dovlagsi Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Juce sam dosta toga zavrsio, tako da mi je jos ponesto ostalo za danas, pa cu da u'vatim pokoji dan "odmora" :) Znaci idemo u neko opako zezanje ovih dana?? ontopic: Sad do banke, pa na predavanja, pa verovatno bleja u bigzu, pa predavanja opet, pa basket kasno uvece u munZeu. Nisam otisao na sajam automobila u NS :( jebale ih akreditacije! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Stigle vizitke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Znaci idemo u neko opako zezanje ovih dana?? Od sutra mozhemo 'de oces! S tim sto idem na sajam knjiga u sredu dodushe. ontopic: Sad do banke, pa na predavanja, pa verovatno bleja u bigzu, pa predavanja opet, pa basket kasno uvece u munZeu. U da, bigz je i danas. Mozda svrnem mada sumnjam doduse. Nisam otisao na sajam automobila u NS :( jebale ih akreditacije! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 konacno sam se naspavao, sve obaveze sam odlozio za sutra, mogu i ja malo da zaebavam, grlo me kida sve je smesno, idem da spremam caj serbet sta vec..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Frkichno, panichno u kancu, kao i uvek. Po podne malo na psihichki odmor na dugo chekani sajam knjiga. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Od sutra mozhemo 'de oces! S tim sto idem na sajam knjiga u sredu dodushe. E ocu ja da idem na sajam knjiga i ne, ne salim se . :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Pa uvek je sajam bio u slicno ovo neko vreme, sta ga znam. Ali opet, iz godine u godinu ljudi sve manje kupuju knjige bas na sajmu kad se cene ne razlikuju puno. Videcemo kako ce biti ove godine, ali nije bilo bas nekih mega popusta proteklih puteva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Sinotj se gazdi amice rodilo dete, nije mi bilo dobro...a ni sad mi nije xD poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Evo mi u Extreme CC-u razmisljamo da li da idemo napolje na pauzu ili da ipak sedimo u kancelariji.....mada tu je neka basketara....mogli bi da opletemo jednu partiju... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Laguna najavila LEPE popusti za sajam. To vredi pogledati, josh su konachno shtampalii nastavak "Pesme leda i vatre", bice to milina. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 ja bih isao na sajam da nema ove kise do sledece subote (kako su najavili). Mrzim kretanje po kishi po Beogradu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Totalno zaboravio da je ove nedelje sajam, imam poveću listu za shopping al izgleda da ni ove neću uzeti sve što hoću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Corey, putopisi: Mozak intelektualca zarobljen u telu zivotinje OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 mohi, Mein Kampf Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 lol sestra me iznenadila tako sto mi je danas pre nego sto je otisla na poklon dala g11 logitech tastaturu jer mi je prethodnu matoru tast njena mala prolupala (doduse uz moju dozvolu) ... sad sav svetlim u mraku wheeee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Opa, G!!! zvani gaming tastatura ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 @sajam: jedva cekam... vec 5 godina imam ritual sa ortakinjom "odlazenje na sajam knjiga petkom posle skole", i uvek bude do jaja :))) volim i guzvu i sva ta sranja, bez njih to ne bi bilo to :P odoh da ucim (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Stigao sam kuci, guzva na neocekivanim mestima kao sto su spoj 14. decembra (Cara Nikolaja Drugog) i Save Kovacevic (Milesevska). Srecom pa sam tu blizu skrenuo desno i izbegao citavu gungulu. Sad moram da napisem kakav tekstic, mozda isprobam SWAT za PSP posto vidim da se svuk'o, i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Cara Nikolaja Drugog....;) @topic Sledi kunt da nadoknadim neprospavanu noc ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Opa, G!!! zvani gaming tastatura ;) a sto je ovo gaming? ima krsh nekih tastova, i sad treba da instaliram drajvere za tastaturu od 100 mb? ne bih rekao :):) a vidi ladno tastatura ima G-spot lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 proteklih dana smor, bice valjda bolje..nadam se da ce duda da mi donese nesto sa exkurzije I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 o moj bogo, kako je meni jebeno dojaja... odspavao popodne, sad cirkam kafu... kad popijem ovu, jos jednu cu, pa palim na tush. kad se istusiram, podgrejem sarmu, pa posle toga jos jedna kafa, i zakuc uz komp do ranih sati... a man with a plan, nista gore od toga nema I tell you.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Veoma lep dan...bas sam zadovoljan ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Ko sa decom spava, popishan se budi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 meni je to devojka rekla pa ti vidi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts