prota_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Kitio jelku sa matorcima i prskao ono umetno smetje od snega po prozorima. /me smrdi na japanski umetni sneg /me sretjan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Iliti, kako uopste iskljuciti to veliko I iymedju reci u wordu. Nervira me :) prebaci na srpsku tastaturu kada pišeš na srpskom, nublaro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 da jbt, jelka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Iliti, kako uopste iskljuciti to veliko I iymedju reci u wordu. Nervira me :) tools>autocorect options>exceptions ccc edit in response to gruja probabbly but it's funnier to think otherwise ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 ja mislim da se Igor ipak zezao kad je pitao kako iskljuciti I :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Iznervirao me ortak debil :@:@:@:@ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 znachi koja pijana drum shetnja begeom sinotj .. josh ne znam desam! savijanje .. sad bih trebao da odspavam do novaka da iskuliram malo. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Ne stvarno ne znam kako iskljuciti. Nekad uspem nekad ne, zaboravim jebiga :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 idem u neko akcijanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2007 Author Report Share Posted December 23, 2007 Bio na rucku, svratio do redakcije na kratko, sad cu nazad kuci, i tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 kekeke lale igra wii namesto jutarnje gimnastike =o) i snimite kjoota kako mu se nekotj davno salo talozhilo samo na trupu (tj pogreshno je pretpostaviti kako i pored ne debelog lica kjoot nije bio heavy ;o)) inache koja je to bila akcija prosle notji...gad dem nemanja druzhe =o)) Kakva akcija prosle notji? O cemu ti pricas druzhe Kole? Kako je moje ime i akcija dospelo u istu recenicu? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Beshe dobra rakija. Nisam se bash neshto preterano jako ni napio, al se pola stvari ne secam. Srecom, nisam imao neki jak mamurluk :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 ustao, pijem kafu, posle rucak, i kuvana rakija. bilo bi lepse da ima snega, al prozor mi je zatamnjen svejedno, pa cu se pretvarati da ima snega :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 novi rekord u kuglanju - 186 i josh bolje, nista me ne boli. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Beshe dobra rakija. Nisam se bash neshto preterano jako ni napio, al se pola stvari ne secam. Srecom, nisam imao neki jak mamurluk :) Ma nisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Dal da idem da se opijam na neki 18 rodjendan,ili da uchim za kolokvijum koji sam vec pao proshli utorak..veliko je pitanje sad... :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 novi rekord u kuglanju - 186 i josh bolje, nista me ne boli. 186 u jednoj partiji?!? respect, otkad ja idem mislim da je (on nashih) samo doca sa svoja 4 vezana strajka bacao preko 190 a nemanja, ako ono sinotj nije bila akcija pa ja onda ne znam sta jeste ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 da ucis mozes i sutra, na rodjendan ne mozes! Mudro zborish,ustalom ako padnem i po drugi put,uvek je tu Maj :))) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 koliko sam se smorio,ovo nije zdravo... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 borba protiv dosadne nedelje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 ja ne kapiram ljude kojima je nedelja dosadan dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Pa brate, neki nemaju para ko ti pa da ih prebrojavaju ceo dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2007 Author Report Share Posted December 23, 2007 JAO LJUDI - U SLAGALICU SE VRATILA IGRA - KARO, TREF, SKOCKO, SKOCKO! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Au, pa te igre nije bilo od, ne znam, '97... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Au jbt ja se ni ne setjam o chemu se radi u igri , a do jaja mi je poznato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts