Kole Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 http://media.movies.ign.com/media/033/033714/vids_1.html ovde recimo ako ti ne smeta ignov watermark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 hvala ti kole sila si Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Damn, I tought that was closer Vrh, bas jedva cekam da vidim ovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Kul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Sad mi stigo info, kod nas stize 29. maja, jao, jao. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Bice extra film, samo da se pojavi na netu... Ja sam skinuo juce neki "workprint", medjutim zasticen je sifrom, dakle FAKE... Ali za par nedelja bice na netu, provereno... :) :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 A sto ne bi otisao u bioskop, bar radi Indijane Dzonsa jebem mu kevu. Niej da stancuju nastavke na tri godine! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Ah, ovo je tema o Indijani Džonsu. Gledam izbila tema na prvu stranu foruma i prva asocijacija mi bila ona pevaljka iz Granda... al za ovo ću didem u bioskop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 o tome kako i zasto ovaj film pljuje po - raidersima - ostala 2 filma - pokojnom denholmu eliotu - inteligenciji i emocijama fanova indy serijala chitajte u sledecem rushu pod naslovom "Najbolji film u National Treasure serijalu do sada!" lukasa i spilberga treba da bude nevidjena sramota, kao i svaku dupeuvlaku koja je u kanu ustala i aplaudirala jebena 3.5 minuta ovom filmu tuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Izasla francuska verzija cam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 gle koliko jeretika na ovom topiku! stijo, spremi big wooden cross i neshto za potpalu, moramo prochistiti neke dushe !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 spremi alat crnjo, pogledaj film, pa mi javi protiv koga cesh da ga upotrebish =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Jebiga. Nije to sto treba da bude. Nekako sam imao osecaj sve vreme da fali nesto. Posle mi se sjebao ceo dan razmisljanjem o tome da tu nesto fali. Tipa jedno pola sata "onog" materijala zbog koga vristim kao devojcica svaki put kada gledam bilo koji od prva tri dela. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 ok, ko ce prvi da uradi "fixed" quote nidzinog posta? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 Mišljenje sa scene-stealers.com, tipovi prilično realno komentarišu filmove: http://www.scene-stealers.com/ Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Sisajte, bio sam iskren :) It’s a tall order to come back after 20 years to a beloved franchise and turn out a picture that fans will adore anywhere near as much as the earlier works. “Crystal Skull” is far from a perfect film, but it’s not a disappointment and for most fans that’ll be good enough. Mislim da je ovo sasvim konkretan i adekvatan zakljucak. Videcu na premijeri ponovo pa definitivno prelomiti da li da ga gledam treci put :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Ako cemo da gledamo realno i recimo uporedimo ga sa 2. delom koji je od prva tri najgori, meni je ovaj 4. bolji. Po meni je zadrzao osecaj koja imaju prva tri dela. Jedino sto mi mozda nedostaje to je malo vise strasti izmedju njega i glavne glumice (kao sto je u prethodna tri), ali kada se pogleda koliko je mator i kako se sve u ovom delu zavrsilo, totalno je logicno. E sad, ja sam treceg Indija gledao u bioskopu kada je izasao i nisam disao. Ipak je malo drugacije sada kada sam gledao. Ali Indi nikad nije bio realan film i tu je ostao dosledan. Nego, je l' sam rekao da je Harison Bog? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 kako ste gledali film? kole, neces mi reci da si ga gledao na kompu :( film smo gledali u prvoj, maloj sali ster cinemasa, izgleda da ih je neko nahejtovao zbog dioda na stepenicama pa su ih smanjili nekako jer nisu farbale ekran kao kod kloverfilda iskreno bole zavidim ti sto si otishao sa pozitivnim utiskom od ovog filma, a za to sto mislish da je ovo bolje od templea natji ce te Short Round da te d'ubije =o)) http://www.dailyastorian.biz/picscw05/6.2CWdatanow.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 primetio sam neshto zanimljivo. opsteprihvaceno je da je temple najgori od 3 dela, ali kad god odem da iznajmim neki film, nikad ga nema u stock-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 jedina mana templea je sto je doshao posle raidersa koji je fantastichan imba film, inache uopste nije losh =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 i to sto indijska mitologija i kultura nije ljudima toliko "pitka" i fascinantna kao prica o hriscanskim svetinjama - zavetnom kovcegu i svetom gralu o kojim slusamo od kada znamo za sebe. da je u drugom delu umesto shankara kamenja trazio sveti krst npr, onda se niko ne bi bunio. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Ima dosta stvari zasto je 2. Indi meni najlosiji (kad kazem najlosiji, nije to za mnogo, ali realno...), ali pre svega zato sto je to najmanje Indi film, mnogo vise je orijentisan na unistavanje zla, nego na otkrivanje neceg novog, za razliku od ostala 3 dela. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Zvacemo te, mada ne znam zasto, mislim, da pises za RUSH! pa aj covek da te pozove, ovako... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Beskrajno surov je Bole! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 28, 2008 Author Report Share Posted May 28, 2008 Tužna srca i sa suzom u oku mogu samo da konstatujem da je film NEOPISIVO SRANJE koje ni pod razno ne sme i ne treba da bude deo Indi sage. I to vam kaže neko ko je odrastao na Indijani Džonsu tokom godina kada nije postojalo normalno muško dete koje nije htelo da postane arheolog kada poraste... Film je toliko loš, prazan i deluje fake od početka do kraja, da izgleda kao da su se trudili da bude ovako jadan. Da sve bude još gore u jednom trentku mi cela stvar deluje kao jeftina kopija druge Mumije, što je pravi paradoks jer je upravo Mumija zamišljena kao jeftina verzija Indija... Na nekim scenama bi im zavideli i scenaristi Ičija i Skrečija, bez zajebavancije. Mislim, scena sa frižiderom ide na prvo mesto najbesmislenijih i nepotrebnih scena u istoriji filma ikada. I u čemu je fora sa glupavim CGI lasicama (ili šta su već?), jebote jel ciljna grupa filma deca do 6 godina starosti... Svo vreme gledanja sam imao utisak da Spilberg i društvo iskušavaju odanost fanova prema Indiju bacajući pred gledaoca sve besmislenije i gluplje scene, iskušavajući vas koliki ste zapravo odani i šta ste sve spremni da progutate. Well, not me hose, za mene postoji samo jedna i jedina Indi trilogija, ovo govno ne priznajem i ne interesuje me šta je i ko ga je napravio. Mislim, u celom filmu ima po mojoj proceni samo tri scene vredne prehodnih Indija, ostalo je čabar. I Harison Ford izgleda naprosto loše i raspalo u filmu, vidi se da je "mileage" uzeo svoj danak, a tome u prilog svakako ide i činjenica da u zadnjih 10 godina nije snimio iole pošten film. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts