Lucky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Ja nisam cuo, mada nije nemoguce jer mi je bio relativno utisan televizor. A valjda bi ova sto sudi nesto rekla Ani da je to stvarno bilo tako evidentno, mada opet, ko bi ga znao. Btw, neko je napomenuo ovde da su ortakinje i da vezbaju zajedno, nesto mi nije bas tako delovalo danas, posebno deo sa ortachenjem :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ma to je kole pustio buvu nekog nemachkog komentatora. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 lol, dobila ana? brate ja sam gledao do 0/6 0/2 i p-i-z-d-e-o, zamisli ostanes budan do 4 da gledas 2 idiotkinje kako ih brishu sa terena, i na 0/2 sam zaspao, ali u svakom slucaju respect. lol Vise ne gledam zenski tenis zajebi, jos kad je na set loptu pokusala neki drop shot, teo sam kosu da pocupam. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 kakvi samari Tsonge,bruka... sad ce Nole da prebije Federera,i onda i ovog francuza(taj je sve,samo nije francuz,al' dobro),i lepo prvi Grand slam za Noletaaaa... :) u bas sam to lepo smislio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 I onda i Ana dobije Šarapovu a ova se postidi pa kaže ipak je Jelena bila bolja od mene evo neka u zvaničnom rankingu bude da je ona bila drugi finalista da bi osvojila više poena. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 a koja je to bajka ? Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Princeza na zrnu graška. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 IDEMO U ZRACHNU LUKU DA IH DOCHEKAMO KADA JE DOCHEK KADA JE DOCHEK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 I DA PIJEVAMO LIJEPA NASA KAD BUDU IZLAZILE IZ ZRAKOPLANA JEL TKAO MENDZI!11 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 zrakoplov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Doček je kapiram u ponedeljak, ne mož' pre kad je finale u nedelju, doduše muškog singla, ženski je u subotu. Ali bi mogli svi skupa da dođu i onda da se radujemo. I još i da zimonjić uzme mix, čisto zbog njega samog da ne bude da se džabe trudio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 auuu ustajem malopre i gledam tsonga nadal rezultate i reko' gde su ovi pogresili.. lolz,moram da pogledam sta je to bilo ustvari :)) a sto se tice princezica.. i mislio sam da ce jeca da izgubi od one pomahnitale sharapove ali jbg.a ako ana misli da je dobije morace samo malo stabilnije da igra,jer 6-0 za hantukovu nije nikako dobro :) ili je hantukova nestabilna? a sad.. AJMO NOOOLE!!! relano moze,nije da mu je strano to :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Ono je zaista bilo neverovatno. gg Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 toliko sam se iznervirao kad sam gledao Jelenu da sam se samo u drugom setu okrenuo na stranu i zakuntao... svaka cast za Anu,ali morace da da 100% svojih mogucnosti ako hoce da dobije Sharapovu u finalu,jer je ova poludela nesto... Taj rad, chekao celu noc da bi me ova smorila,pa sam se lepo okrenuo i zalego :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 lol, dobila ana? brate ja sam gledao do 0/6 0/2 i p-i-z-d-e-o, zamisli ostanes budan do 4 da gledas 2 idiotkinje kako ih brishu sa terena, i na 0/2 sam zaspao, ali u svakom slucaju respect. lol Vise ne gledam zenski tenis zajebi, jos kad je na set loptu pokusala neki drop shot, teo sam kosu da pocupam. Znaci identicno kao Mare, odgledao Jelenu, gledao Anu do 0:6, 0:2 i ugasio tv, bolje da sam spavao Svaka cast Ani, Jelena mi ide vise na q... sa tim njenim zalopojkama, povredjena, pod lekovima igram, smaracica... Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 videlo se odmah chim ulazi na teren da je JJ doshla tu da izgubi, dal zbog povrede ili neshto deseto nije bilo bitno nije imala taj pobednichki mentalitet shto se zahteva za 1/2, al dobro bozhe moj nije da polufinale malo. go go Ana! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Gledam sad reprizu, stvarno skripi sa ovim patikama pri servisu Hantuchove :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 za patike - i sestre vilijams tako skripe patikama i mnoge druge igrachice...poenta u tome je da nije namerno nego je do interakcije podloge i patika...jer ona koja prima (lol ;oP) brzo tapka sa noge na nogu kako bi mogla da krene u bilo koju stranu (jer se iz kretanja brze reaguje nego iz stajanja) i onda pri tom tapkanju nastaje skripanje...ali nije namerno nego je artefakt tehnike primanja servisa... za dochekivanje zrakoplova - sta, idete u bazel/monte karlo/gdevecnafloridi zhivi jj? ;oP radna teorija oko cik cak kretanja - mala je sujeverna, ne samo sto pazi da ne nagazi liniju kada se vraca na servis vec pazi da je prekorachuje odredjenom nogom =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Nisam ja ni rekao da Anchi to radi namerno, samo kazem da se cuje i da je moguce da Hantuhovu iritira (pogotovo sto je verovatno bila nervozna zbog gubitka drugog seta) :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 za patike - i sestre vilijams tako skripe patikama i mnoge druge igrachice...poenta u tome je da nije namerno nego je do interakcije podloge i patika...jer ona koja prima (lol ;oP) brzo tapka sa noge na nogu kako bi mogla da krene u bilo koju stranu (jer se iz kretanja brze reaguje nego iz stajanja) i onda pri tom tapkanju nastaje skripanje...ali nije namerno nego je artefakt tehnike primanja servisa... za dochekivanje zrakoplova - sta, idete u bazel/monte karlo/gdevecnafloridi zhivi jj? ;oP radna teorija oko cik cak kretanja - mala je sujeverna, ne samo sto pazi da ne nagazi liniju kada se vraca na servis vec pazi da je prekorachuje odredjenom nogom =o) JJ zivi u Bradentonu na Floridi, smarajte joj buraza na forumu za adresu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 jelena ima buraza na forumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 jebesh jelenu, jel ima ana buraza na forumu :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 sta, idete u bazel/monte karlo/gdevecnafloridi zhivi jj? ;oP Mislim da ipak vishe zhele da sacekaju Anu :) @ Ivan - Ma da, warcrafter covek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Mislim da ipak vishe zhele da sacekaju Anu :) allrighty then, basel it is... (jer ana zhivi u bazelu, novak u monte karlu a jj negde na floridi...ipak treba znati prochitati ono sto kole napishe chini se ;oP) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Ja sam gledao Bazela, to mi je jedan od omiljenih crtaca bio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts