Sheyn Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 tako je ! :) resila sam da poboljsam italijanski :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 NEVERNIK! ne pricaj lose o cigarama jer cu poslati el chupacabru da ti pojede kozu!!!!111 If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 vrtim se po kuci, odgledao sam film, rekao sam da cu da prebleim ove nedelje gajbi, tesko da cu izdrzati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 idem da ucim,sto znaci da cu verovatno postovati na ovom forumu opet kroz pola sata :S kakav smor prdp rpdppr pdpd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Odgledao sam ono Evropsko lice i drago mi je sto su ispali ovi matorani sto se kao nesto guraju, tipa ona sa reklame za VIP i onaj Aleksandar Djordjevic. Vazno je i da su moji favoriti prosli dalje :) Sta cu, volim te emisije sa takmicenjem i glasanjem ;) Sad nesto da poradim pa cu da idem da spavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 u petak sneg.. http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/beograd i energija.. \o/ ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Bio kod zubara . Noge mi se odsekle ... ni zbog chega ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Nešto me ceo dan razvaljuje glava, mislio sma da će dremka i cedevita indžekšni rešiti problem ali nisu. Ošišao sam se pre neki dan skoro na ćelavo a dosta vremena sam provodio napolju na vetru, mora da je zbog toga, curse it. Saču da vidim šta još ima na interwebzu pa odo da spavam, morao bih sutra i na faks otići da vidim šta ima. A ne ide mi se, iskreno, kad uletim u gužvu od Napreda do mosta, smuči mi se život. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 josh jedan, dugi radni dan. na srecu pa ne radim neki rutinirani posao...samo me jebe sto svakog dana provedem tri sata u prevozu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 sad sam tek dosao iz teretane, uzas kakva se ekipa skuplja uvece. palim kod ortaka da nadoknadim vitamin b, hehe. inace, izgurao sam metar dana bez pljuga, ko im jebe mater. ja evo 4 dana al' ne samoinicijativno on another note, zasp'o u 17h, probudio se u 22:45... sacu da blejim josh par sati pa opet spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Vratio se od ujaka.....popio sam dosta....ali se drzim nekako....:D:D:D ajd zdravo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 AJDE DORUCAK ALE!!!111¹ il' nisi tol'ko pijan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 hehehehehe......more sutra ce biti neki lagani dorucak......da potre uticaj svog popijenog alkohola veceras......:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 meni se chini da tebi treba onako jedan dobar burek+gurtjo:) thst was @ale btw, mada i krule ima pekaru pored radnje;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 idem da probam da zaspem, da se ranije probudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Dobio Lakija dva puta zaredom u Virtua Tenisu! :) Izgleda da je PC "moja" platforma! Mladjani Hewitt je konacno opravdao moja velika ocekivanja.. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 must sleep...can't...doh... We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 ja sad idem da spavam a vi vidite sta cete Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Evo i ja nekako uspeo da se probudim, pa rekoh da se javim pre nego sto me ovde prozovu kako me nema :D Dakle: Dobro jutro radni narode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Evo i ja nekako uspeo da se probudim, pa rekoh da se javim pre nego sto me ovde prozovu kako me nema :D Dakle: Dobro jutro radni narode! tako je, to je pravi ranoranilac i shef 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 bro jutro auf kako dobra klopa za rucak juce toliko dobra da mi ni vecera nije trebala i da po n-ti put medjugeneracijske razlike tako znaju da smore spiku....meh.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Neo doneo 2u1... kako je bolje jutro uz kafu... Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 srpsko skolstvo je najbolje u svetu i nasi strucnjaci su najtrazeniji http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=271957 dobro jutro svima btw The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 U jebem vam boga ala ste poranili el pije neko kafe bre u tim firmama ili odmah svi na net Kakvi ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Dobio Lakija dva puta zaredom u Virtua Tenisu! :) Izgleda da je PC "moja" platforma! Mladjani Hewitt je konacno opravdao moja velika ocekivanja.. Mladi Hjuit je kao Nalbandijan krenuo da dobija mecheve na samom kraju sezone! ;) Zapravo je i postalo zabavno sada jer je bash bilo dosadno da stalno i stalno dobijam mecheve ;) Ali je skroz kul sto su rezultati zaista teniserski. Ono, prvi set jedan, drugi set drugi, treci set u tiebreaku i tako to :) ploca mi je usla u top 100 na listi prodaja ove nedelje, sto je uspeh kad se vidi koja sve imena ulaze u tu listu od 500 izdanja hehe Bravo krule! Moracu i ja sad da se javljam ujutru ranije, ne vredi vishe ovako :) Nego ja prvo kao sve mailovi, levo desno, pa tek onda na forumu, a vidim koliko me samo preteknu svi ovi drugi vredni ljudi! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts