Jump to content

Indy 4! (And The Kingdom Of The Crystal Skull)

Pipboy

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

o tome kako i zasto ovaj film pljuje po

- raidersima

- ostala 2 filma

- pokojnom denholmu eliotu

- inteligenciji i emocijama fanova indy serijala

chitajte u sledecem rushu pod naslovom "Najbolji film u National Treasure serijalu do sada!"

lukasa i spilberga treba da bude nevidjena sramota, kao i svaku dupeuvlaku koja je u kanu ustala i aplaudirala jebena 3.5 minuta ovom filmu

tuga

Jebiga. Nije to sto treba da bude. Nekako sam imao osecaj sve vreme da fali nesto. Posle mi se sjebao ceo dan razmisljanjem o tome da tu nesto fali. Tipa jedno pola sata "onog" materijala zbog koga vristim kao devojcica svaki put kada gledam bilo koji od prva tri dela.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Sisajte, bio sam iskren :)

It’s a tall order to come back after 20 years to a beloved franchise and turn out a picture that fans will adore anywhere near as much as the earlier works. “Crystal Skull” is far from a perfect film, but it’s not a disappointment and for most fans that’ll be good enough.

Mislim da je ovo sasvim konkretan i adekvatan zakljucak. Videcu na premijeri ponovo pa definitivno prelomiti da li da ga gledam treci put :)

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Ako cemo da gledamo realno i recimo uporedimo ga sa 2. delom koji je od prva tri najgori, meni je ovaj 4. bolji. Po meni je zadrzao osecaj koja imaju prva tri dela. Jedino sto mi mozda nedostaje to je malo vise strasti izmedju njega i glavne glumice (kao sto je u prethodna tri), ali kada se pogleda koliko je mator i kako se sve u ovom delu zavrsilo, totalno je logicno.

E sad, ja sam treceg Indija gledao u bioskopu kada je izasao i nisam disao. Ipak je malo drugacije sada kada sam gledao. Ali Indi nikad nije bio realan film i tu je ostao dosledan.

Nego, je l' sam rekao da je Harison Bog?

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

kako ste gledali film?

kole, neces mi reci da si ga gledao na kompu :(

film smo gledali u prvoj, maloj sali ster cinemasa, izgleda da ih je neko nahejtovao zbog dioda na stepenicama pa su ih smanjili nekako jer nisu farbale ekran kao kod kloverfilda

iskreno bole zavidim ti sto si otishao sa pozitivnim utiskom od ovog filma, a za to sto mislish da je ovo bolje od templea natji ce te Short Round da te d'ubije =o))

http://www.dailyastorian.biz/picscw05/6.2CWdatanow.jpg

i to sto indijska mitologija i kultura nije ljudima toliko "pitka" i fascinantna kao prica o hriscanskim svetinjama - zavetnom kovcegu i svetom gralu o kojim slusamo od kada znamo za sebe. da je u drugom delu umesto shankara kamenja trazio sveti krst npr, onda se niko ne bi bunio.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Ima dosta stvari zasto je 2. Indi meni najlosiji (kad kazem najlosiji, nije to za mnogo, ali realno...), ali pre svega zato sto je to najmanje Indi film, mnogo vise je orijentisan na unistavanje zla, nego na otkrivanje neceg novog, za razliku od ostala 3 dela.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

[:(] Tužna srca i sa suzom u oku mogu samo da konstatujem da je film NEOPISIVO SRANJE koje ni pod razno ne sme i ne treba da bude deo Indi sage. I to vam kaže neko ko je odrastao na Indijani Džonsu tokom godina kada nije postojalo normalno muško dete koje nije htelo da postane arheolog kada poraste...

Film je toliko loš, prazan i deluje fake od početka do kraja, da izgleda kao da su se trudili da bude ovako jadan. Da sve bude još gore u jednom trentku mi cela stvar deluje kao jeftina kopija druge Mumije, što je pravi paradoks jer je upravo Mumija zamišljena kao jeftina verzija Indija...

Na nekim scenama bi im zavideli i scenaristi Ičija i Skrečija, bez zajebavancije. Mislim, scena sa frižiderom ide na prvo mesto najbesmislenijih i nepotrebnih scena u istoriji filma ikada. I u čemu je fora sa glupavim CGI lasicama (ili šta su već?), jebote jel ciljna grupa filma deca do 6 godina starosti... Svo vreme gledanja sam imao utisak da Spilberg i društvo iskušavaju odanost fanova prema Indiju bacajući pred gledaoca sve besmislenije i gluplje scene, iskušavajući vas koliki ste zapravo odani i šta ste sve spremni da progutate. Well, not me hose, za mene postoji samo jedna i jedina Indi trilogija, ovo govno ne priznajem i ne interesuje me šta je i ko ga je napravio. Mislim, u celom filmu ima po mojoj proceni samo tri scene vredne prehodnih Indija, ostalo je čabar.

I Harison Ford izgleda naprosto loše i raspalo u filmu, vidi se da je "mileage" uzeo svoj danak, a tome u prilog svakako ide i činjenica da u zadnjih 10 godina nije snimio iole pošten film.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."