Jump to content

Gejm ped

overkind

Recommended Posts

Zanima me da li neko ima iskustava sa gejm pedovima i ako i ma sa kojim modelima i sa kojim igrama?

Ja sam probao 2, Gigatek SA 100 i Genius Max Fire Blaze 2.

Suma sumarum, Gigatek radi OK, ali Genije nikako.

Overlord ne moze da prepozna oba analogna kontrolera, u nekim malenim igrama uopste nije prepoznat i sl. Probao sam i nove drajvere, i nista. Ne sljaka.

Giga radi o'ma i bez drajvera.

Nabavio sam Sonic Mega Collection plus i nijedan gejm ped ne radi kako treba. Ponasa se kako da je stalno stisnuto "u levo"! Da li je neko probao doticni naslov i uspeo da ga odigra? Guglovanje nije pomoglo.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Ja imam onaj Logitech Dual Analog recimo da se tako zove (bez vibracije) i jako dobro radi.

A sta igras?

Nisam pomenuo, vibracija ne radi, bar ne za sada, iako oba peda vibriraju...

Moram da ujurim Rejmena pa da probam ped :)

Ja imam onaj Logitech Dual Analog recimo da se tako zove (bez vibracije) i jako dobro radi.

Ja isto, traje vec pune 3 godine, i i dalje radi (doduse D-pad slabije, al igram na analognom)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

- a jel postoji neka sansa da kupin neki logitechov game pad za sony 2 i da imam adapter za komp(usb) pa da koristim isti na oba sistema ?

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Ako koristite d-pad ispred analoga i navikli ste na sony joypade, nikako ne preporucujem Logitech Dual Action.

Stari modeli su imali kriminalan d-pad, a ovaj novi je samo za nijansu bolji. Uzmite sony joypade + adapter.

Ako kao smekeri koristite samo analog, onda realno logitech=pobeda i to jeftina.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Jel probao neko Logitech Chillstream , svidja mi se koncept al me zanima kakva mu je funkcionalnost ? anyone ???

kvalitet je isti kao i najobichniji pad, ali je odlichan ako si jedan od onih shto se znoji ko blesav dok igra. skupo sranje za sve ostale.

Edited by Jose Jimenez

Pitao sam za Overlorda jerbo mi je bilo malo bzvz da Gigatek radi kao sat, a Geniusu ne vidi jednu "analognu" osu ni sa drajverima ni bez. Znaci neupotrebljiv je 100% za tu igru.

Posle mi je palo na pamet da vas pitam za sta vi koristite pedove, mada je odgovor bio pomalcice ocekivan, i kako sljakaju.

Ja nisam uzimao neki od 2k+ dinara jer mi je to mnogo za stvarciu koju, realno, ne koristim bas cesto.

Moje preporuke idu za Gigatek SA 100. Radi za svih 560 dinara, koliko kosta.

kvalitet je isti kao i najobichniji pad, ali je odlichan ako si jedan od onih shto se znoji ko blesav dok igra. skupo sranje za sve ostale.

kako moze da bude kvalitet gamepade koji kosta od 500-100 din isti kao i onaj od 3000 din pa valjda je sve jasno koristio sam razne gamepad i shvaito da bez najskupljeg nema ni najboljeg, a opet zavisi koliko vezbas ako vezbas svaki dan po 4 sata ode onaj od 500 u k... tako ti je to meni se licno desilo da mi je na wcg puko gamepad u sred igre jbg kada sam ga forsirao za male pare zato razmisli

SENKA, IVKE

kako moze da bude kvalitet gamepade koji kosta od 500-100 din isti kao i onaj od 3000 din pa valjda je sve jasno koristio sam razne gamepad i shvaito da bez najskupljeg nema ni najboljeg, a opet zavisi koliko vezbas ako vezbas svaki dan po 4 sata ode onaj od 500 u k... tako ti je to meni se licno desilo da mi je na wcg puko gamepad u sred igre jbg kada sam ga forsirao za male pare zato razmisli

izvinjavam se, mislio sam na najobichniji LOGITECH gamepad, ne najobichniji kineski noname sa buvljaka. mislio sam da ce svi sabrati jedan i jedan ;)

i ponovo, samo cu sporo pisati ovaj put:

Chillstreeeeam po kvaliteeetu niiije niiiishta boooolji ooood duuuual aaactiona. za 50% vecu cenu dobijesh loshiji raspored tastera (bar po mom ukusu) i hladjenje koje meni ne treba.