Jump to content

poginuse ukucani

Recommended Posts

Koliko se samo meni puta desilo da izdivljam na putu,na kraju krajeva bilo kome od nas.

rekao je vec covek - ta fraza "moglo je da se desi bilo kome od nas" nema veze ni sa kakvom realnoscu... ne volim da foliram oko bilo cega, dakle, ako je neko budala(ili je bio budala) treba ga takvim smatrati uvek, bez obzira da li je ili nije "imao srece"...

ima ljudi koji su ziveli za vreme rata gledali svakakva sranja svaki dan, pa ostali sasvim normalni

hahaha, da, svakako. takvih je najvise.

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

inace nemam obicaj da likujem nad necijom nesrecom, ali neka su poginuli.

1. pijan vozi? - neka su poginuli

2. troje pored njega koji mu ne govore da uspori? - neka su poginuli

3. nemaju dovoljno mozga da ne ulaze u kola sa pijanim vozacem? - neka su poginuli

ovo ni ne moze da se okarakterise nesrecom, zato sto ovde nista nije imalo veze sa srecom...

kazete - o mrtvima sve najbolje? sta to najbolje ima da se kaze o njima? trebalo je da gledam VB da bih nesto saznao o njima? [roflmao]

zasto je pokrenuta tema o ovim apsurdima, a ne, npr o porodici koja je, ne svojom krivicom, nestala u nesreci? ili o bilo kome drugom ko je poginuo u saobracajnoj nesreci?

zakljucak - ne, nemam nameru da postujem nekoga ko postovanje ne zasluzuje, bio on mrtav ili ne. i hitler je imao porodicu... postujte njihova osecanja.

spreman sam za flame.

da kao sto je moja keva robot...

a ceda je narkoman...

izvinjavam se gospodine inspektore odakle vam ovi podaci??? da nisu imali crnu kutiju u kolima??? a sta ako je zorica spavala pozadi??? a sta ako su ga molili da uspori???

da li je poruka: "o mrtvima sve najbolje" toliko teska za razumevanje??? da li je mozda konstrukcija "o mrtvima samo najbolje" barem malo jasnija... i da li citas prethodne postove pre nego sto postujes???

a zasto ti nisi pokrenuo temu o toj porodici... sigurno niko ne bi na tom topicu ostavio "roflmao"...

zakljucak: niko od tebe ne trazi da o nekome govoris dobro... vec ako mislis drugacije da se suzdrzis postovanja na ovom topicu... jer su komentari: "da nije mozda trebalo da gledam VB???" najjeftiniji moguci nacin da se dokaze da si ti uber cool...

ko su bili clanovi hitlerove porodice u trenutku kada se on ubio??? poredis jednog od najvecih zlotvora ikada sa decom koja su poginula, a ciji je najveci greh to sto su ucestvovali u riality show programu koji se tebi ne dopada... kada budes spreman za batine, a ne samo za flejm javi se... govedo nedojebano...

c128_p1735m.jpg

ja ne divljam.

imam ortaka koji vozi kao kreten, i u lice sam mu rekao da mu zelim saobracajku, preferably dok ja nisam u kolima, ne bi li naucio da ne ugrozava samo svoj zivot...

a ako je bude imao dok si ti u kolima, onda da napisem da me boli qrcina za tebe???

Kao shto je recimo onaj mali nagudrirani pederko roknuo svoju kevu pre metar dana...

o njemu se nije pisalo nista vise od lika iz bloka koji je takodje roknuo kevu... covek je ubio svoju majku... mora se pisati o tom dogadjaju... ja ni imena ne mogu da mu se setim...

Dobro ova sranja sa psiholozima stvarno nemaju smisla, eej ima ljudi koji su ziveli za vreme rata gledali svakakva sranja svaki dan, pa ostali sasvim normalni...

Ti STVARNO ne vidis PRAVE posledice tog "gledanja" i dozivljavanja svega toga...? Kako je tebi LEPO u zivotu...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Koje sranje. Sada ce svi licemeri da pustaju lazne suze za ove sabane sto su poginuli. Taman su prestali da smaraju sa Tosetom. Nit' sam srecan, nit' sam tuzan. Jednostavno me boli kurac.

Veliki brat ih je sada definitivno izbacio iz kuce.

Edited by Drvodelja
thorsteinar.jpg

da sam ja umro jel bi se svadjali ovoliko mlogo

pa recimo da bi bilo mnogo lolnub,ul,nt postova.

ontopik ne znam sta da kazem,jer ne znam u kakvom je tacno stanju put,i kako izgleda taj deo gde su sleteli.110 zaista nije preterano,al ako je on cekao zadnji sekund pred krivinu i nagazio na kocnicu,to govori da on ili nema iskustva,ili jednostavno nije bio svestan sta znaci odgovorna voznja,pogotov jelte sto nije sam u kolima.

salt wat fish fresh wat fish?

Ako cete vec sazhaljevate nekog, bolje sazhaljevajte ovu devojchicu

Silovana devojčica u teškom stanju

Maloletna S. K. (15) iz zaječarskog sela Salaš, koju su pre tri dana silovali Dalibor P. (29) i Predrag M. (20) iz istog mesta, nalazi se u teškom stanju.

- Ne smem ništa da je pitam o tom događaju. Toliko je izgubljena, da samo ćuti i gleda unezvereno. Već tri dana uopšte ne spava. Svakog momenta je neko uz nju jer se bojimo da ne naudi sebi. Čuvam ćerku od nje same, čuvam je da se ne ubije - plačući govori majka devojčice E. K.

Nasilnici su najpre devojčicu kidnapovali oko 22 sata ispred seoske kafane, zatim je odvezli van sela, pocepali majicu i pantalone, na silu skinuli s nje odeću i tukli. Devojčica se opirala, zvala u pomoć, ali su napadači bili jači. Dok ju je Dalibor držao, Predrag ju je silovao. Uplakanu i povređenu su je vratili kolima u selo, izbacili i zapretili da nikom ne govori ništa jer će je u protivnom ubiti.

- Moje dete su izbacili iz kola kod zelene pijace u blizini seoske policijske zgrade. Uspela je da se odvuče do policije i sve prijavi - rekla je majka devojčice.

Od tog momenta u ovoj porodici koja ima petoro dece sve se srušilo.

- Mislila sam da mi je taj dan najsrećniji u životu jer mi je starija ćerka u zoru rodila unuka. A te noći su mi silovali mlađe dete. Poslala sam je kod prijatelja po ključ, a nije došla naredna tri sata. Zabrinula sam se, a kada je policija oko ponoći došla po mene umalo se nisam srušila - priča E. K.

Kada je došla u policijsku stanicu, tamo je zatekla petnaestogodišnju ćerku. Kosa joj je bila raščupana, majica u parčićima, kaiš na pantalonama otkinut. Gledala je tupo ispred sebe i nije uopšte mogla da govori.

- Potpuno je bila izgubljena, odsutna, uplašio me je njen pogled. Srećom, inspektor je bio dobar čovek, počeo je tiho, polako da razgovara s njom. Imao je strpljenja i mnogo mu hvala. Na njegova pitanja moja S. je odgovarala kroz jecaje, poneku rečenicu je kazala kroz šapat, u više navrata je vrisnula... Lice je često pokrivala rukama kao da se stidi - iznosi E. K.

Nakon razgovora, policija je odvela silovanu devojčicu na ginekološki pregled. Njena majka je zabrinuta jer se boji da joj dete nije zaraženo ili u drugom stanju.

Ona dodaje da policajci obilaze njenu kuću i razgovaraju s ukućanima. Savetovali su joj da ćerku odvede kod psihijatra. Majka devojčice kaže da se svi u kući mnogo boje osvete napasnika.

- Sinoć mi je u kuću upao Predragov otac i pretio da moram da povučem tužbu. Odmah sam pozvala policiju. Nikada nećemo povući tužbu jer je stravično šta su uradili. Da sam ja zakon, ceo život bi siledžije provele u zatvoru - priča majka.

Napasnici su izvedeni pred istražnog sudiju i na saslušanju su priznali delo.

Juče sam čitao ovo gore i baš sam se potresao. Jebem im mater, tačno mogu da zamislim situaciju po tim zaseocima po istočnoj Srbiji, par propaliteta terorišu ostatak ljudi koji su sve sami penzioneri i sirotinja. I što je najgore, ove ima da osude nešto uslovno jer se svi znaju i ćao. I onda ne valja Beograd, velik grad.

Juče sam čitao ovo gore i baš sam se potresao. Jebem im mater, tačno mogu da zamislim situaciju po tim zaseocima po istočnoj Srbiji, par propaliteta terorišu ostatak ljudi koji su sve sami penzioneri i sirotinja. I što je najgore, ove ima da osude nešto uslovno jer se svi znaju i ćao. I onda ne valja Beograd, velik grad.

shto je najgore, cale dolazi da preti njenoj kevi umesto da polomi obe noge i ruke svom izrodu.

Ako cete vec sazhaljevate nekog, bolje sazhaljevajte ovu devojchicu

mislim da su bili clanak do clanka... i naravno da sam procitao prvo o silovanoj devojcici... i da sam se smorio ko dupe... a nisam prvo pomislio: sto je nosila dopicnjak i izazivala ih i slala im sms-ove i ne znam ni ja sta...

Koje sranje. Sada ce svi licemeri da pustaju lazne suze za ove sabane sto su poginuli. Taman su prestali da smaraju sa Tosetom. Nit' sam srecan, nit' sam tuzan. Jednostavno me boli kurac.

Veliki brat ih je sada definitivno izbacio iz kuce.

kako originalan post... jel se kolektivno druzite na myspace-u... da znam sta je in, a sta je out...

Kao shto je recimo onaj mali nagudrirani pederko roknuo svoju kevu pre metar dana...

idiote [:(]

Al ajde ipak hny, nadam se da kapiras da takve kurir-kvalifikacije ne vode nicemu.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

inace nemam obicaj da likujem nad necijom nesrecom, ali neka su poginuli.

1. pijan vozi? - neka su poginuli

2. troje pored njega koji mu ne govore da uspori? - neka su poginuli

3. nemaju dovoljno mozga da ne ulaze u kola sa pijanim vozacem? - neka su poginuli

ovo ni ne moze da se okarakterise nesrecom, zato sto ovde nista nije imalo veze sa srecom...

kazete - o mrtvima sve najbolje? sta to najbolje ima da se kaze o njima? trebalo je da gledam VB da bih nesto saznao o njima? [roflmao]

zasto je pokrenuta tema o ovim apsurdima, a ne, npr o porodici koja je, ne svojom krivicom, nestala u nesreci? ili o bilo kome drugom ko je poginuo u saobracajnoj nesreci?

zakljucak - ne, nemam nameru da postujem nekoga ko postovanje ne zasluzuje, bio on mrtav ili ne. i hitler je imao porodicu... postujte njihova osecanja.

spreman sam za flame.

imbecilu

stani i razmisli 3 sekunde o tome shto im se desilo

i shvaticesh koliko je to strashno

ako shvatish - znacesh koliko je ovo shto si napisao BULLSHIT

ako ne shvatish - zaobidji topik?

a ja jednostavno ne zelim da zaobidjem topic, kao sto nisam imao mogucnost ni da zaobidjem VB.

ja kazem svoj stav i ti me iznapusavas. dobro. ja tebe necu. nemam nista protiv tebe. ali uvek kazem da ne podnosim one koje ne podnosim. bez obzira na trenutak.

ja ih nisam podnosio do sada, zasto bi se to sada promenilo?

iskreno, briga me za tipove poput sarme, ravena, etc...

dushebriznici -> that way

sto se mene tice, imate i ignore opciju, ako ne mozete da podnesete stav nekoga kome ovo troje predstavljaju samo statistiku i primer za ostale budale koje nece prestati da nekim drugim "sabackim putevima" voze tom brzinom.

sarmo sad te volim jer si car

sto se cimate oko italiano-a?

ovo je on:

avat.jpg

samo iskul momci ^_^

ou, yeah, i got pwnd.

to je bila reakcija kada sam cuo da ce biti novog serijala velikog brata prosle godine. [:0] uzasnutost.

a i uopste, obozavam taj metod "resavanja" problema iskljucivanjem iz price... divota.

Edited by Italiano

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...