene istoku ili zapadu @Atelas nije problem u tome sto se on nasmejao, vec na nacin na koji se nasmejao. smeh tipa: EHEHE KAKO SI GLUPA KO KUGLA ISPOD KAUCHA! Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) KO KUGLA ISPOD KAUCA <---- lololollo Ne znam,ja nisam stekao takav utisak,ko ce ga znati :) Ali ipak pitanje dal ces prihvatiti frulu je vrh vrhova :p edit: evo gledam na tv-u glasao i nole,ima vise obezbedjenja nego Boris Taditj,ozbiljno Edited February 3, 2008 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Ma brate, to sa njegovim obezbedjenjem tako smaraju da nemam rechi. Bio sam na onoj konferenciji za stampu kad je bilo ono NAJJ sta god, i sad tamo 20 novinara koji postavljaju pitanja i 15 likova iz obezbedjenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 da sam ja toliko "tezak" i ja bih imao obezbedjenje. mislim, nije sala. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Ma brate, to sa njegovim obezbedjenjem tako smaraju da nemam rechi. Bio sam na onoj konferenciji za stampu kad je bilo ono NAJJ sta god, i sad tamo 20 novinara koji postavljaju pitanja i 15 likova iz obezbedjenja. to je i monika mislila :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 ocesh da kazhesh da je obezbedjenje na teniskim turnirima danas isto kao pre tog napada na moniku? blogga please... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 lol ladno nole glasao sa dedom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Pa i sa ocem,kakve veze to ima? lolz:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 al dekica mu je bas lik, stao pored kutije da ga slikaju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 lik je sto je stao pored kutije da ga slikaju ? sistem vrednosti je poremecan u danasnje vreme :D::D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 ocesh da kazhesh da je obezbedjenje na teniskim turnirima danas isto kao pre tog napada na moniku? blogga please... zajebavam se? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 jbt,svaki noletov pokret/rech se sad tumachi kao vidi ga ovo/ono. kakve veze ima,20 mu je godina tako da i ne ochekujem sad da prosipa neke mudrosti.mislim da je sasvim ok,nije uopste lako ostati isti kao pre,posle svega sto je uradio,titula,pare,publicitet... jbg,ja bar mislim da je ostao u granicama normale. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 stvarno, ovaj mare se istripvao ko da je oterao u picku materinu onu novinarku...bas je normalan, fu mare! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 da.. to pitanje je bilo vrh, da li da se okrene istoku ili zapadu @Atelas nije problem u tome sto se on nasmejao, vec na nacin na koji se nasmejao. smeh tipa: EHEHE KAKO SI GLUPA KO KUGLA ISPOD KAUCHA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Nastup najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića u meču Dejvis kupa sa Rusijom je neizvestan, pošto on ima virusnu infekciju, saopštio je večeras u Moskvi Teniski savez Srbije. Ranije danas je saopšteno da u meču sa Rusijom u sutrašnjem singlu sigurno neće igrati Janko Tipsarević, čije je mesto zauzeo Viktor Troicki. Tipsarević ima stomačni virus i povredu butnog mišića. Takođe, zbog virusne infekcije neizvestan je i nastup najboljeg srpskog dubl igrača Nenada Zimonjića koji je u subotu sa Đokovićem trebalo da igra protiv ruskog dubla. Zimonjić ima povišenu telesnu temperaturu, ali se u srpskoj Dejvis kup reprezentaciji nadaju se da će se on oporaviti do subote, kada se igra dubl. !!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 koji kurac? pa ko ce da nam igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Da, to sam cuo! Otrovali nas Rusi!!1 UA UA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 kgb je ziv !! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 A jeeeste svi dobili viruse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts