Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

- Ladno glupi Soni prodaje AV kabl za PSP (za kacenje na tv) sa kojim ne rade igre (?!) I imas drugi kabl za PSP sa kojim i igre rade (kompozitni AV). Samo da uzmu pare!

- A na potpuno drugom topicu, pre nekoliko dana je konacno iz oluka (nakon onih snegova) ispao CD medij (bez kutije) koji je meni dosta davno ispao kroz prozor :) I ja ga tako video na patosu i ostavio, medjutim, danas mi pade napamet da ga uzmem. I uzmem ga, ostavim da se raskravi, ocistim alkoholom, ostavim da se osushi, ubacim u drajv i - radi! Ladno vise malo vrti i sve, ali radi. Disk napravljen u septembru prosle godine. On je znaci godinu i dva meseca stajao na vetru, kishi, snegu, minusu, direktnom suncu, toploti crepa, i izdrzhao je. U pitanju je 52x beli Verbatim, ako nekog interesuje :)

- A na potpuno drugom topicu, pre nekoliko dana je konacno iz oluka (nakon onih snegova) ispao CD medij (bez kutije) koji je meni dosta davno ispao kroz prozor :) I ja ga tako video na patosu i ostavio, medjutim, danas mi pade napamet da ga uzmem. I uzmem ga, ostavim da se raskravi, ocistim alkoholom, ostavim da se osushi, ubacim u drajv i - radi! Ladno vise malo vrti i sve, ali radi. Disk napravljen u septembru prosle godine. On je znaci godinu i dva meseca stajao na vetru, kishi, snegu, minusu, direktnom suncu, toploti crepa, i izdrzhao je. U pitanju je 52x beli Verbatim, ako nekog interesuje :)

Daj odma da napravimo jedan test za tech! :)

- Ladno glupi Soni prodaje AV kabl za PSP (za kacenje na tv) sa kojim ne rade igre (?!) I imas drugi kabl za PSP sa kojim i igre rade (kompozitni AV). Samo da uzmu pare!

znachi shta radim na ovoj temi ne znam prochitah prvu i zadnju stranu :) glupi sony prodaje 2 AV kabla kompozitni to je onaj 1xRCA "zhuti chinch" za video i 2xRCA za audio sa kojim radi sve osim igrica a onaj drugi je KOMPONENTNI i kako oni pishu "IMAJU GA SVI TELEVIZORI" ustvari to je 3xRCA komponentni video izlaz +2audio i naravno kod nas ga ima MOZHDA 10% televizora...dobro oni HDTV imaju AHAHAHAHA GLUPI SONY ali svejedno bar ima tv out sada :P i to KOMPONENTNI znachi VRH iz one rezolucije oni izmislili KOMPONENTNI IZLAZ ahaha bash me zanima kako izgleda a ne daje mi se 20e za kabl koji ne mogu NI KUCI DA KORISTIM?a PSP Phat kad se softverski povezhe na komp naravno izgleda kao razvuchen PSP screen isti kvalitet samo ruzhnije izgleda jer je veci monitor :P sve u svemu glupi sony zaradjuje :P

hehehe imba cd pricha, beli verbatimi ftw =o)

realno nisam imao sta da pishem ovde ali onda sam krenuo da skuvam chaj...prolazivshi kroz mrachnu sobu tako odvalim mali prst u stolicu da sam trenutno razvio simpatije prema imba ruzhnim papuchama koje sam sluchajno obuo koje su mi spasile prste od jachih bolova =o))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...