overkind Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Zanima me da li neko ima iskustava sa gejm pedovima i ako i ma sa kojim modelima i sa kojim igrama? Ja sam probao 2, Gigatek SA 100 i Genius Max Fire Blaze 2. Suma sumarum, Gigatek radi OK, ali Genije nikako. Overlord ne moze da prepozna oba analogna kontrolera, u nekim malenim igrama uopste nije prepoznat i sl. Probao sam i nove drajvere, i nista. Ne sljaka. Giga radi o'ma i bez drajvera. Nabavio sam Sonic Mega Collection plus i nijedan gejm ped ne radi kako treba. Ponasa se kako da je stalno stisnuto "u levo"! Da li je neko probao doticni naslov i uspeo da ga odigra? Guglovanje nije pomoglo. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 (edited) Ja imam adapter i sony 2 dzojstik, i sve za sta ga koristim mi radi odlicno... Doduse koristim ga samo za PES 2008 i PES 6... Edited December 4, 2007 by plovak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Ja imam onaj Logitech Dual Analog recimo da se tako zove (bez vibracije) i jako dobro radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted December 4, 2007 Author Report Share Posted December 4, 2007 Ja imam onaj Logitech Dual Analog recimo da se tako zove (bez vibracije) i jako dobro radi. A sta igras? Nisam pomenuo, vibracija ne radi, bar ne za sada, iako oba peda vibriraju... Moram da ujurim Rejmena pa da probam ped :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Ja imam onaj Logitech Dual Analog recimo da se tako zove (bez vibracije) i jako dobro radi. Ja isto, traje vec pune 3 godine, i i dalje radi (doduse D-pad slabije, al igram na analognom) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Takodje logitech dual action, radi savrseno iako je padao vec xyz puta... Isto ga samo koristim za PES, tako da ne znam za te manje igre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 A sta igras? Sta znam ... virtua tenis, tabachine, ponekad neku voznju ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 (edited) Ja mislim da njega zanima za Overlord gamepad kakav radi a ne za drugo nesto Edited December 5, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 A sta igras? Sta znam ... virtua tenis, tabachine, ponekad neku voznju ... Ja mislim da njega zanima za Overlord gamepad kakav radi a ne za drugo nesto DOH? btw jel vas dvojica mislite na OVAJ pad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 - a jel postoji neka sansa da kupin neki logitechov game pad za sony 2 i da imam adapter za komp(usb) pa da koristim isti na oba sistema ? Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ja sam skoro kupio par Trust-ovoh GM1250 i sa njima pikamo PES6 bez problema dok naprimer sa vozhnjama imam problema u smislu da kad mi je upaljen analogni "malkice" vuce na levo, iako ga kalibrisem 1000 puta Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ja koristim logitech precision... plav,nalik na sonyjev,jeftin,jednostavan...i skroz funkcionalan... igram pes i tenis na njemu... mislim da kosta oko 800,900din... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Uzmi " logitech dual action " za 2490 dinara , znaci vrh je gamepad za sve uslove . Imas u Game-s , Decanska 12 BG ili Mihajla Pupina 1 Bazar na 3 spratu u NS-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Jel znate neki joypad nalik na segin sa 6 dugmica (3 gore i 3 dole) i gde ima da se kupi. Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 mislim da sam cesto vidjao , al sve neke soc varijante ... ne znam nijednu da je iole kvalitetnija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Ako koristite d-pad ispred analoga i navikli ste na sony joypade, nikako ne preporucujem Logitech Dual Action. Stari modeli su imali kriminalan d-pad, a ovaj novi je samo za nijansu bolji. Uzmite sony joypade + adapter. Ako kao smekeri koristite samo analog, onda realno logitech=pobeda i to jeftina. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Jel probao neko Logitech Chillstream , svidja mi se koncept al me zanima kakva mu je funkcionalnost ? anyone ??? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Mi ga imamo exta mali u ruci funkcionalan moj izbor Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Igrao ja danas sa tim dzojpedom. Licno mi se vise svidja difolt ped za ps,ali i ovaj je odlican. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 (edited) Jel probao neko Logitech Chillstream , svidja mi se koncept al me zanima kakva mu je funkcionalnost ? anyone ??? kvalitet je isti kao i najobichniji pad, ali je odlichan ako si jedan od onih shto se znoji ko blesav dok igra. skupo sranje za sve ostale. Edited December 10, 2007 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted December 10, 2007 Author Report Share Posted December 10, 2007 Pitao sam za Overlorda jerbo mi je bilo malo bzvz da Gigatek radi kao sat, a Geniusu ne vidi jednu "analognu" osu ni sa drajverima ni bez. Znaci neupotrebljiv je 100% za tu igru. Posle mi je palo na pamet da vas pitam za sta vi koristite pedove, mada je odgovor bio pomalcice ocekivan, i kako sljakaju. Ja nisam uzimao neki od 2k+ dinara jer mi je to mnogo za stvarciu koju, realno, ne koristim bas cesto. Moje preporuke idu za Gigatek SA 100. Radi za svih 560 dinara, koliko kosta. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 kvalitet je isti kao i najobichniji pad, ali je odlichan ako si jedan od onih shto se znoji ko blesav dok igra. skupo sranje za sve ostale. kako moze da bude kvalitet gamepade koji kosta od 500-100 din isti kao i onaj od 3000 din pa valjda je sve jasno koristio sam razne gamepad i shvaito da bez najskupljeg nema ni najboljeg, a opet zavisi koliko vezbas ako vezbas svaki dan po 4 sata ode onaj od 500 u k... tako ti je to meni se licno desilo da mi je na wcg puko gamepad u sred igre jbg kada sam ga forsirao za male pare zato razmisli Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 kako moze da bude kvalitet gamepade koji kosta od 500-100 din isti kao i onaj od 3000 din pa valjda je sve jasno koristio sam razne gamepad i shvaito da bez najskupljeg nema ni najboljeg, a opet zavisi koliko vezbas ako vezbas svaki dan po 4 sata ode onaj od 500 u k... tako ti je to meni se licno desilo da mi je na wcg puko gamepad u sred igre jbg kada sam ga forsirao za male pare zato razmisli izvinjavam se, mislio sam na najobichniji LOGITECH gamepad, ne najobichniji kineski noname sa buvljaka. mislio sam da ce svi sabrati jedan i jedan ;) i ponovo, samo cu sporo pisati ovaj put: Chillstreeeeam po kvaliteeetu niiije niiiishta boooolji ooood duuuual aaactiona. za 50% vecu cenu dobijesh loshiji raspored tastera (bar po mom ukusu) i hladjenje koje meni ne treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 tasteri su stvar ukusa a i mi svi volimo nesto drugo zar ne Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 (edited) Ne znoje mi se ruke , nego ono fensi je da ti radi ventilator u gamepadu ;) mada da dao 3k dinara za gamepad... Edited December 11, 2007 by -juicer- Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts