Jump to content

Hellgate: London

brue

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

zavrshih singleplayer kao marksman, na lvl 31 ubio sydonaia...

sve u svemu nekako sam razocharan, atmosfera i pripovedanje, pogotovo na kraju, nije onako dobro kao sto bih zheleo

nakon onog uvodnog sinematika koji je oko 4 min i mislim da je predug malo tek na kraju imaju 3 kratka filmica...sve zajedno mozda minut ipo traju...

pravishe bagova previshe propusta...ne verujem da cu igrati ovo kao diablo...nije to to...

u principu mozhesh u svakoj klasi 2 ili 3 builda da idesh zavisno od svojih sklonosti tako da nije vestacki 6 klasa (razlika se naglashava itemizacijom jer svaka frakcija ima po 3 vrste oklopa, po jednu za svaku klasu i jedan "srednji")

naravno govorim o buildovima do 30og nivoa...

mozamo da diskutujemo kako guard i bm jako liche (do te tachke da bm mozhe i pinekad treba da nosi stit) onda liche malo ali vec ne toliko i engi i summoner (i primeti da su iz razlichitih frakcija) evoker i makrs ne liche ni nasta od navedenog a i ne liche toliko jedan na drugoga...ili ja jednostavno ne znam da igram evokera ili je to takvo djubre od klase kome nista ne mozhe da pomogne =o)) kapiram glass cannon foru ali marks je veci cannon od njega a manje je staklen =o))

"Svaka klasa 2 ili 3 builda..."

Toliko... Evo sad gledam DII sajtove da se podsetim, svaka od 7 klasa sa preko 4-5 buildova... I da, naravno da to dize faktor navlake i replayability. Kao i premali level limit u Hellgateu (ocekivali verovatno par stotina hiljada subscribera pa da stancuju ekspanzije (koje se placaju naravno)). I jednolicni tileset. U D2 imas 5 svetova, koji nisu 100% jednolicni, nego kako ides sve dalje menja se ambijent.

Edited by grdja

al priznajte da ste na to xyz puta pomislili dok ste gledali intro ;)

O ne, cenjeni gospodine Dži. Gledajući intro samo sam se smorio kako su nalupali klišee i bezveznost. Oni kao idu, ovi odlaze da se šibaju do zadnjeg, ova se žrtvuje da klinka može u sklonište... Blah...

A ne lepo kad krene pripovedač u Diablu 2 da priča... :"The wonderer..." Blizzard cinematici od Starkrafta i Diabla 2 pa nadalje ostaju awesome^3.

*gasp* pa ti si vec preshao 30ti nivo...auuuu pa ja necu te stignem nikada =o/

funnily enough kad sam se logovao i brue i rejz i semy su mi u friends listi sivi, bez nivoa i pishe da su guardiani...like wtf mate ako friend nije online ne mogu da mu vidim klasu i nivo? =o)))

Kole to je bug.. elem ako je covek obrisao lika imena npr Pera, i ponovo kreirao lika koji se zove Pera, ti ga neces videti na listi, tako da ja sad imam dva Brue-a na listi, jer je covek jednog obrisao a drugog kad je napravio sam morao ponovo da addujem ^^

Pati igra od nekih takvih bugova, ali meni je svejedno, prestao sam da je igram cim sam upao u potbs betu :D

jel se nekom desavalo da ga izjebe igra sa sejvom? znaci, vidim da nema sejva i skontam da je ko u diablu i izadjem iz igre u glavni meni i onda imam ponudjeno da biram lika ili da pravim novog. okej. onda dodjem danas i nema niceg, samo mogu novog da pravim...fak shit...glup sam i ocajan, help me...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

deshava se nekim ljudima, nema objashnjenja sem da je pozheljno izlogovati se u stanici jer te igra navodno snima pri svakom ulazu u novu zonu....tj kad ne snimi gubi se samo ono od poslednjeg loada...ako ti nema celog lika onda nemam ideju...za toliki bag nisam chuo...

nemam pojma, danas je pored toga pocelo i da mi se blokira na ucitavanju, tako da sam reinstalirao, patchovao na 0.1 i ne pokrecem ga preko launcera nego direktno i izgleda da to radi poso, igrao sam 4-5 puta i sve je bilo u redu...a sto se tice sejvovanja, uvek sejvujem u stanici jer necu da prekidam na pola kvesta i da posle opet moram da ubijam sve zivo po nivou:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

igra ima svojih bisera...meni recimo single player/offline radi sve 100% ok, ali online me diskonektuje/server eror pa ne mogu da udjem nazad/nece da me autentikuje...i naravno zabod igre - freeze pa mora najcheshtje full reset kompa...i tako....ima bagova na izvoz...jebiga...ko ne izda igru pre 1 decembra taj je puko milione...

Oko toga sa resetom, probaj da ostaviš Task Manager na Processes kartici (i naravno ugasi ga), pa kad igra zabode, udariš alt+ctrl+del i na slepo kucaš prvih par slova imena EXE fajla (tipa hel ili kako već počinje), a zatim Alt+E (End Process) pa Enter. Meni je radilo u svim takvim situacijama, ko će da čeka minut dok se komp resetuje :D

vazi da je minut, moj komp je odraz moje lenjosti, pored kilograma virusa (verovatno), tu je faktor fragmentacije, kretenskih fajlova, nedostatka prostora, kao i starosti vindze od tipa godinu i nesto bez ikakvih intervencija od dana instalacije:)