Trans-Lucky Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ^To je taj 'ahahahahah' poznatiji kao 'hahaha-znamgdezivis-hahaha' :D I znam gde zivi Svaka chast Nikola! Satan je emo, Satan je emo...la la la la la... Ti cuti usrao si se onda ispred SKCa Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ti cuti usrao si se onda ispred SKCa To je zato shto si mi u onoj guzvi pipao guzu! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Evo slicke sa Kopa . Drugari i ja . Putovanje , malo stali da popijemo koje vopi . Evo kada smo stigli u apartman i napunili Frizz :) Malo skijanja Evo malo Dzakuzi na - 20 :P Kraj . ima jos puno slika ko ce sve to kaciti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 svaka cast sto si ovde okacio svoje slike u penusavoj kupki sa golisavim momcima :)) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 pa kojot je uticao na njega :D samo ne kapiram poentu slikanja red bula ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 yze mi rec iz ysta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Brate cela plata mi je otisla na zimovanje a jos sam pozajmio 2 puta toliko pa gledaj ahahahahahahah , nemam sada za sta pas da me ujede . A to za golisave momke , jbga ja sam Gay sta da vam kazem :D jbga jebenim kuckama je kao hladno bilo pa nisu htele da idju u dzakuzi :D Redbull jbga nakupovali smo 30 pa sam pio 3-4 na dan nisam bio svoj tih 7 dana :)) jbga sve me bolelo od skijanja ( citaj lomljenja ) pa sam morao neke lekove i redbull da pijem a znam da ne sme da se mesa :P Edited February 17, 2008 by Dino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 dino zna da ne sme da se pije ali pije !!!:D woo ! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Brate cela plata mi je otisla na zimovanje a jos sam pozajmio 2 puta toliko pa gledaj ahahahahahahah , nemam sada za sta pas da me ujede . A to za golisave momke , jbga ja sam Gay sta da vam kazem :D jbga jebenim kuckama je kao hladno bilo pa nisu htele da idju u dzakuzi :D Redbull jbga nakupovali smo 30 pa sam pio 3-4 na dan nisam bio svoj tih 7 dana :)) jbga sve me bolelo od skijanja ( citaj lomljenja ) pa sam morao neke lekove i redbull da pijem a znam da ne sme da se mesa :P jbga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) dino zna da ne sme da se pije ali pije !!!:D woo ! Brate , morao sam malo da se odmorim lake droge su za to jel tako ili ? Sad od sledece 2 plate vracam dugovee olololo IDEMO !!!!!!!!!!!!!!!!!! Klasika radi ko stoka , nemaj ni za leba , to Srbijo zemljo na promaji , jos ce da me zovu da idem u vojsku oololo . Idem ja da spavam nije mi dobrooo poceo sam nesto d buncam . See Yaaa . Edited February 17, 2008 by Dino Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Ne moras da nam se pravdas :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Ili jednostavno duvan chvarke :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 E da brate, ladno! Videh u prodavnici pre neki dan, duvan chvarci, neka cena tipa skoro kao prshuta :( A na pijaci je pre bilo (a možda i sad) max 200 kinti kilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Katastrofa ... Meni doduše duvan čvarke donose iz sela, pa nemam tih problema, ali kažem ti, u prodavnici neko malo pakovanje od tipa 350 grama nešto kao 450 dinara, baš sam se bio šlogirao, a hteo sam da kupim kao da probam te "kupovne". btw, ovo su slike forumaša, da ne gušimo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 btw, ovo su slike forumaša, da ne gušimo :) Dobar predlog. Sva ova pricha o chvarcima garant privlachi debelog na topic shto moze dovesti do toga da ponovo okachi neke svoje slike, a to niko ne zeli. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Kad spomenu selo, smorio sam se najgrđe od kako se baba razbolela pa nema ko da pravi kajmak... to jest, zna tetka da napravi, ima po pijacama da se kupi, al to prosto nije to. Ovaj kupovni liči skoro na krem-sir, a to kajmak nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Torima, ukusi se razlikuju ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Dobro onda uzmi sa mog glavica ako ti sa tvog ukus ne odgovara :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Smorili ste :D PS: ala mi se jedu domaci cvraci i sve ostale domace cari sa sela aaaaaaaaaaaaaaa hocu selo veselo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Jes' da nije za ovaj topik al eto, malo sam se igrao hehhhehhehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 dobri su ti zulufi, al prestani da jedesh tog pirincha pozhutela ti glava! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Lego gay nerd. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Burzujska kutja Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Lego ftw ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts