Ramirez Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 kad vetj merimo chiji je vetji.. mene svojevremeno stalkovao neki lik, koji je u vreme cobeta bio kurac palac prvi omladinac, socijalista, neki kurac za kosovo. mene je upoznao kad sam ishao po drugara u stranku njegovu tadashnju, chiji je ovaj bio predsednik zemunskog odbora. sad je valjda radikal, opet neki predsednik opshtine galenika (mada neshto mislim da se galenika ne vodi kao opshtina, ali neki glavni mentol je tu). lik me jebeno zvao na kutju da pita koliki mi je :< padaju mi na pamet scene iz americhkih filmova, gde se politchari mogu ucenjivati sa takvim stvarima :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Ko ti je kriv kada ides na spejs ... sve mi jasno Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 doco, molim te daj mi njegov majspejs na pm. bash me zanima o kome se radi (a i neshto sam tanak s lovom). Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Mene nikad nije muvao neki derpe :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Mene je neki vatao za dupe u gužvi na Bir Festu letos. Ili je bio jako pijan, ili jako jako očajan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 mozhda se i on lozhi na neverwinter nights Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 A možda je kovrdžav i preplanuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Mene je neki vatao za dupe u gužvi na Bir Festu letos. Ili je bio jako pijan, ili jako jako očajan. Mozda je bila samo ruzna riba ? :) Inace kada svi vec sherujemo nasa gay iskustva. Mene je jednom na exilu izvatao neki gay po dupetu. I ono ja sam se tako ukocio od zbuna da je bilo strasno. I onda sam resio da krenem da treniram nesto i otisao na aikido i sada me tamo vataju svaki dan i vise nisam u zbunu!!!! YEAH!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 www.klangej.co.yu - vidim ja.... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 18, 2007 Author Report Share Posted November 18, 2007 (edited) jedini put me je feg startovao na egzitu. to me nije toliko iznerviralo, koliko cinjenica da je lik nosio liverpulov dres :( au,sad si i mene smorio :( Edited November 18, 2007 by Doca_ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 jel si ga primio??? :))) btw, sta ces da radis sada?? ono, oces ga pretuci? videti se sa njim? iskulirati? nesto ne verujem da moze ostati na ovome.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 jebem li ga, taj njihov "gejdar" zaista postoji i prilično dobro mogu da provale da li si gej ili ne, ali neke stvari ih zbune. npr. kod ovog ramireza ih zbunjuje gej frizura :) a u urbanim krugovima ih ima jako mnogo, tako da nije čudo što se svako malo u gužvi neki lik malo agresivnije gura da prođe i tako to. ne možeš ih kriviti, oteraš ih u pičku materinu ako su baš bezobrazni i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 polomi mu noge jebem mu dan,vidis da se sve vise i vise lozi i ako ga ne prekines sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Ima fegeta svugde ... jebiga. Do sada su me "smarali" milion puta, al to je zbog toga sto mi je jedan od najboljih ortaka derpe, pa kad sam sa njim u drustvu verovatno sabani misle da smo svi tamo gejevi :( Vecima pedera zna gde su im granice, tako da ne smaraju likove tek tako. Ali uvek ima onih debila... Mada isto tako sam jednog sabana nakuco pesnajom u glavu, kad me je bas smarao na moru ... da me nisu zaustavili neki finci turisti tacno bi ga ubio na mestu. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 polomi mu noge jebem mu dan,vidis da se sve vise i vise lozi i ako ga ne prekines sad... smiri se i pročitaj pravilnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Ne smem da vredjam pedere ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 btw, sta ces da radis sada?? ono, oces ga pretuci? videti se sa njim? iskulirati? nesto ne verujem da moze ostati na ovome.. A pazi ga mendzi sto se interesuje...doco povedi ga na rejv :)) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ni meni nije jasna poenta topika.mislim sta,ne znas kolko da trazis?ja bi poceo od 50e za dejt,pa ako se razradi posao mozes i vise da trazis. i obavezno koristite kondome.gl hf! Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ili mu baci neki reply tipa "u jebote, na sta si ti spao kad hoces da platis da bi mene jeb'o..." mozda ga otera :P Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Ne smem da vredjam pedere ? :D ne bi trebao realno da vredjas nikoga ... :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Lol kada smo kod gejcina mene je nedavno neki lik poceo da vata u guzvi u busu . Kako sam pobegao kuci nije mi dobro I oanko mi svi kazu da imam dobru bulju :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Nije mi jasno sta se koji moj plasite i bezite kucama, nabodes ga i kraj ... nista protiv gejova, al ako bi me neko vatao... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 videces kad te neki bude spopao.... :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 eto, svi ili beze ili biju, a posle ja i kjot homofobi:( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts