Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

moram da zakazem masazhu i elektroterapiju kod nekog terapeuta pod hitno za sledecu nedelju. ubija me "crtacko" rame...

lol taj rad, spoji to jos sa misem i basketom i dobijas ubitacnu kombinaciju...

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

sa mishem sam spojio odavno, a umesto basketa imam hranu posto istom rukom i jedem....

isao sam pretprosle godine kod jednog fizioterapeuta u paviljonima na tretmane. nije jeftino (20e) ali pomaze donekle. samo josh da ja imam volje da praktikujem one vezbe koje mi je pokazao

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Nikola je odlučio da mi pokvari kompjuter :) tako da čekam već tri sata da se popravi i naravno neće to uspeti da uradi danas, tako da ću morati da čekam na kompjuter do sutra.

jel to teh nidzha ili neki drugi nikola? =o)

bio na drinking mitingu sa vojnim drugarima...ponekad su priche nekih ljudi bolje od bilo koje komedije =o)))

Nikola je odlučio da mi pokvari kompjuter :) tako da čekam već tri sata da se popravi i naravno neće to uspeti da uradi danas, tako da ću morati da čekam na kompjuter do sutra.

Znaci, propustio sam jedno mega-zezanje? :)

Btw, ne mogu a da ne spomenem ultra-zanimljivija desavanja u kosarkaskom ULEB kupu:

- sinoc Alba pobedila Bosnu 141-127, posle 5 produzetaka; Goran Nikolic za Albu igrao preko 63 minuta, dao 31 poen i imao 14 skokova; najefikasniji bio Bobby Brown sa 44 poena, koji je Albi omogucio prvi, cetvrti i peti produzetak (dva puta sa slobodnih bacanja, jednom trojkom u poslednjoj sekundi); rekord od ukupno 268 poena, 65 odigranih minuta (to mu dodje kao tri poluvremena + 5 min)

- Zvezda pobedila Ostende u gostima - dve stotinke (!) do kraja lopta se izvodi sa strane, Tadija Dragicevic pogadja trojku iz nemoguce pozicije za 73-72; Stiven Markovic bio najefikasniji sa 20!

- Perrier-David iz Benetton Friburga u proslom kolu zabelezio cetvrti tripl-dabl otkako postoji ULEB takmicenje (13 poena, 10 skokova, 10 asistencija); u pretproslom kolu se pak desio treci tribl-dabl takmicenja - Elmir Ovcina iz Ostendea (12 p, 11 s, 10 a);

- Ruben Douglas iz Pamese postavio rekord u proslom kolu, pogodivsi ukupno devet trojki iz dvanaest pokusaja.

facebook.com/speed.rs

taj rad, dok ale ne kaze dobro jutro, treba na forumu da vlada tishina, ovi mladji ne znaju red

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...