grdja Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Cisto da pitam, ako moze neko da mi kaze koliko je original kod nas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Cisto da pitam, ako moze neko da mi kaze koliko je original kod nas? 2999,00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 zavrshih singleplayer kao marksman, na lvl 31 ubio sydonaia... sve u svemu nekako sam razocharan, atmosfera i pripovedanje, pogotovo na kraju, nije onako dobro kao sto bih zheleo nakon onog uvodnog sinematika koji je oko 4 min i mislim da je predug malo tek na kraju imaju 3 kratka filmica...sve zajedno mozda minut ipo traju... pravishe bagova previshe propusta...ne verujem da cu igrati ovo kao diablo...nije to to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Premalo opcija za gradjenje likova, premali skilltree, iako su vestacki od 3 klase napravili 6... Previse monoton pejzas koji se nikada ne menja. Potpuni nedostatak voiceovera (aloooo... 2007 je!!!). Glavna mana je ogranicen skill tree i ograniceni bildovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 u principu mozhesh u svakoj klasi 2 ili 3 builda da idesh zavisno od svojih sklonosti tako da nije vestacki 6 klasa (razlika se naglashava itemizacijom jer svaka frakcija ima po 3 vrste oklopa, po jednu za svaku klasu i jedan "srednji") naravno govorim o buildovima do 30og nivoa... mozamo da diskutujemo kako guard i bm jako liche (do te tachke da bm mozhe i pinekad treba da nosi stit) onda liche malo ali vec ne toliko i engi i summoner (i primeti da su iz razlichitih frakcija) evoker i makrs ne liche ni nasta od navedenog a i ne liche toliko jedan na drugoga...ili ja jednostavno ne znam da igram evokera ili je to takvo djubre od klase kome nista ne mozhe da pomogne =o)) kapiram glass cannon foru ali marks je veci cannon od njega a manje je staklen =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 (edited) "Svaka klasa 2 ili 3 builda..." Toliko... Evo sad gledam DII sajtove da se podsetim, svaka od 7 klasa sa preko 4-5 buildova... I da, naravno da to dize faktor navlake i replayability. Kao i premali level limit u Hellgateu (ocekivali verovatno par stotina hiljada subscribera pa da stancuju ekspanzije (koje se placaju naravno)). I jednolicni tileset. U D2 imas 5 svetova, koji nisu 100% jednolicni, nego kako ides sve dalje menja se ambijent. Edited November 15, 2007 by grdja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 haha jesam li ja igde rekao da je ovo bolje od d2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Boze sacuvaj, pa ko bi to rekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 al priznajte da ste na to xyz puta pomislili dok ste gledali intro ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 intro je po mom misljenju predugachak i, pogotovo ako ste prochitali hg:l stripove, nepotreban/besmislen za radnju igre....da ne ulazim u spojlovanje radnje koliko me nakon zavrshenog story dela igre zhivo zabole kako je spashena mala jessica sumerisle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 al priznajte da ste na to xyz puta pomislili dok ste gledali intro ;) O ne, cenjeni gospodine Dži. Gledajući intro samo sam se smorio kako su nalupali klišee i bezveznost. Oni kao idu, ovi odlaze da se šibaju do zadnjeg, ova se žrtvuje da klinka može u sklonište... Blah... A ne lepo kad krene pripovedač u Diablu 2 da priča... :"The wonderer..." Blizzard cinematici od Starkrafta i Diabla 2 pa nadalje ostaju awesome^3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 igra li iko ovo i dalje? rejz, brue? upadao sam pre neki dan 2-3x na sidonai, nikog od vas nije bilo online...nije mi se nesto kuckalo na engleskom sa ostalim evropljanima kojima je to 3rd language pa sam samo logout =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 19, 2007 Author Report Share Posted November 19, 2007 Igram ja, uglavnom sad na Semyazza-i. presao sam normal, sad pikam nightmare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 *gasp* pa ti si vec preshao 30ti nivo...auuuu pa ja necu te stignem nikada =o/ funnily enough kad sam se logovao i brue i rejz i semy su mi u friends listi sivi, bez nivoa i pishe da su guardiani...like wtf mate ako friend nije online ne mogu da mu vidim klasu i nivo? =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Kole to je bug.. elem ako je covek obrisao lika imena npr Pera, i ponovo kreirao lika koji se zove Pera, ti ga neces videti na listi, tako da ja sad imam dva Brue-a na listi, jer je covek jednog obrisao a drugog kad je napravio sam morao ponovo da addujem ^^ Pati igra od nekih takvih bugova, ali meni je svejedno, prestao sam da je igram cim sam upao u potbs betu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Ja pikam single dok ne predjem na kablovski net, pa cu multi da probam. Stigoh do 12 lvl-a. Eve mi ga lik: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 ubio me bru notjas expresnim reshavanjem storylineova...ladno 4 i 5 act odradili za oko 3 sata...zastrashujuce...jedino sto mi je mozak sagoreo =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 .jedino sto mi je mozak sagoreo =o) Sto se odrazilo i na klimu. Eto i danas i sutra toplo vreme ;) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 jel se nekom desavalo da ga izjebe igra sa sejvom? znaci, vidim da nema sejva i skontam da je ko u diablu i izadjem iz igre u glavni meni i onda imam ponudjeno da biram lika ili da pravim novog. okej. onda dodjem danas i nema niceg, samo mogu novog da pravim...fak shit...glup sam i ocajan, help me... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 deshava se nekim ljudima, nema objashnjenja sem da je pozheljno izlogovati se u stanici jer te igra navodno snima pri svakom ulazu u novu zonu....tj kad ne snimi gubi se samo ono od poslednjeg loada...ako ti nema celog lika onda nemam ideju...za toliki bag nisam chuo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 nemam pojma, danas je pored toga pocelo i da mi se blokira na ucitavanju, tako da sam reinstalirao, patchovao na 0.1 i ne pokrecem ga preko launcera nego direktno i izgleda da to radi poso, igrao sam 4-5 puta i sve je bilo u redu...a sto se tice sejvovanja, uvek sejvujem u stanici jer necu da prekidam na pola kvesta i da posle opet moram da ubijam sve zivo po nivou:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 igra ima svojih bisera...meni recimo single player/offline radi sve 100% ok, ali online me diskonektuje/server eror pa ne mogu da udjem nazad/nece da me autentikuje...i naravno zabod igre - freeze pa mora najcheshtje full reset kompa...i tako....ima bagova na izvoz...jebiga...ko ne izda igru pre 1 decembra taj je puko milione... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Oko toga sa resetom, probaj da ostaviš Task Manager na Processes kartici (i naravno ugasi ga), pa kad igra zabode, udariš alt+ctrl+del i na slepo kucaš prvih par slova imena EXE fajla (tipa hel ili kako već počinje), a zatim Alt+E (End Process) pa Enter. Meni je radilo u svim takvim situacijama, ko će da čeka minut dok se komp resetuje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 vazi da je minut, moj komp je odraz moje lenjosti, pored kilograma virusa (verovatno), tu je faktor fragmentacije, kretenskih fajlova, nedostatka prostora, kao i starosti vindze od tipa godinu i nesto bez ikakvih intervencija od dana instalacije:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 I ja imam nesto slicno sa tim windows-om, pa se spremam na reinstalaciju a nikako mi se ne da. No mislim da ce pasti ove nedelje, samo da prebacim na druge dve particije sve sto mi je vazno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts