Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

bio u pozoristu. lepo bilo, bilo bi bolje da nije bilo toliko primitive al sta se moze...

sad blejim gajbi ortak mi javio da dolaze njih 10tak kod mene na gajbu sada... jipi ka jej... valjda ce doneti neke cuge

inace prehlada me ubija najstrasnije

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

bili do kafane, pa zapalili u neko fensi mesto posto je tamo toceno pivo 50 dinara (otisli do grada sa namerom lol, a zanemaricemo cinjenicu da je na fensi mestu pivo 50, a u kafani 70 (OMG!)), samo da bismo saznali da tocenog piva nema vec nedelju dana.

blago skenjani, vratismo se u kafanu reseni da se dokusurimo pivom, i usput kupili kokice...

tamo kako smo dosli nakacio nam se neki pijani lik koji je 2 puta pricao istu pricu o nekoj reklami, i sve u svemu poprilicno nas udavio...

ogrebao se za jos jedno pivo, i kad smo ga ubedili da je pravi trenutak da startuje neke klinke (on 78, one cca 88-90), zapalili cim nam je okrenuo ledja hohohooh...

kurva banda, udaramo na kvarno ^_^

posle toga celu noc u jebenom Cabalu, odlepio sam od nekog debilnog kvesta koji zahteva jedno 400 warpinga, i skoro nista akcije.

prso sam, i sad idem da spavam (btw quest jos nisam zavrsio, ostavljam ga za sutra... nadam se samo sutra..).

zzz

[:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Vratila se sa ekskurzije pre par dana i jos ne mogu da se oporavim. Samo spavam. Spavala sam 26 sati bez prestanka :|

Inace, Vukashine, Firenca je uzhas. I taj sladoled koji si toliko hvalio :| Mada mi se mozda smucila jer smo blejali 9 sati tamo, cekali da udjemo u Ufici galeriju i onda nisam mogla da udjem sa torbom u kojoj su mi bile lisice, noz i makaze ... Inace, Italijani ne znaju ni rec engleskog. Uzas!!! Npr pitam u Uficiju gde je neka slika i oni te razumeju al ne znaju da objasne...

Svi ostali gradovi su super. Najvise mi se svidja Tivoli, Piza, Sijena...

Italijani su jako niski i previse napadni.

Nisam imala vremena ni da jedem, pijem, idem u wc. Redovi su svuda ogromni. Za Vatikan smo cekali 4 sata...

Najvise mi je krivo sto se nismo peli na tornj u Pizi...

I tako...

Neke slike uskoro

ah da i rocdudu je ispao veliki smrda, napustio me u teskom trenutku :|

A lisice da veze papu za njegov wand/staff sta god da papa nosi?

u stvari buduci da je papa shadow priest, moze da nosi i staf i wand.

Sve u svemu bacam avet na ekskurzije u inostranstvu, kad sam ja mogao na jebenu taru, mogu i mladi narastaji. A sem toga tamo se mogu otrovati europejanskom klicom. Pogledajmo mohija!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Stefane, ja skoro nisam video nista ruznije :)

Saznao sam da su produzili rad sajma knjiga jos danas, iako je juce trebalo da bude zatvoren, zbog velikog interesovanja. Zato je naravno guzva za parking na citavom Senjaku, ali je zanimljivo da je umala da bude veca guzva kad je hot fair :)

ruzna je kao ne znam shta, mogu da kazem da neshto tuznije u zivotu nisam video. chak cu ubuduce ako vidim enshto ruzno govoriti, ruznio je kao statorova tastura:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

hvala na objašnjenju.

- nisam mislio kao objasnjenje, zajebavao sam se

- a i mislio sam da se ne kaze USTASA nego rimo-katolik : )

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Stefane, ja skoro nisam video nista ruznije :)

ruzna je kao ne znam shta, mogu da kazem da neshto tuznije u zivotu nisam video. chak cu ubuduce ako vidim enshto ruzno govoriti, ruznio je kao statorova tastura:)

Sto bas je l33t :) Nista barem uvek mogu da se vadim da sam nesvacenih umetnickih pogleda :/

statore postao si prodaja josh gora nego sto je to bilo zamislivo

prvo ako ocesh da si troofuturegeek onda uzmesh onu frogboard sa 12 tastera sto menjaju 114 pa lepo frikombinujesh ko daktilografkinja 1 rukom

a ako cesh da si gospodin chovek onda uzmesh (za 100 jura) cherry linux edition i svi te se plashe koliko si opasan...

a ovo...ovo deluje kao nesto sto se koristi u podrumima komunistichkih risrch facilitija 1960ih kao kazna za onoga ko je koristi...zaista smeshno

ja prevodio nesto pa mi pojeli mozak struchni rachunovodstveni termini na nemachkom...onda sam jeA...sad cu da sednem da gledam real time od prosle nedelje (kad nisam imao vremena lol) pa da zakuntam...popodnevna dremka rulz =o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...