manager Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) da a sto se tice ostalih piva... meni je najbolje vajfert i dalje, dok recimo redovno pijem lava.. jeste, odlican je lav sedmica! a ovo, tuborg, sol, banditos.. sve su to shminkerska piva.. Edited November 23, 2007 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) wtf? otkud da je vajfert tako pukao, njega sam bash gotivio... e da otkud vama panchevcima dobra voda za pivo? :) ma brate kad ti Turchin ulozhi u postrojenja mislim da nije bitno kakva je voda lol :) VODA IZ TAMISHA FTW :)))) Kao sto rekoh,jedini je problem sto se weifert puni u Zajecharu a svi znamo da Pils plus je pandan onom dedi(Jagodinsko),toliko o kvalitetu tog piva.Zato sad Zajecharci slave ;) Probaj efes,odlican je.Mada pretpostavljam da si pio efes u Turskoj pa ti sigurno nece biti taj filing ko tamo,ali skroz je ok. da a sto se tice ostalih piva... meni je najbolje vajfert i dalje, dok recimo redovno pijem lava.. jeste, odlican je lav sedmica! a ovo, tuborg, sol, banditos.. sve su to shminkerska piva.. ma oni ljudi sto ne vole veifert i recimo jelen su ljudi koja vole ta laksa piva,zaboravlja se poenta da pivo mora biti gorko,zato je meni holsten ftw,a od domacih weifert i jelen.Lav je kul takodje,veceras cu da probam ovaj od 7% a tuborg je ipak mainstream pivo ne mozes ga strpati u isti kosh sa Solom i Banditosom,narocito jer Banditos ni nije klasicno pivo.A Sol ne znam da li je neka varijacija kao banditos ili ne. Ali objasnite mi zasto je flajka Corone 140din omg jebote pa Bavaria,Amstel i Hajneken su po 70-80 dindzi,u cemu je trik? Edited November 23, 2007 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 pa iz prostog razloga shto je gad dam dobro pivo :) j/k kapiram da je zbog uvoza. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 lav 7 sabija 5 komada i fala napijes se za 200 dindzi da ne znas gde si prosli petak sam upao u kanal kolima posle 6 komada videcemo sta ce veceras biti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Tocheni Holsten > Holsten :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) Lav, jelen od domacih Heineken, Tuborg, Holsten, Grolsh od stranih. Edited November 23, 2007 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Moram lokal-patriota da budem :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 nase jelen, pa onda deset mesta ispod mozda lav, vajfert nije pivo tako da nista... od stranih amstel pa onda deset mesta, pa recimo ginis, pa moze i tuborg, hajneken ne mogu da smislim, mnogo mi slatko nekako... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Heiniken i Jelen. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 vise volim tamna piva, tamni weifert mi nekako najbolji od domacih, dok od svetlih najvise volim jelen. lav7 je super, prilicno je pitak. od stranih najvise volim coronu, miller i tuborg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 jeleN KONZA... tubrog naravno i i i cesko toceno Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 je l holsten isto što i holstein ili ne? shta je holstein? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Tuborg dobar , ali kada njega nema moze i sve ostalo tipa Lavovi , Jeleni i tome slicno :))) A najbolje pivo na svetu je Cesko Pizlnsko . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 bavaria Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 nase jelen, pa onda deset mesta ispod mozda lav, vajfert nije pivo tako da nista... od stranih amstel pa onda deset mesta, pa recimo ginis, pa moze i tuborg, hajneken ne mogu da smislim, mnogo mi slatko nekako... Same with me :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 alkohol je sra-nje big tajm slabicima treba alkohol da bi se proveli/navatali ribu/pobegli od necega pff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 ne pamtim kada sam poslednji put popio pivo, ne računam kada sam probao onaj krš Lav7 Inače top piva Grolsch, Sol, Corona, Weifert Beli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 grolsh je ubedljivo najgore pivo ove planete, to si sad rekao da bi ispao kul i nabrojao enshto novo shto realno retko ko kad pije, ne zato shto nema gde da se nadje nego iz razloga shto ej mega govno, sranje, krshina. da mi dash grolsh i jagodinsko pre bih pio jagodisnko. to moze da voli jedino neko kome je ischezlo chulo ukusa. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 grolsh je ubedljivo najgore pivo ove planete, to si sad rekao da bi ispao kul i nabrojao enshto novo shto realno retko ko kad pije, ne zato shto nema gde da se nadje nego iz razloga shto ej mega govno, sranje, krshina. da mi dash grolsh i jagodinsko pre bih pio jagodisnko. to moze da voli jedino neko kome je ischezlo chulo ukusa. ? Koji je tvoj fakin problem? Jel te riba shutnula jer nisi hteo da joj platish grolsh u kafitju? Chill brate ... Moja omiljena piva su grolsh i fosters pa posle njih idu plzensko miller zlatopramen za slovenacko trziste i tako dalje .. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Neće da nabroji nijedno domaće pa makar crko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Becks... bez konkurencije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 ? Koji je tvoj fakin problem? Jel te riba shutnula jer nisi hteo da joj platish grolsh u kafitju? Chill brate ... snobe;) ineteresantnod a ova replika dolazi od tebe. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 grolsh sam pio samo jednom kada sam bio van srbije, i popio sam samo dva komada *ona od 0,5 i za toliko mi se pivo svidelo poprilichno jer nisam pio ni jedno slichno... ali opet to je samo jedna prilika mozda sam bio zedan mozda sam alav na pivo ko zna... ali da mi se tad svidelo jeste i probao bih ga odmah da imam gde..... a jel se seca neko ere kajzera kada je to malte ne bilo jedino uvozno pivo, tamo negde pre bombardovanja dok smo josh lizali ona mala bokasta piva i slushali rnr u kariranim koshuljama :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) De se ne setjamo ... Nemacko radnicko pivo aka njihov bip je kod nas bio odraz visheg stalezha tj kriminalaca koji su imali para jelte :P *edit prmenih jelen u bip :P Edited November 23, 2007 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 meni je podela jasna: ako pijem malo da uzhivam u pivu = corona ako pijem vishe da uzhivam u pivu i pijanstvu = jelen (samo iz flajke naravno) (naravno ovo ako ne uzimamo tochena piva u obzir jel tu otje da varira ukus) sva ostala piva su mi djene-djene, sem mb i jagodinskog koja ne pijem. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts