Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brate cela plata mi je otisla na zimovanje a jos sam pozajmio 2 puta toliko pa gledaj ahahahahahahah , nemam sada za sta pas da me ujede .

A to za golisave momke , jbga ja sam Gay sta da vam kazem :D jbga jebenim kuckama je kao hladno bilo pa nisu htele da idju u dzakuzi :D

Redbull jbga nakupovali smo 30 pa sam pio 3-4 na dan nisam bio svoj tih 7 dana :)) jbga sve me bolelo od skijanja ( citaj lomljenja ) pa sam morao neke lekove i redbull da pijem a znam da ne sme da se mesa :P

Edited by Dino

Brate cela plata mi je otisla na zimovanje a jos sam pozajmio 2 puta toliko pa gledaj ahahahahahahah , nemam sada za sta pas da me ujede .

A to za golisave momke , jbga ja sam Gay sta da vam kazem :D jbga jebenim kuckama je kao hladno bilo pa nisu htele da idju u dzakuzi :D

Redbull jbga nakupovali smo 30 pa sam pio 3-4 na dan nisam bio svoj tih 7 dana :)) jbga sve me bolelo od skijanja ( citaj lomljenja ) pa sam morao neke lekove i redbull da pijem a znam da ne sme da se mesa :P

jbga :)

dino zna da ne sme da se pije ali pije !!!:D

woo !

Brate , morao sam malo da se odmorim lake droge su za to jel tako ili ?

Sad od sledece 2 plate vracam dugovee olololo IDEMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klasika radi ko stoka , nemaj ni za leba , to Srbijo zemljo na promaji , jos ce da me zovu da idem u vojsku oololo .

Idem ja da spavam nije mi dobrooo poceo sam nesto d buncam .

See Yaaa .

Edited by Dino

Katastrofa ... Meni doduše duvan čvarke donose iz sela, pa nemam tih problema, ali kažem ti, u prodavnici neko malo pakovanje od tipa 350 grama nešto kao 450 dinara, baš sam se bio šlogirao, a hteo sam da kupim kao da probam te "kupovne".

btw, ovo su slike forumaša, da ne gušimo :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...