fatboy Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Mehanizam za otvaranje crvenih vrata pred kraj filma je SRAMAN! film je spoj legendi o atlantidi i o onoj kristalnoj lobanji... anyway, manje vishe dobra zabava ali ni blizu starom indiju... fora na kraju sa sheshirom je priceless Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 Mehanizam za otvaranje crvenih vrata pred kraj filma je SRAMAN! film je spoj legendi o atlantidi i o onoj kristalnoj lobanji... anyway, manje vishe dobra zabava ali ni blizu starom indiju... fora na kraju sa sheshirom je priceless Brate crnjo, trebalo ti je da ogledaš do kraja filma da bi provalio da je isti govhno na travi. Posle frižiderske scene valjda je sve jasno. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Meni se dopao film do jedno polovine, posle sve odlazi dodjavola Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 odgledah ga sinoc u bioskopu, film je takvo njesra da sam osto bez daha. mislim, sa poslovnog gledista film je uspeh jer se nekih 70-80% publike(seljobershtine) smejalo ko ludo na svaku foru. al dobro, nije se nista drugo ni ocekivalo. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Pa kad živiš u kraju s Kebom i Nadom Obrić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 zaboravio si Aleksandra Aškovića Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 drugari umesto da ispostujete stiju sto dozvoljava da ga vodi snaga uma i voljnih odluka a ne emocije vi mu prebacujete kojesta mislim stvarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ne zaboravi da ih nazoveš retrogradnim zilotima i da naglasiš da ne vide šumu od drveta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 http://www.thatguywiththeglasses.com/video...e-crystal-skull Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 ja sam se smejao na dosta fora koji sam ljakse :( Jbt, mozda ce za godinu dve biti ljakse biti zapravo kul... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 http://www.thatguywiththeglasses.com/video...e-crystal-skull Hahaha, jebeno sjajno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 I think he took the wrong cup Mada lik malo vishe kopira lika iz Ask Ninja,ali dobro :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 u jednom trenutku sam, zbog njegove dikcije i tripovanja, pomislio da ovo i jeste aan glumac samo bez maske =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 meni dobro legao film... ne znam kako je ovo deciji film a prethodni to nisu? mozda j emalko dosadan tamo negde u 3/4, i malko su ga preterali sa indijevim multitaskingom kapiranjem mape i reshavanjem zagonetke i tumachenja izumrlih jezika :) al okej... mada nekako mi deluje zbrzane scene kada treba da se oseti onaj avanturistichki feeling, kada ulaze u grobnice pecine i tome slicno :) a i ona "klopka" kada prolaze do meste gde se nalaze konkvistadori je bash naivna i suvishna i bez poente... i tako... sto vise razmishljas o filmu sve je loshiji, tako da dju se sada zaustaviti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 hihih jel to pshop ili original? mnogo dobro =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 филм је блеееееееед. ничега ту нема, срамота. серем им се у чарапу. брате Коле, шта сам ја то пропустио? кад је стари учењак прогутао криптонијум? у пизду материну баш... ваља само зла Рускиња. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 ne znam brate drale ja sam se nahejtovao tog filma za rush, tvoj brat je trebalo da napishe pozitivan rev ali to se nije desilo =o) realno, nije ford kriv za to sto je film ovakav, on je chovek doshao da odradi ono sto mozhe i zatvorenih ochiju (da se ne lazhemo i kate je 100% na autopilotu) problem je sto on nije chovek gadljiv na pare pa nije odbio da glumi u filmu sa takvim scenariom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 ма не хејтујем ја маторог. паре су паре, а он је професионалац. Кејт је само добила лепше парче колача. не знам, пола детињства ми се урушавало тамо у мраку Таквуда. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 previshe mi ochekujemo o debelog i shpilberga...i jedan i drugi su predebelo zagazlili u industriju pravljenja akcionih figura da bi se brinuli o filmovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts