f4ts0 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Na kraju ce da postaane IT Project manager i da koristi gomilu gadgeta, i da pita "klince" sto mu ne radi usb 4.0 :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 hmmmm hleba i mleka i secera budi moj nutricionista !!:D ustao jedem tost pa idem do "grada" da nosim dokumenta pa onda da se kupe karte za benjasija :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ustao... sad cu malo da uchim, pa da vezbam, pa da blejim, klasican dan :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 idem u selo na pojutarce, odo da krkam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Vratili mi fon odmah, hvala bogu. SE je pravo osvezenje posle n godina symbiana. Istina je da mi fale neke funkcije (napredniji multitasking, itd), ali cu preziveti. Ahahahah, akcija od sinoc je bila fenomenalna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Boze raspadam se....Od badnje vecheri pa do danas sam spavao mozda svega 7-8 sati :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 nema hakera po forumu :(((( cak sam sad i ubedjen da niko ne chita postove na ovom topiku,da mi se barem smeju ljudi sto trazim gluposti :((( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ae da ne otvaram novi topik jedno pitanje jel ikako postoji sansa da nadjem password koji sam ukucao(najgore je sto sam ga menjao,i nije neki od mojih standardnih passworda) a naravno nisam stavio ni da mi pamti firefox sam,niti da sam always login. U pitanju mi je pass za yahoo btw,zaboravih ga,kao i ono glupavo pitanje,ko zna sta tu uvek upisem. Znaci jel postoji ikakav HAKER DA RESHI OVAJ PROBLEM!!! Seti se koji si rezervni mail stavio,pa rikvestuj da ti poshalju nov pass tu. Ako tog maila nema vishe,onda ti nema pomoci :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Odusevio sam se restoranom, "Zapata" iza vise poslovne u Vojvode Bogdana, meksicki, nije skup, izvrsna atmosfera.Jos danas na poslu pa slobodan do 17-og! Yarrr!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ma uvek lupim nemam.mail@kurac.com :)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 probudio se, narucio jednu veliku pljeskavicu pa u teretanu, pa kod doktora da vidim jel treba neki remont da radimo, onda u grad. dobar dan, nadam se da se necu smoriti kao juche Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 ma uvek lupim nemam.mail@kurac.com :)))))) Mi takvima kao ti nismo hteli nikad da damo password na forumu kad ga zaborave, jer ocigledno postoji dobar razlog sto vam se trazi email. Mozda je i yahoo na isti fazon :)) Danas mi je btw bolje, josh mi samo nesto kao curi nos pomalo, sta ga znam. Pa sedim, radim i sve tome slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 kolika ti je to plata kada mozesh tako lako da kupish nesto sto je $1,799.00 u americi za 2,4 GHz model. a u prevodu kod nas tje biti oko 150 k dinara... da, evo sada sam video.... 151.990,00 RSD..... btw koji ce ti apple koji ce ti biti samo u tvojoj sobi ?!? Ma imam neki kes u steku pa pripomognem malo sa platama i to je to :) Masterplan! Ravojni put stefana "ITdroca" statora, od linuxa, preko MS do applea. Taman cu onda kuci imati sve OS-ve ;) Na kraju ce da postaane IT Project manager i da koristi gomilu gadgeta, i da pita "klince" sto mu ne radi usb 4.0 :) Lol ali pazi kada je to sasvim moguca varijanta :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 totalno razocaran u ljubav i te gluposti ...zivelo prederastvo !!!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Danas se osecam kao da drzim svet u shaci... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 hahaha grujo, neces moci da menjas tim u fantazi premijer ligi :D bio do policije, posle 2.5god vadim novu licnu!!! mislio sam da sam sve dogumente spremio, medjutim, treba potvrda iz jebene skole da sam student!!! mater im .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Danas se osecam kao da drzim svet u shaci... sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Mi takvima kao ti nismo hteli nikad da damo password na forumu kad ga zaborave, jer ocigledno postoji dobar razlog sto vam se trazi email. Mozda je i yahoo na isti fazon :)) Danas mi je btw bolje, josh mi samo nesto kao curi nos pomalo, sta ga znam. Pa sedim, radim i sve tome slicno. Luackyax opet si pio sinoc,vidim prek si :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 there's nothing mini about me... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 - except for your dick... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Jaooo glava... >.< A trebalo je da bude samo mala pauza od učenja... >.< i ti, a ? i ja .. uf al shtatjesh mora se tako svremena na vreme =) al da je bila bleja dobra bila je :) Edited January 10, 2008 by MaudDib • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 chekaj prvo da ga izvadim,nista te ne razumem dok mumlash It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Taman cu onda kuci imati sve OS-ve ;) operativne sistemeve Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 muzika od ranog jutra,pa do sad... rucak,pa moracu da smislim sta cu da radim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 treba da se jede :D hm :D daki sta da radim ?:D kupio sam karte za benasija ;D da bi posle uletelo nesto bolje :D i sada to treba da se proda ;D nema hakera po forumu :(((( cak sam sad i ubedjen da niko ne chita postove na ovom topiku,da mi se barem smeju ljudi sto trazim gluposti :((( hm ako si imao msn mozda ima pomoci! :D barem znam da imaju likovi koji ti hakuju msn :D valjda samo ti znaju mail :D i provale ti sifru :D njih potrazi :D mozda neko zna vise o ovome ovde /:D ? Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts