47@mission Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 sto prosipas te price dzabe,kad svi znamo da neces raditi to :) Wait and watch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ajm vid ju dulio. em sam dao ex da me shminka za neki foto seshn, i svidelo mi se kako je ispalo, em se nosim mishlju da negde kupim onu boju za telo (ili shta je vetj koji moj) i da "iscrtam" dve debele linije ispod oba oka... kao shto rade NFL igrachi ako znate na shta mislim :D pa nigde blizu depresije nisam, a i spreman sam da se branim od shabana :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ja cu da idem Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Ahahaha meni je ovo smeshno do jaja :))))))))))))) Brate jel bi slusali njihov ceo album da vam neko da 20 e :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2007 Author Report Share Posted November 27, 2007 2. laki, svuda postoji jedva velika grupa ljudi, ako ne i vecina kojoj su dovoljni samo dopadljivi ritmovi i kul spot da bi pesma bila hitic. nisam nikada chuo od njih nesto, ali kapiram da se radi o pesmi sa banalnim tekstom, koliko toliko zaraznim refrenom/melodijom i to je to... Pa u tome je problem sa ovom pesmom, nema zaraznu melodiju niti refren :) i da "iscrtam" dve debele linije ispod oba oka... kao shto rade NFL igrachi ako znate na shta mislim :D To mozes da izvuces iz auspuha ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 a i spreman sam da se branim od shabana :] obavezno na telefon da nabaciš sliku posle onoga kad te je istuklo 15 likova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 To mozes da izvuces iz auspuha ;) koji si igor :< obavezno na telefon da nabaciš sliku posle onoga kad te je istuklo 15 likova! budalo, pa ne idem u teretanu za dzabe!!1 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ajm vid ju dulio. em sam dao ex da me shminka za neki foto seshn, i svidelo mi se kako je ispalo, em se nosim mishlju da negde kupim onu boju za telo (ili shta je vetj koji moj) i da "iscrtam" dve debele linije ispod oba oka... kao shto rade NFL igrachi ako znate na shta mislim :D pa nigde blizu depresije nisam, a i spreman sam da se branim od shabana :] ali nfl igraci ololo:) ne mislim na to, nego sam emo kao pravac veze nema sa tuznom decicom koja lice na gej darkere i furaju siskice preko okca, a sminka je u tim pricama, pa nekih 5000 godina i zastupljena je u maltene svakoj subkulturnoj grupaciji i svakom muzickom zanru, al evo, sad sam poceo da pisem od kulina bana, al bole me kurac, prestajem:) botom lajn: oces da tuces emo likove? tuci brate, al molim te, pod jedan, tuci ih sa razlogom, pa nek on bio i krajnje klimav, a pod dva, informisi se sta je to emo i ko su ti likovi, kad se barem bavis necim, da znas maaaalkice o tome, da se ne smoris da si prebio gomilu powerpop gej klinaca koji emo nisu videli, trosis dzabe energiju...rami, ovo nije tebi bilo upuceno, da se ne zbunis lol:) sto se samog tokio hotela tice, ne znam cemu tolika halabuka oko njih, al stvarno ne znam. to je par likova koji prave ogromne pare i boli ih kurac tacno, a koliko znam, imaju nesto tipa 16-17 godina lol. sledi da ih slusaju deca od 10-15 godina. tako da ono, ko bi da bije nesto, stvarno ga savetujem da ode na tokio hotel, ako izbegne da ga isprangija obezbedjenje, prebice masu dece, a batine nece dobiti, znaci pwnovace, tako da samo napred! na sta se sve deca loze (lol, uvek krenem da napisem 'klinci' pa mi je to nekako suvise ozbiljan naziv za taj uzrast) ne vidim da je tokio hotel nesto vau lele... e, jebo mi pas mater sto i pisem na ovakvim topicima, sad sam se iznervirao... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 zamalo da se zbunim! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Doolio crusader protiv dezorijentisanog nasilja :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ali onom skroz desno na faci jebeno pise pilgrim :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 mene bi bilo sram Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 mene bi bilo sram I ja sam tako rekao za drugarichin rodjendan pod shatrom u selu, bilo bi me sram ali kad mi je rekla da je dobila 7-8k jura promenio sam mishljenje :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 I ja sam tako rekao za drugarichin rodjendan pod shatrom u selu, bilo bi me sram ali kad mi je rekla da je dobila 7-8k jura promenio sam mishljenje :) ona je druga sa desne strane? naaajs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 not funny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 ona je druga sa desne strane? naaajs. :) ne :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRNaDo Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 bice lepo gledati sve te emo wannabe-e kako gore u hali :D Quote She's soft and warm and almost weightless. Her perfume is a sweet promise that brings tears to my eyes. I tell her that everything will be all right. That i'll save her from whatever she's scared of and take her far, far away. I tell her i love her Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 20 ortaka huligana, brat i ja. Razvaljujemo emoe u areni, jos bolje ako bude guzva. ja se stvarno nadam da cete to uraditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 DECA U SKOLI SU POBENAVILA A OVIM ODVRATNIM KLINCIMA, HOCE LI NEKO DA OBJASNI U CEMU JE 3K? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 20 ortaka huligana, brat i ja. Razvaljujemo emoe u areni, jos bolje ako bude guzva. Tako je!!! Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 ih libe dojchland!!! da ih hica vidi,pevali bi oni u komori nadam se da ce biti udarna vest kako neko skache da udari mavashijem dete od tlinest i po godina Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 ja ni za jednog klinca nisam chuo da slusha TH tako da ne znam koga cete tamo da bijete... ali znam da ce mesto biti krcato KLINKAMA od 13,14 leta :) ja ni za jednog klinca nisam chuo da slusha TH tako da ne znam koga cete tamo da bijete... ali znam da ce mesto biti krcato KLINKAMA od 13,14 leta :) Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 i sad svi treba da se prime na nick. ili na klinkice ? i da zaborave na radosti bloodbatha... nah, ain't gonna happen ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 mislim da ce propasti... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun. Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Omg koje nakaze! Quote Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts