Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 e i činilo mi se da više nemaš onu emo kosicu kad smo se sreli kod merkatora pre neki dan. nemojte se tripovati, isti je dulio ko i uvek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 e ma ne znam shta mi bi. naluptao sam tamo enshto. dale je trebalo da znachi dule do dushe :] u nekoj blagoj, nichim izazvanoj, euforiji sam vecheras! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) svidja mi se dule ova tvoja slika... mislim, ne ova sa tobom nego ova dole.sta je to - tempera, akrilik? Edited November 18, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 e ma ne znam shta mi bi. naluptao sam tamo enshto. dale je trebalo da znachi dule do dushe :] u nekoj blagoj, nichim izazvanoj, euforiji sam vecheras! nemoj sad "ničim izazvanoj", znamo da si takav svaki put kad vidiš čedu na tv-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Bogme Dulio i meni se dopada, jedino ta kosturska glava nikako tu ne moze da stoji. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) ivan: brate, zalisci mi napreduju santimetar dnevno otprilike, tako da sve i da ocu, ne mogu da furam emo frizure, jedina frizura koja ukljucuje dugu kosu, a mogu da je furam je neka 'karadin iz kill bill - darko rundek' kombinacija rami: brate taj rad, znam na sta mislis, to je gotivno, samo je smor kad splasnes i odletis u blagu anksioznost iz blage euforije:) igi: fala:) i tempere i akrilne (aero tempere i akrilne spektar one sa slonom:) ), doduse bez ikakvih veziva i tripova, zato je malo 'isprano', al smaracu ga jos, pod jedan cu da sklonim ono sranje levo od mene:) edit: evo i bole misli isto ko i ja:) Edited November 18, 2007 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Samo uloni i kosu zajedno sa kosturskom glavom da te ne seća na mladost :) Eto i mene tvojim stopama, za godinu dve, onda ću da kačim slike na forum :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 splasnula je euforija pre par sati... i kao shto si rekao, doshla anskioznost :/ inache mrzi me da iscimam slike, a imam ih par od proshlih par dana. sve neke zhurke jbte :o Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 ovaj Dulio je bas kakav sam ga zamisljao(doduse bez pirsinga) samo sam mislio da ce okaciti neku sliku sa crvenim ochima ololo :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 seki sta seres, ti, kosato cudoviste:) grujo zamisljo si me a? pa dobro i ja sam tebe ololo brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 ljubav je u vazduhu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 A bre Dulio, kad cu vec jednom da se upoznam sa covekom koji me najbolje razume na forumu. Nije to mala stvar. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 nije, nije. jednog dana na nekoj bleji sigurno. a onda ce svemir eksplodirati:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Svemir? kud se njega seti?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 svemir je ogroman bozidare brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 omg dulio jesi li drogiran ili pijan posto ne vidim na slici neku cicu koja dodiruje svoju sisicu :( btw nekako te se covek ne uplasi uopste posle takvog avatara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 nisam ni pijan ni drogiran nazalost, ali dugujem rur svetu slicice, nisam okacio nijednu ja mislim ikad:) ne razumem, sto bi me se plasio? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 pa izgledash kao neki zajebani mofo sa tim prisingom ;) mislim pirsingom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 samo ticu, samo ticu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Stigao novi bas :) eye aer happy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 HA, SAMO CETIRI ZICE? TO I MOJA BABA MOZE DA SVIRA! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 vudu ocesh ti ili ja da mu prichamo vic o tome sta razmisljaju clanovi benda dok nastupaju? ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 pa izgledash kao neki zajebani mofo sa tim prisingom ;) mislim pirsingom Ovaj izgleda jos opasnije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Ahahahah :) kapiram da već zna sve viceve o basadžijama :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Ahahahah :) kapiram da već zna sve viceve o basadžijama :D verovatno no da li je to dovoljan razlog da ga ne udostojimo reprize nekog od istih? ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts