Lucky Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 To me je oduvek interesovalo, a ne mogu da skapiram. A stoje tu od kad je sveta i veka. Mislim na mesto kod kruznog toka, pa tamo na izlazu ka Ljutice Bogdana, ili kako se taj deo tu tacno zove, kod one pekare/cvecare itd, desno kad se gleda iz pravca Slavije npr. Stoje stalno tu, i stalno zaustavljaju kola, a ja ne znam na koji prekrshaj "vataju" pa bih voleo da znam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 kako za koji prekrshaj ? pa za pojas naravno! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 ili maglenke. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 ili ako vozach ne stane da propusti pesaka npr ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 vataju one koji ce da se parkiraju pored prodavnice :) mene su uhvatili kad sam se parkirao i izasao da qpim cigare i napisali mi kaznu 2k :/ Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Odmaraju se posle Duffa :P hehe salim se , uglavnom kazne rokaju za ove koji se parkiraju malo gore da lje od juznog toka posto je tamo zabranjeno. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 ^^^ juzni tok?!?! :) hhhahahahahahaa elem, Radar npr, hvataju odozgo iz pravca banjice one u kontra traci! pa alko test, ma sve brate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Hvataju za stajanje 100 posto. Mog ortaka su uhvatili kad je stao (znaci ne parkirao) da mu keva udje sa stvarima u kola!!! [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 Dobro, to mi je sve "ok". Mislio sam da postoji neko pravilo oko kruznog toka da iz njega ne smes tu ili tako nesto, pa da za to hvataju, kao sto recimo gore u Ustanickoj te sa'vataju ako se iz "odmaralista autobusa" ukljucis u ulicu, ili dole kod Palate Pravde kad skrenes levo iz Savske i tako to nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 tu ako se iz kružnog toka uključuješ u ljutice bogdana imaš prednost u odnosu na ove koji se spuštaju odozgo od partizanovog stadiona, pa imaju i to, pored svega što su drugari naveli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 a cek kako moze da ti napise kaznu :D kazes u jebote ugasio mi se auto zato sam ukljucio sva cetri :D ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 meni su tu naplatili kaznu jer sam parkirao ispred duff-a, odnosno jer sam se kretao "putem koji nije namenjen za tu vrstu vozila". glupi pandur, misli da se igram tramvaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) Cekaj, zar ti panduri sto stoje u Bulevaru Oslobodjenja nisu radarska kontrola? Znam da su me jednom bas oni zaustavili ali bilo je bas davno, ne secam se o cemu je bila rec. Sada sam i ja u konfuziji, a prolazim tuda svaki dan. :) Edited November 15, 2007 by Drvodelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2007 Author Report Share Posted November 14, 2007 Ma ne mislim ja na bulevar JNA radar, nego desno u Ljutice Bogdana, citaj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 a da kerovi uvek tale likove koji do duff-a krenu preko šina je stara stvar, i ne znam zašto gazda duffa konačno ne podmiti stoku. zato odeš gore u humsku, pa desno u zvečansku i parkiraš na dnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 a da kerovi uvek tale likove koji do duff-a krenu preko šina je stara stvar, i ne znam zašto gazda duffa konačno ne podmiti stoku. zato odeš gore u humsku, pa desno u zvečansku i parkiraš na dnu. Ili, bolje, jedes u Vajatu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 mene jednom zaustavili na sinama "gde si bio?" Pa da jedem u Daff-u gde bih mogao!? "Dobro ajde bezi!" Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 i ja sam tripovao da zaustavljaju jer je neko napravio sranje u kruznom toku. ali meni su gori oni sto bleje u kruznom toku i satro regulisu saobracaj...skupi se njih trojica i vode neku spiku a pored haos opsti,svi idu svuda! :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts