Jump to content

Koliko piratskog softvera imate?

dvnityCker

Piraterija  

62 members have voted

1. 1. Koliko piratskih programa imate instalirano

• lolnjub vozim linux
      1
    • 0 - 5
      3
    • 6 - 10
      6
    • 11 - 15
      2
    • 16 - 20
      3
    • 21+
      30
    • Ne koristim softver. Svojim računarom upravljam Silom
      17

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne znam, meni je RAR i dalje bolji iz razloga jako boljeg multiarchive koncepta (dakle svaki part je pravi part) dok 7zip napravi veliku arhivu pa je prosto splituje... a drugi razlog, koji će svima ostalima verovatno biti totalno retardiran [:D] , je što WinRAR pri raspakivanju čuva datume foldera koji su upisani u arhivu, dok 7zip i svi ostali to ne rade :)

I da, solid arhive u RAR-u se dosta brže raspakuju od solid arhiva u 7zipu, zbog drugačijeg koncepta (priča je malo duža pa ću je preskočiti). U svakom slučaju, RAR je doživeo tri revizije, traje već 15-ak godina i ultra je pouzdan i proveren za svaku primenu, tako da su mnoge stvari bolje rešene nego kod 7zipa (koji istina ima ponekad prilično jaču kompresiju).

+1 za kupovinu planplusa, fenomenalan program.

meni se manifestuje neki čudan bag, traži ponovnu aktivaciju skoro svaki put kada ga pokrenem. nije neka frka pošto ne moram ništa da ukucavam, samo next next next, ali po marfiju će mi jednom trebati hitno a net će nešto zajebavati. osim toga, program je savršen.

al stvarno su zasluzhili tih 550 kinti

btw santi jel mozhe da se zaobidje zavrzlama sa registracijom pa da nabacim i na desktop i na laptop o jednom troshku?

iskreno, nisam pokusavao, al' zar nisi dobio activation code preko neta kad si ga prvi put aktivirao ? pa da probash da ga opet ukucash itd. ja ga zapisah al' josh nisam probao :)

+1 za kupovinu planplusa, fenomenalan program.

meni se manifestuje neki čudan bag, traži ponovnu aktivaciju skoro svaki put kada ga pokrenem. nije neka frka pošto ne moram ništa da ukucavam, samo next next next, ali po marfiju će mi jednom trebati hitno a net će nešto zajebavati. osim toga, program je savršen.

cudno, cimni ih ako je legalna verzija, veoma su helpful :)

cimao, nisu umeli da mi pomognu. planplus proverava neki fajl u windows/system, pa krene da kuka ako je promenjen. to bi trebalo da se desi samo ako je windows reinstaliran, instaliran neki service pack ili tako nešto, a zašto se taj fajl kod mene stalno menja ja ne znam.

iskreno, nisam pokusavao, al' zar nisi dobio activation code preko neta kad si ga prvi put aktivirao ? pa da probash da ga opet ukucash itd. ja ga zapisah al' josh nisam probao :)

Zakonom je zabranjeno, ali me interesovalo da li ima neki softverski način da me ometaju u višestrukim instalacijama

cimao, nisu umeli da mi pomognu. planplus proverava neki fajl u windows/system, pa krene da kuka ako je promenjen. to bi trebalo da se desi samo ako je windows reinstaliran, instaliran neki service pack ili tako nešto, a zašto se taj fajl kod mene stalno menja ja ne znam.

zato sto stalno menjas vs hihihi

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Zakonom je zabranjeno, ali me interesovalo da li ima neki softverski način da me ometaju u višestrukim instalacijama

shta je zakonom zabranjeno? :) brate, uninstall si ga na desktopu, install na lapu :) nigde ne pishe da disk vazi samo za jednu instalaciju :)

Verovatno nije ovo, ali probaj da upališ/ugasiš file protection ( http://www.updatexp.com/windows-file-protection.html )

jel neko video nove reklame adsl firmi

pominju neki legalan windows i neke nagrade

jel zna neko tacno o cemu pricaju

Potpishes sa telekomom ugovor o ADSL-u ako imas tehnickih mogucnosti etc do 15. januara. Tek kad to prodje dobijes vaucer na 6000 dinara za kupovinu racunara u ComTrade-u (znaci ako je komp 15000 platis ga 9000, ako je 50000 platis ga 44000), komp je sa windowsom. Dobijes cetiri igre (tipa Medal of Honor, Sims 2, ZooTycoon i tako te) i internet karticu sa 10 evra "kredita" od Intese.

Ne znam na koliko dugo moras da potpises ugovor sa telekomom doduse, ima onaj neki info broj koji zoves pa pitas.