pilauda Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 cisto da ih ispostujes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 pa mislim da je krajnje vreme da kupim PS .. stvarno sam ga koristio i rukom i nogom godinama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Meni su Total Commander i WinRAR prvi na takvoj listi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 sve sem steam-a mi je ili free ili piratsko.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 http://www.planplus.co.yu/ daj 500 kinti pa cesh skapirati da ono na netu nije full verzija, kthx ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Meni su Total Commander i WinRAR prvi na takvoj listi... Za TC je cool ali meni je 7zip mega bolji od WinRAR-a. IMa bolju kompresiju a u poslednjoj verziji je dobio bas dosta na brzini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ne znam, meni je RAR i dalje bolji iz razloga jako boljeg multiarchive koncepta (dakle svaki part je pravi part) dok 7zip napravi veliku arhivu pa je prosto splituje... a drugi razlog, koji će svima ostalima verovatno biti totalno retardiran , je što WinRAR pri raspakivanju čuva datume foldera koji su upisani u arhivu, dok 7zip i svi ostali to ne rade :) I da, solid arhive u RAR-u se dosta brže raspakuju od solid arhiva u 7zipu, zbog drugačijeg koncepta (priča je malo duža pa ću je preskočiti). U svakom slučaju, RAR je doživeo tri revizije, traje već 15-ak godina i ultra je pouzdan i proveren za svaku primenu, tako da su mnoge stvari bolje rešene nego kod 7zipa (koji istina ima ponekad prilično jaču kompresiju). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 daj 500 kinti pa cesh skapirati da ono na netu nije full verzija, kthx ;) al stvarno su zasluzhili tih 550 kinti btw santi jel mozhe da se zaobidje zavrzlama sa registracijom pa da nabacim i na desktop i na laptop o jednom troshku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 +1 za kupovinu planplusa, fenomenalan program. meni se manifestuje neki čudan bag, traži ponovnu aktivaciju skoro svaki put kada ga pokrenem. nije neka frka pošto ne moram ništa da ukucavam, samo next next next, ali po marfiju će mi jednom trebati hitno a net će nešto zajebavati. osim toga, program je savršen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 al stvarno su zasluzhili tih 550 kinti btw santi jel mozhe da se zaobidje zavrzlama sa registracijom pa da nabacim i na desktop i na laptop o jednom troshku? iskreno, nisam pokusavao, al' zar nisi dobio activation code preko neta kad si ga prvi put aktivirao ? pa da probash da ga opet ukucash itd. ja ga zapisah al' josh nisam probao :) +1 za kupovinu planplusa, fenomenalan program. meni se manifestuje neki čudan bag, traži ponovnu aktivaciju skoro svaki put kada ga pokrenem. nije neka frka pošto ne moram ništa da ukucavam, samo next next next, ali po marfiju će mi jednom trebati hitno a net će nešto zajebavati. osim toga, program je savršen. cudno, cimni ih ako je legalna verzija, veoma su helpful :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 cimao, nisu umeli da mi pomognu. planplus proverava neki fajl u windows/system, pa krene da kuka ako je promenjen. to bi trebalo da se desi samo ako je windows reinstaliran, instaliran neki service pack ili tako nešto, a zašto se taj fajl kod mene stalno menja ja ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 iskreno, nisam pokusavao, al' zar nisi dobio activation code preko neta kad si ga prvi put aktivirao ? pa da probash da ga opet ukucash itd. ja ga zapisah al' josh nisam probao :) Zakonom je zabranjeno, ali me interesovalo da li ima neki softverski način da me ometaju u višestrukim instalacijama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 cimao, nisu umeli da mi pomognu. planplus proverava neki fajl u windows/system, pa krene da kuka ako je promenjen. to bi trebalo da se desi samo ako je windows reinstaliran, instaliran neki service pack ili tako nešto, a zašto se taj fajl kod mene stalno menja ja ne znam. zato sto stalno menjas vs hihihi Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Zakonom je zabranjeno, ali me interesovalo da li ima neki softverski način da me ometaju u višestrukim instalacijama shta je zakonom zabranjeno? :) brate, uninstall si ga na desktopu, install na lapu :) nigde ne pishe da disk vazi samo za jednu instalaciju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 jedino da ga aktivira svaki put kada ga pokrene na laptopu posle desktopa i obratno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 pa ono, legalna pricha je da je uninstall program na desku i treba mu na lapu :) za softver je platio, i naravno da ce ga aktivirati etc.etc. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 cimao, nisu umeli da mi pomognu. planplus proverava neki fajl u windows/system, pa krene da kuka ako je promenjen. to bi trebalo da se desi samo ako je windows reinstaliran, instaliran neki service pack ili tako nešto, a zašto se taj fajl kod mene stalno menja ja ne znam. Verovatno nije ovo, ali probaj da upališ/ugasiš file protection ( http://www.updatexp.com/windows-file-protection.html ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 ne pada mi na pamet da gasim windows file protection, naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Što, ja to gasim odmah po instalaciji Windowsa, brišem dll keš i sve radi super :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 pogasim i ja dosta toga, ali mi wpf, system restore i automatic updates ostaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 jel neko video nove reklame adsl firmi pominju neki legalan windows i neke nagrade jel zna neko tacno o cemu pricaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 jel neko video nove reklame adsl firmi pominju neki legalan windows i neke nagrade jel zna neko tacno o cemu pricaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 jel neko video nove reklame adsl firmi pominju neki legalan windows i neke nagrade jel zna neko tacno o cemu pricaju Potpishes sa telekomom ugovor o ADSL-u ako imas tehnickih mogucnosti etc do 15. januara. Tek kad to prodje dobijes vaucer na 6000 dinara za kupovinu racunara u ComTrade-u (znaci ako je komp 15000 platis ga 9000, ako je 50000 platis ga 44000), komp je sa windowsom. Dobijes cetiri igre (tipa Medal of Honor, Sims 2, ZooTycoon i tako te) i internet karticu sa 10 evra "kredita" od Intese. Ne znam na koliko dugo moras da potpises ugovor sa telekomom doduse, ima onaj neki info broj koji zoves pa pitas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Godinu dana je minimum ugovor sa telekomom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts