iguana Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 ne znam da li iko vishe mrzi da spava nego ja.... i to je totalno nezdravo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Ni ja nisam spavao... :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 blah poslepraznichna depresija... kakav smor... spavao sam a osecam se kao chizra ... blah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Dobro jutro radni narode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Dobro jutro radni narode! 'bro jutro. mada nisam neshto radan :P. sedim u pidzami, slusham Sun God, leechujem u WoW-u, usput proveravam forume.. ehhh divnog li zivota. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 vratio se sa posla moram da se budim za 4 sata da idem da prijavim ispite koji krsh zasto ostavljam sve za poslednji dan hoho kakav je to nedobar fax. mi prijavljujemo ispite preko interneta i kazu nam da smo lepi. (ozbiljno, preko neta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Pa dobro, imajuci u vidu da se to ovde u bg radilo 1999, napredujete ;) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 i ovde se jos od vajkada!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 e mogao bi i ja prijaviti nesto. btw, kod nas mogu samo studenti koji su na budzetu da prijavljuju ispite preko neta, posto su besplatni, pa ih samo ubace u spisak, dok sf moraju da se cimaju do skole :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 ustao, odigrao cs 1v1 protiv druga, i mogao bih polako da se krecem ka teretani. neshto me mrzi pak Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 dobro jutro :S gadim se samom sebi kad ustanem ovako kasno, sva sreca pa sam spavao 5,6 sati veceras ce da se legne ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 povracao sam sinoc BLJAK :D sad blejim kuci Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Insomnia mi jebe kevu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Koje klizanje jutros jbte:S..sad se malko otopilo pa je bolje. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 Nesto sam se razboleo, pa mi nije ni do cega. Kupio sam ako nista drugo neko votje i tako to, pa cu da jedem, uz nadu da ce mi biti bolje. Naravno, i chajevi su tu, i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 ja sam bolestan od petka, jebem ti grip :) barem nemam temperaturu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 od jutros sam i ja ponosni host osmom putniku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 umirem... spava mi se... god damn job... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 trebao sam da odem do grada da kupim neki dvd/divx plejer ali je napolju takva magla, tako vlazno i jadno da cu naci neki drugi dan za to. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 od jutros sam i ja ponosni host osmom putniku :) hehehe napolju maglushtina, ne ide mi se iz kutje. sa druge strane, trebalo bi da se vidim sa sestrom, i sa drushtvom iz gimnazije koje me je sinotj smaralo u jebenih 01:00 u sred partije kantera... >.< bah, nije stigla plata josh. nemam da platim net, a nekim chudom josh ga imam (valjda ntje da seku tako brzo sad oko praznika), pa bih rado da uzhvam u charima internetsa ceo dan. dok ga ne recnu :] e i da, predjoh CoD4 na tretjoj tezhini. bogca ti, bash ima zajebanih situacija. sad mi se igra taj multi. lukiy, kruksone i ostali zainteresovani, patchujte na 1.3 a ja tju valjda iskopati neke servere. mislim da simaju neki zapisani i na odgovarajutjem topiku :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 pre podne nije bila magla;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Nabio sam pet kila u proteklih nedelju dana, još toliko da sastavim do srpske i dobar sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 glava me boli sedim go ..zivela mafija don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 @vodo hemija :D jao sad sam se i ja setio da treba da platim net :D stvarno ga jos nisu ugasili :D cenim da ce to uraditi danas ; Dmora da se plati !!!:D MORA ! :D idem da se kupam :D ili jedem :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 woohoo! vudu gruva masu! next thing you know ja cu pocheti da radim definiciju....naaah ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts