gruja Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Anyway,pitanje je jasno...hocu bele detalje da ofarbam u crno...pre nego sto mi je prosla suluda ideja da to ucinim cd markerom ili necim slicnim,skontao sam da ce mi se to kad kad isprljati i da cu to onda morati oprati,a tu bi onda nastao haos:) Znam da moze sako da se "farba",interesuje me da li slicno moze da se ucini i sa nekom drugom odecom? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Ja sam prilichno uspeshno zvrljao po majicama...Obichna boja za tkaninu je u pitanju, princip bojenja je na suvo, obichnu chetkicu umachesh u boju, nikakva voda ti ne treba...Imaju mala i velika pakovanja, mala su 15ml(negde oko 100kinti) a za veca nisam siguran...Hope i helped Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Boje za tkaninu imas cak i na pijaci. Siguran sam da kod vas na onom buvljaku ima. Naravno, moras da vodis racuna o tipu tkanine, jer nece na sve da se "primi" boja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 A mozes da pustis i nekog drugara (coka, tjira, de1....) da te na tim belim mestima ufleka sladoledom pa kad dodjes kuci da ti mama kaze :"jaooo gruja leopard" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Idi u neko hemijsko ciscenje....vecina rade i bojenje tkanina.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 imas u knjizari plato akrilne boje za tkaninu kupis crnu, isaras sta hoces, sacekas da se osushi 6 sati i ispeglas sa suprotne strane kad ispeglas ta tecnost se pretvori u nesto slicno gumi, koja ne moze nikako da se skine =) moz' da peres na 60 i to Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 imas u farbarama Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 idu u textilnu pitaj :D mozda usput pokupis par klinki sa chata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 za crnu (i mnoge druge) ko sto rekoshe - po pijacama imash neki prashak sa kojim prokuvash i boja je permanentna (josh ako na maji napravish par chovritja imash one hippie-krugove ;o))) za permanentno "ekoloshko" farbanje - opne od oraha (ne ljuska nego ono "fleshy" zeleno) i cvekla - e to's ne skida =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Samo kupi neke kvalitetnije ako nadjes, mi smo u nasoj farbari drzali neka govna u kesicama koja nisu ni za karu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 govna u kesicama koja nisu ni za karu dovla...dude...you're making this too easy ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 10, 2007 Author Report Share Posted October 10, 2007 pa posto ne mogu da prepeglam(a i cisto sumnjam da mogu da iskuvam) to iznutra,kontam da je resenje ova obicna boja za tkaninu iz prvog posta:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts