Jump to content

Sta rade panduri na autokomandi? :)

Lucky

Recommended Posts

To me je oduvek interesovalo, a ne mogu da skapiram. A stoje tu od kad je sveta i veka. Mislim na mesto kod kruznog toka, pa tamo na izlazu ka Ljutice Bogdana, ili kako se taj deo tu tacno zove, kod one pekare/cvecare itd, desno kad se gleda iz pravca Slavije npr. Stoje stalno tu, i stalno zaustavljaju kola, a ja ne znam na koji prekrshaj "vataju" pa bih voleo da znam :)

Odmaraju se posle Duffa :P

hehe salim se , uglavnom kazne rokaju za ove koji se parkiraju malo gore da lje od juznog toka posto je tamo zabranjeno.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Dobro, to mi je sve "ok". Mislio sam da postoji neko pravilo oko kruznog toka da iz njega ne smes tu ili tako nesto, pa da za to hvataju, kao sto recimo gore u Ustanickoj te sa'vataju ako se iz "odmaralista autobusa" ukljucis u ulicu, ili dole kod Palate Pravde kad skrenes levo iz Savske i tako to nesto :)

Cekaj, zar ti panduri sto stoje u Bulevaru Oslobodjenja nisu radarska kontrola? Znam da su me jednom bas oni zaustavili ali bilo je bas davno, ne secam se o cemu je bila rec. Sada sam i ja u konfuziji, a prolazim tuda svaki dan. :)

Edited by Drvodelja
thorsteinar.jpg

a da kerovi uvek tale likove koji do duff-a krenu preko šina je stara stvar, i ne znam zašto gazda duffa konačno ne podmiti stoku. zato odeš gore u humsku, pa desno u zvečansku i parkiraš na dnu.