De1Rekt0n Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ^Ciji je ovo alt ajde priznajte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Ako je ovaj dei napravio jedan originalan post u zivotu, jebes me postrance. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Nemojte u startu otpisivati mogucnost da je Barabesku stvaran. Prvenstveno moramo pokusavati da rastumacimo stvari jednostavno, onakve kakve jesu. Tek ako se neoborivim cinjenicama dokaze suprotno, mozemo sumnjati u nepostojanje njega kao zasebne licnosti. (Trenutak inspiracije usled visednenvnog nespavanja) Znam ko je to ololol http://www.fm-serbia.net/forum/index.php?topic=43257.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 nikita like i said RC ownz :) @ arctic post sa slikom mislim da je najbitniji moment kod brkova zapravo... to su ti "jesam emo, al sam jebac" brcici Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 predratni emo Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ili emo ciga svadbarski pevach Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 kako ste slatki, pogotovo ovi metalci :P podsvesno se plase da ljudi ne skpairaju da su i oni gej sta li ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ali za metalce se odavno zna da su gej, to se podrazumeva:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Ja se ne bi zajebavao sa manowarom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) lol zeznuo sam se :| Edited January 12, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ali za metalce se odavno zna da su gej, to se podrazumeva:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ovaj bugar nas zajebo ne voli nas stvarno nego copy pastuje svoj text na svakom forumu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ali za metalce se odavno zna da su gej, to se podrazumeva:) Kings Of Metal [Joey DeMaio,Ross The Boss] Manowar Manowar living on the road When we're in town speakers explode We don't attract wimps 'cause we're too loud Just true metal people that's Manowar's crowd They wanna keep us down But they can't last When we get up we're gonna kick your ass Gonna keep on burnin' We always will Other bands play Manowar kill Other bands play Manowar kill We like it hard, we like it fast We got the biggest amps, man they blast True metal people wanna rock not pose Wearin' jeans and leather, not cracker jack clothes They wanna keep us down But they can't last When we get up we're gonna kick your ass Gonna keep on burnin' We always will Other bands play Manowar kill Other bands play Manowar kill We're the kings of metal comin' to town When we light up, have the roof nailed down Don't try to tell us that we're too loud 'Cause there ain't no way that we'll ever turn down They wanna keep us down But they can't last When we get up we're gonna kick your ass Gonna keep on burnin' We always will other bands play Manowar kill \m/ \m/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 i rob halford je gay, pa bi bas voleo da vidim nekog od vas da mu to kaze u lice... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) ovaj bugar nas zajebo ne voli nas stvarno nego copy pastuje svoj text na svakom forumu :( Ja nisam bugar, ja sam Rumun. To je moje predstavljanje, nije nikakav copy/paste. I vas volim najviše, pogledaj, dodao sam neke nove momente. Nemojte u startu otpisivati mogucnost da je Barabesku stvaran. Prvenstveno moramo pokusavati da rastumacimo stvari jednostavno, onakve kakve jesu. Tek ako se neoborivim cinjenicama dokaze suprotno, mozemo sumnjati u nepostojanje njega kao zasebne licnosti. (Trenutak inspiracije usled visednenvnog nespavanja) Normalno da sam stvaran. Pa valjda ja znam da nisam imaginaran ili nečija alter ego. Edited January 12, 2008 by Barabesku Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) i rob halford je gay, pa bi bas voleo da vidim nekog od vas da mu to kaze u lice... ahaha, pa nemoj da nam se ljutis, sve je to zajebancija:) edit: sta treba da kazu emoi ako ih ima na forumu. ozbiljno. Edited January 12, 2008 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Zamolio bih te da ne lupetaš i ne pričaš neistine o meni. "emo ribe su bas cool" prvi si poceo... :p i rob halford je gay, pa bi bas voleo da vidim nekog od vas da mu to kaze u lice... jel opasno da se kaze geju da je gej??? ja kada hrvatu kazem da je ustasa, on me vodi na pivo... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 "emo ribe su bas cool" prvi si poceo... :p To je moje mišljenje, ne razumem zašto ti smeta. Kao što ide ona latinska poslovica: In vino veritas est. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 emo ribe jesu kul sa sve onim siskicama mmmm:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 slazem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 To je moje mišljenje, ne razumem zašto ti smeta. Kao što ide ona latinska poslovica: In vino veritas est. ma gde mi smeta... ne smeta mi... moje misljenje je da bi bilo bolje sa ranjenom sovom u letu... kao sto bi rekli latini: bonus penis pax in domo... ili vec tako nekako... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 pa sta ja znam... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 ma gde mi smeta... ne smeta mi... moje misljenje je da bi bilo bolje sa ranjenom sovom u letu... kao sto bi rekli latini: bonus penis pax in domo... ili vec tako nekako... :) Ok, tvoje mišljenje i ja ga poštuje. Ali nije u redu da ti meni kažeš kako bih ja ono radio sa tom sovom. Kao što sam i rekao: In vino veritas est, ili na srpski, ukusi su različiti. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 reci mi da se zajebavash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 reci mi da se zajebavash... Ja se nikad ne zajebava. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts