Highl1 Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 javi se Aleeee 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Reporting in :) Cirkam kafu i losi mi je za sve pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 obrnuo sam prokleti crysis za vikend, tako da vise nema ostajanja do kasno za kompom...bar dok se ne skinu soldier of fortune novi, gears of war, i call of duty, a onda sam mrtav Jutro, jutro ... A sto se igara tice, ako sam dobro razumeo, SoF je sranje, a CoD mogu da ti srezhem da ne skidas za dzabe, ako mozes da cekas petak. Po pitanju drugih tema, blaaago je veca guzva zbog snega, dobro je da nije poceo da pada tek nocas, bio bi opsti kolaps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Tu sam, tu sam! Morao sam da oslobodim firmu od snega, Cosa i ja smo se junachki probijali kroz smetove i nanose sneznog pokrivacha! Ali, dragi moji, opet sam sa vama, stoga ne brigajte nego pravac na dorucak! ;) @topic Vrh vikend bio, volem takav razvitak stvari ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 <If wait for doruchak than clean sneg da budes koristan i da brze prodje vreme else duze ces cekati > malo smo cistili sneg sad cekamo dorucak 45 minuta krace :D Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 /cl_tibormode 1 - ali tibor mode 1 : ) - ma sve u kurac, jedan dan tju da popizdim do kraja i sve da ostavim i odem na barbados da pecam. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Ijao, neki momak prodaje Xbox 1 za 100 evra u oglasima. Omg omg, ako sve prođe kako treba, igraću Morrowind ležeći iz kreveta :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Zasto bi neko zheleo da kupi Xbox (1), jel si ti zdrav covek? Bolje stedi pa kupi 360 ili tako nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Koji će mi, kad za Xbox 1 ima milijardu igara na netu da se skine. I to sve hit do hita. Viđi ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Pa ima i za Xbox 360 :) A sto bi neko igrao igre od pre tri godine ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 (edited) Pa brate nema, evo gledam nforce i od onih igara što su izašle za 360 a da bi voleo da ih imam, ima jedno 10 komada plafon. Malo je to za toliku investiciju. Kupovina Xboxa 1 je isto što i kupovina PlayStationa 2, samo zavisi da li preferiraš američke ili japanske igre. A Morrowind i KotOR su mi miliji od Final Fantasyja i God of Wara :) Edited November 19, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 nije, da jeste igrao bi japance! ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 tek sto sam ozdravio i odma poziv sa posla.. popodne opet smaranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 forneti powa , premro sam od klope , sad torrent akcije , pa testiranje istih pa ... na fax \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 grpickam neke trikove, mrzi me da doruckujem, gledam klince kroz prozor kako se grudvaju, nisam ja dobar u ovome :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Mrtva bolesna, mrtva umorna, mrtva neispavana... Ali... Sve to pada u vodu, zbog nocashnjeg frpovanja, koje je bilo veoma inspirativno i zanimljivo... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 nude mi kintu za tekstove, ali ja kategoricki odbijam, sve je dzabe za koleze muzicare, samo da me stave u creditse posle:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Daj brate napravi meni neki tekst, ja ću da zbudžim muziku, pa da oformimo jedan true nekro kvlt death black elektro disko hevi metal bend. Bićemo najveće face na potezu kajblo-munze, ima da nam dođe dvajes ljudi na svirku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 dok chekam na novu satelitsku osudjen sam na ovih desetak domacih terestrichkih zala... malochas ustanem ispreskachem kanale i na pinku neka narodnjakusha se dere "uzimaj me protiv moje volje"...wooow, il njen autor izuzetno gotivi nirvanu ili domace zhene imaju zaista josh nizhi self esteem nego sto sam mislio...tuga brate...tuga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 znachi jbm ti ovo vreme, uvek pred ispit mi se desi neki ovakav sjeb. sad moram sa upalom sinusa i temperaturom da izadjem na isti.. pfff. raspadam se :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 lol brate, ovo je vec drugi put, tebi je ta bolest na nervnoj bazi:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Daj brate napravi meni neki tekst, ja ću da zbudžim muziku, pa da oformimo jedan true nekro kvlt death black elektro disko hevi metal bend. Bićemo najveće face na potezu kajblo-munze, ima da nam dođe dvajes ljudi na svirku. tekst moze, ali to je sve sto ces dobiti:) nemam vise snage za bend-zavrzlame, u muzici me ima samo zakulisno:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 A onda kod zubara da mi uzmu otisak, i proteza pada uskoro :) Pa 'de nadje "pod stare dane" da stavljas protezu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Zhiveo shtrajk! :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 - nisam spavao, NISAM !!1 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts