badnick Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Jel narucivao neko nesto sa svezakucu.com, kolko treba da stigne na gajbu od kad posalju porudzbinu? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Mogu tamo da se upotrebe ti boni sto deli drzava? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 mene ni nema na tom sajtu iako sam se upisao pre par godina, mamu im lopovsku Namerno su to uradili zato sto si zaposlen u zdravstvu! Je l' postoji neki nacin da nadjem ovaj broj koji treba da ukucam pored jmbg-a, nemam ideju gde sam stavio ugovor? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Nisi na dobroj stranici Here http://www.priv.rs/Besplatne+akcije/131/Provera+statusa+nosilaca+p%D1.shtml/nav_start=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 glupi doca, jos mene troluje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Hm, ja potpuno zaboravio na to i odem sad na sajt, i pise mi da imam sledece : 5 akcija "Naftne industrije Srbije" AD, nominalne vrednosti po 500,00 dinara 1 akciju "Aerodrom Nikola Tesla", nominalne vrednosti 600,00 dinara 7 akcija "Akcionarskog fonda", nominalne vrednosti po 550,00 dinara 31 akciju "Telekom Srbije" AD (negde videh da je oko 2 evra po akciji) da li to znaci da sad mogu da odem u postu i sa licnom kartom dignem tih 13-14 soma bez ikakvih problema? (hipoteticki, ne verujem da bih dizao ali znam nekog ko bi sigurno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 (edited) Pa ne. Prvo treba da ih prodas po toj ceni na berzi, ali to ne ide tako. Nominalna cena je pocetna cena akcija, ona koja je bila kada su prvi put izasle na trziste, a prava cena je ona koja je sada, a moze da bude razlicita od nominalne i zavisi od ponude i potraznje. Znaci da ces dobiti za neke manje, za druge vise. To radis preko svog brokera tako sto mu das nalog po kojoj ceni koliko kojih akcija da proda, pa koliko vrede, toliko ces da dobijes. Kad prodas, onda imas pare na racunu koje mozes da podizes, ali nemas vise neke akcije. Edited June 12, 2013 by ruralac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted June 12, 2013 Popular Post Report Share Posted June 12, 2013 das nalog poližeš mi malog :D :D:D 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Sto se hvalis da ti je mali? xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 to sa tako kaze samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 31 akciju "Telekom Srbije" AD ovo cemo da dobijemo cim prodaju telekom ; D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 (edited) Postoji delimično neslaganje sa podacima u našoj evidenciji. Proverite da li ste uneli tačne podatke i da li koristite slova srpske latinice.. ВТФ? ЕДИТ: Ма РОФЛМАО, морао сам да преправим С у презимену у Ћ, а Ž у имену је остало З. Edited June 13, 2013 by Ребел Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Мени је то писало јер сам прво писао ћирилицом а онда потом сам писао ћелавом латиницом :) дакле мораш латиницом са čćšđž Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Zašto za mene nema ništa wtf? :( Imam, nego Veliki Srbi u državnoj upravi ne znaju da ubace čćšđž u sistem. glupi random, ladno si probao srpska slova na internetu 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 е сад питање, да ли продавати акције?мени је рекао неки маторац да никако неће цена скочити толико да бих ја могао да осетим неку велику разлику ако их заштекам, инфлација и та срања...нека појасни неко! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Па свакако имаш премало акција :) није да са њима можеш да правиш неки посао :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 prodaj, ionako se sve prodaje u srbiji o o/ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 btw, ja konkretno imam i 25rsd od dividendi :D phahah :D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 cekajte, jel ove akcije od "akcionarskog fonda" i "telekoma" nesto novije? posto sam pre par meseci dok sam cekao red u posti blenuo u one stampane papire o akcijama i standardno je bilo za NIS i Nikola tesla aerodrom ... sad vidim ovo pa reko da nisam tad bio corav Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Brate ja sam isto digao pre neke akcije i evo sad na sajtu opet imam neke akcije kad upishem JMBG. Jesam ja to vec prodao tj. oni kasne sa updejtom ili imam neke nove akcije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 infinite money Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Uči bre, jun je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 :c Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Ima i 3 roka posle, opushteno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Uči da ne bi morao da se učlanjuješ u EESTEC 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts