G!!! Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 neki bi još rekli i da ima sve mane i nijednu prednost pravog terenca, ali nećemo da budemo zli :P tako je :) a sve cemo to da proverimo uzivo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 9, 2007 Author Report Share Posted October 9, 2007 @dovla posle tog pitanja ide poznato jel to DZIP?... i kako da onda objasnis ;) ... - "Pa, vidis, to ti je kao krosover model." - "aAa..?.. Koliko si platio?" - "Cetr'es pet hiljada maraka" - "Uuu, mog'o si Golfa da uzmes za te pare!' Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 i to dizela sa elektronskim podizacima! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Mazda2, samo ne u ovoj kriminalnoj boji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Meni se dopada samo fica, a ni on nesto posebno. GDE JE OVDE REVENTON!? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 Meni se dopada samo fica, a ni on nesto posebno. GDE JE OVDE REVENTON!? Ah sorry, evo ga :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 fuj, ko najk patike u devedesetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 fuj, ko najk patike u devedesetim Kazu ljudi da su neki u Frankfurtu plakali koliko fenomenalno izgleda. To je trenutno savrsenstvo dizajna, prevazilazi cak i polemiku o ukusima. Postoji sansa i da ova slika nije bas najbolja moguca.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Plakali koliko dobro izgleda? To jedino ako su ih ovi platili da plachu :) Mis'im, dobar je auto, ali ono :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 +1 na "ne sviđa mi se reventon" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 to plakali su znachi da su ti dizajneri "lol emo gay" naravno ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 Dobro, ajde, sta se lozite. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 :) dobro ipak fotka nije isto kao i uzivo ali meni se ovaka tip reshenja ne svidja kod automobila... mozda da je nekakav hoverkraft u pitanju .. mada malo lichi APC iz aliena :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 isto kao onaj grozni plakat za mondea,kako je uradjeno,bas nezgrapno izgleda auto. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 hmm iz te perspektive deluje malo chudno ali s'obzirom da (nagadjam) je visok metar ti bi gledao njega sa visine i iz neke druge perspektive, a kolko sam video iz tih perspektiva izgleda mrak, verujem da niko nece da legne na pod i gleda ga iz ove perspektive na toj slici :) nisam video lepsi automobil do sada, mozda zato sto vise volim futuristicki izgled automobila, ali ono, cinjenica je da lambo vec godinama (pored alfe i, recimo, po meni lancije) postavlja dizajnerske standarde i da je uvek daleko ispred ostalih automobilskih proizvodjaca (makar sto se tice super car klase automobila - uvek sam vise voleo lambo od ferarija) tako da ono, automobil je po meni mrak :P voleo bi da vidim njegov test (nisam bas upucen da li je koncept ili se sprema da izadje u proizvodnju, tako da mogu samo da pricam o tome kako izgleda) performansi, da vidim da li su sve te linije cista estetika ili imaju veze sa aerodinamikom (mislim naravno da imaju veze sa aerodinamikom, ali da li ce taj boxy, futuristicki izgled, poboljsati performanse ili ne) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 voleo bi da vidim njegov test (nisam bas upucen da li je koncept ili se sprema da izadje u proizvodnju, tako da mogu samo da pricam o tome kako izgleda) performansi, da vidim da li su sve te linije cista estetika ili imaju veze sa aerodinamikom (mislim naravno da imaju veze sa aerodinamikom, ali da li ce taj boxy, futuristicki izgled, poboljsati performanse ili ne) nemaju veze. :( Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Svasta, pa ovde nema govora o okusu, ovo je dizajnersko savrsenstvo. Ne kazem da u buducnosti nece dizajnirati lepsi auto, ali za sada, to nam je sto nam je. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 cinjenica je da lambo vec godinama (pored alfe i, recimo, po meni lancije) postavlja dizajnerske standarde i da je uvek daleko ispred ostalih automobilskih proizvodjaca aston martin called, they'd like a word... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 a da.. zaboravih na njih :D no dobro, ostavicemo dzjems bonda za drugu priliku ^^ Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Fiat i Mazda su VRX to mi daj . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 Da se nadovezem na pricu o Reventonu: Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 ju majku ti jebem sta je ovo jebeni svemirski brod auto je brutalija instrument tabla wow azuk tek aaaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 Treba u ponedeljak i zvanicno da se objavi, ali vec se sada zna da je automobil godine za 2008. - Fiat 500. Kompletna rang lista, dakle, u ponedeljak. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Blah... bash su se nalozili na novog ficu, a? BTW jeste gledali Jeremy Clarkson's Supercar Showdown? Ima par mnogo jakih momenata Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 16, 2007 Author Report Share Posted November 16, 2007 Ipak ne moramo cekati ponedeljak za celu rang-listu :) 1. Fiat 500 – 385 poena 2. Mazda2 – 325 poena 3. Ford Mondeo – 202 poena 4. Kia Cee’d – 166 poena 5. Nissan Qashqai – 147 poena 6. Mercedes C-Klasse – 128 poena 7. Peugeot 308 – 97 poena BTW jeste gledali Jeremy Clarkson's Supercar Showdown? Ima par mnogo jakih momenata Gledao samo deo sa Vejronom. Ovo ostalo me ne zanima. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts