Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

evo par slika sa zimovanja

zamak na ulasku u sloveniju,havarija kolko je lep.

211.jpg

pocetak uspona gondolom,poprilicno strm:)inace gondoli do vrha treba preko pola cuke

1324.jpg

ja,posle jedne burne,burne veceri:)

233.jpg

panorama pocetka jedne od staza sa glecera(3600m)i ortak koji namesta bord:)

213.jpg

pogled iz gondole na la touru.inace gondola je u jednom delu preko 500metara iznad staze

23.jpg

isto na vrhu glecera.slikam ovu sliku,i prilazim da uslikam provaliju,koja brat bratu ima 1.5km.u tom trenutku primecujem da je poslednji trag u snegu,koji nije moj,5m iza mene.okrecem se ka levo,i primecujem da sam na litici."malcice" sam se usrao,i vratio:)

DSC00095.jpg

slikano sa crne "staze",na 5 min od sela.nije mi bas najsrecnije ispala panorama,par kucica je duplirano.a ovaj lik ispred je nesrecni ortak koji je pristao da ide sa nama kroz dubok sneg:)treba li pomenuti da je padao svako malo:)

21.jpg

bonus klip

http://ca.youtube.com/watch?v=bLFMnkerGpc

jeste,znam,ponajmanje ima mene na ovim slikama,a ovo su slike forumasa,al eto,jebga...

salt wat fish fresh wat fish?

..slikano sa crne "staze",na 5 min od sela.nije mi bas najsrecnije ispala panorama,par kucica je duplirano.a ovaj lik ispred je nesrecni ortak koji je pristao da ide sa nama kroz dubok sneg:)treba li pomenuti da je padao svako malo:)

HAHA KAKO JE GLUP SHTO VAS JE PRATIO MORA DA JE BORDER U DUSHI IMA ISPOD ROZE MAJICU NA BRETELE SA SHILJCIMA

gotiva su slike :)

Razne fotke

obozavam ovu kosulju, i ne nisam gej :)

n613591047_397377_6775.jpg

road trip, tj railway trip :)

n613591047_397480_3227.jpg

da da to su te fotke iz osnovne

n613591047_397487_4990.jpg

mala srecna hipi komuna

n613591047_397488_5260.jpg

lolgej

n613591047_397494_7133.jpg

buuuuureeeek sa sirooooom

n613591047_397507_3150.jpg

:)

n613591047_397310_957.jpg

japanac

jap.jpg

igram se sa onim stapicima za has i origamijem :)

]

jap1.jpg

Edited by Joe Kerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Jebo si mu majku BS kako si gej ispao na slici burek sa sirom ;)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...